Hitta din nya bostad i Djursholm

Hitta din nya bostad i Djursholm

Det sedan medeltiden kända godset Djursholm ombildades 1889 till Djursholms AB av finansmannen Henrik Palme. Syftet var att i nationalromantisk pionjäranda bygga en trädgårdsstad efter influenser från liknande projekt i England och Nordamerika. Det innebar att man längs slingrande gator uppförde praktfulla villor, ofta ritade av tidens kända arkitekter som Ragnar Östberg, Ferdinand Boberg och Gunnar Asplund med flera. Tomterna är ofta stora och parkliknande.

Djursholm är idag Sveriges kanske mest exklusiva villaförort, med ett fantastiskt läge vid Värtans kust. Här bor du omgiven av grönskande parker samtidigt som du tar dig till Stockholms innerstad på endast 10-15 minuter. I Djursholms centrum finns flera affärer, bibliotek, vårdcentral, banker och serveringar. Danderyd kommunalhus finns inrymt i slottet i centrala Djursholm.

Vill du köpa eller sälja bostad i Djursholm? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Norrort.

Värdera min bostad!

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värder...

Läs mer
Nyproduktion

Vi är experter på alla bostäder – till och med de bostäder som är på ritningsstadiet. En hel avdelning med mäklare är specialiserade på nyproduktion. De är ständigt uppdaterade om flyttströmmar mellan olika områdens, prisnivåer och vad kunderna efterfrågar.

Läs mer om Bjurfors Nyproduktion
Att arbeta på Bjurfors

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Bjurfors samarbetar med högskolor runt om i landet och erbjuder både dig som är nyutexaminerad eller redan erfaren en möjlighet att utvecklas som mäklare.

Läs mer om Karriär inom Bjurfors

Jag vill boka en kostnadsfri värdering!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

* = obligatoriska fält

Avbryt

Jag vill sälja!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Avbryt

Du är inte inloggad

För att spara en bostad måste du vara inloggad.
Om du inte har ett konto så kan du skapa ett gratis!

Logga in

Har du inget konto?

SKAPA KONTO
Tyck om oss!