Bjurfors Exklusiv - hem för kräsna.

Bjurfors Exklusiv.

HEM FÖR KRÄSNA. Bjurfors Exklusiv förmedlar boendekvalitet utöver det vanliga i Sveriges större städer och semesterparadis. Vårt nätverk som möjliggör affärerna engagerar inte bara svenska och utländska privatpersoner, utan också banker och bolag inom advokat- och revisionssektorn samt stora och internationella företag.

KÖPA BOSTAD MED BJURFORS EXKLUSIV.
Vill du få information om de exklusiva bostäder vi förmedlar? Välkommen att kontakta oss via e-post exklusiv@bjurfors.se eller fyll i dina uppgifter här.

SÄLJA BOSTAD MED BJURFORS EXKLUSIV.
Välkommen att kontakta våra mäklare för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad, eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

 Bjurfors

 

Engelbrektsgatan

Värdera min bostad!

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värder...

Läs mer
Skapa en personlig profil

Letar du efter ny bostad? Registrera dig och skapa en profil med hjälp av Bjurfors kostnadsfria söktjänst Boagenten. Den hjälper dig att söka efter din drömbostad och se vilka bostäder till salu som matchar just dina önskemål. Snabbt, smidigt och enkelt.

Läs mer och skapa din profil nu!
Samarbeten

Vi på Bjurfors vet att det är mycket att tänka på vid en bostadsaffär. Därför samarbetar vi med utvalda företag som du har nytta av vid din bostadsaffär. Allt för att du ska få en smidig och trygg affär hos oss. Läs mer om våra partners och hur de kan hjälpa dig.

Läs mer om våra samarbetspartners

Jag vill boka en kostnadsfri värdering!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

* = obligatoriska fält

Avbryt

Jag vill sälja!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Avbryt

Du är inte inloggad

För att spara en bostad måste du vara inloggad.
Om du inte har ett konto så kan du skapa ett gratis!

Logga in

Har du inget konto?

SKAPA KONTO
Tyck om oss!