Bjurfors Nacka

Besöksadress:
Lillängsvägen 3
131 41 Nacka

E-post: nacka@bjurfors.se

Telefon: 08-520 267 30

Fax: 08-718 53 33

Visst är det något speciellt med att bo nära havet! Det tycker inte bara vi som bor här, utan också många intresserade som söker ett boende i nära skärgårdsmiljö.

Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Nacka-Saltsjöbaden. Vare sig du vill flytta hit, eller förändra ditt boende här, kommer vårt kontaktnät och vårt engagerande arbetssätt att bli mycket värdefullt för dig. Vi har kunden i fokus, är entusiastiska och inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

Våra mäklare

 • Maria Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  maria.nilsson@bjurfors.se

  Maria har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver Bjurfors i Nacka tillsammans med Annika Tottie och Gustav Sandström. Hennes mycket stora kontaktnät, goda lokalkännedom och drivkraft att få ihop affärer har gett henne mycket nöjda kunder genom åren. Maria anser att hon har världens roligaste jobb!

 • Gustav Sandström

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  gustav.sandstrom@bjurfors.se

  Gustav Sandström kom till Bjurfors Nacka 2007 efter att ha arbetat närmare 3 år som fastighetsmäklare i Åre. Fokus ligger på försäljning av fastigheter och bostadsrätter. För Gustav är det viktigt med både nöjda säljare och köpare, för honom är engagemang och tillgänglighet nyckeln till lyckade försäljningar. Gustav driver Bjurfors i Nacka tillsammans med Annika Tottie och Maria Nilsson.  

 • Annika Tottie

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  annika.tottie@bjurfors.se
  070-782 00 50

  Sedan 2007 har Annika varit fastighetsmäklare i Nacka med fokus på försäljning av villor och bostadsrätter. Hennes kunder beskriver henne som engagerad, drivande, tillgänglig och hjälpsam. Hennes ambition är att genomföra era försäljningar eller köp med stort engagemang, nöjda kunder är hennes belöning.  Annika driver Bjurfors i Nacka tillsammans med Maria Nilsson och Gustav Sandström.

 • Sandra är engagerad och målmedveten med båda fötterna på jorden. Har rötterna från Dalarna och är utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom. Vill du ha en driven mäklare som alltid gör sitt yttersta, kontakta Sandra.

 • Helena är en serviceinriktad och driven norrlänning som både är utbildad fastighetsmäklare och ekonom. Helena strävar alltid efter att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen. Anlitar du Helena får du en engagerad mäklare som alltid gör sitt yttersta för att du ska känna dig nöjd med din bostadsaffär.

 • Kunder beskriver Maria som en positiv, engagerad och driven fastighetsmäklare. Hon har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2007 och är duktig på att föra fram bostadens potential. Hennes kunder återkommer gärna och rekommenderar henne vidare till vänner och bekanta. Privat älskar Maria hus, inredning, hav och vacker natur. Hon är Nackabo och kan området mycket väl liksom alla dess härliga smultronställen. Varmt välkommen att kontakta Maria för en väl förberedd och framgångsrik bostadsförsäljning.

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Ekudden, Nacka

  Adress
  Ekuddsvägen 4, 10tr
  Pris
  Prisuppgift saknas
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Snart till försäljning! Visning: 4 februari kl 17:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Henriksdalsringen, Nacka

  Adress
  Henriksdalsringen 103
  Accepterat pris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  6 234 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  147 kvm

  Snart till försäljning!

 • Friliggande villa

  Skuru, Nacka

  Adress
  Bastusjövägen 11
  Accepterat pris
  9 750 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  194 kvm / 10 kvm
  Tomtarea
  1630 kvm

  Visning: 1 februari kl 11:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnholmen, Nacka

  Adress
  Mjölnarvägen 20B
  Accepterat pris
  4 175 000 kr
  Månadsavgift
  3 066 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52,5 kvm

  Visning: 1 februari kl 14:15

 • Friliggande villa

  Nysätra, Nacka

  Adress
  Långsjövägen 15
  Pris
  Prisuppgift saknas
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  141 kvm / 108 kvm
  Tomtarea
  862 kvm

  Snart till försäljning!

Hitta till oss