Välkommen till Bjurfors i Spanien

Att köpa eller sälja en bostad i Spanien skiljer sig mycket från att göra en bostadsaffär i Sverige. Bjurfors mäklare i Spanien erbjuder dig all den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Nyinkommet

 • Adress
  Calle Mediterrano - La Mata
  eller högstbjudande
  45 900 €
  Månadsavgift
  280 kr
  Antal rum
  2
  Byggyta / Biarea
  33 kvm / 4 kvm
  Ref
  SS018
 • Adress
  Playa Flamenca, Orihuela Costa
  Pris
  169 000 €
  Antal rum
  4
  Byggyta
  94 kvm
  Tomtarea
  140 kvm
  Ref
  NS028
 • Adress
  La Rosaleda - Torrevieja
  eller högstbjudande
  86 900 €
  Antal rum
  4
  Byggyta / Biarea
  85 kvm / 105 kvm
  Tomtarea
  75 kvm
  Ref
  DK030
 • Bostadsrättslägenhet

  Costa Blanca Söder, Spanien

  Adress
  Punta Prima, Orihuela Costa
  eller enligt ök
  81 900 €
  Månadsavgift
  300 kr
  Antal rum
  4
  Byggyta
  63 kvm
  Ref
  CM015

Varför välja Bjurfors Spanien?

Att köpa eller sälja en bostad i Spanien skiljer sig mycket från att göra en bostadsaffär i Sverige. Bjurfors Spanien erbjuder dig all den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

KOMPETENS. Våra medarbetare har en gedigen kunskap om sina respektive verksamhetsområden. Deras erfarenhet ger dig som köpare eller säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

NÄTVERK. Våra spanska kontor har ett brett nätverk av svensktalande samarbetspartners. Det förenklar din tillvaro i Spanien.

SYSTEM. Vi har effektiva och moderna system för att serva dig som kund. Allt kommunikation sker på svenska.

UTBILDNING. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt eftersom vår ambition är att alltid hålla kompetensnivån på topp inom både juridik och marknad. Vår ambition är att under spanska villkor genomföra en ”svensk bostadsaffär” med allt vad det innebär av kvalitet och trygghet.

SERVICE. Vi är specialiserade på att möta de svenska kundernas behov av hjälp och stöd i ett främmande land. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service såväl under som efter genomförd affär.

ENGAGEMANG. Fastighetsförmedling är
i högsta grad en fråga om en personlig insats. Vårt engagemang för dig som kund prioriteras därför före allt annat.

Våra kontor Spanien

När du ska köpa eller sälja bostad i Spanien gäller andra regler, andra lagar och en affärskultur som skiljer sig från den svenska. Du kastas in i en situation med nya begrepp, språkliga hinder och annorlunda byråkrati.

Bjurfors skickliga medarbetare i Spanien har den erfarenhet och kunskap som gör dig trygg och nöjd genom hela processen. Bjurfors Spanien förmedlar bostäder genom våra mäklare i Barcelona, Marbella och Torrevieja/Costa Blanca.

Våra kontor i Spanien

Klicka på ett kontor för mer information.

Barcelona

Marbella

Torrevieja/ Costa Blanca

Mallorca

Våra mäklare

 • Barcelona

 • Maria Larsson

  Mäklare/Franchisetagare


  Telefon: +34 672 231 840

  Maria Larsson arbetar med såväl villor som lägenheter i Barcelona City samt kusträckan från Vilanova i la Geltrú i söder till franska gränsen i norr. Maria har ett brett kontaktnät och där med ett brett utbud av bostäder, allt från toppmoderna lägenheter till klassiska spanska herrgårdar.

 • Kerstin Johansson

  Mäklare


  Telefon: +34 694 477 079

  Kerstin förmedlar bostäder både i Barcelona city och längs med kusterna med innerstan som specialitet. Tidigare har Kerstin jobbat som inredare och både renoverat och stylat privata hem i såväl Sverige som Spanien.

 • Anna Karell

  Mäklare


  Telefon: +34 635 72 80 66

  Anna har varit bosatt i Barcelona i 16 år och är välintegrerad i den katalanska kulturen och kan Barcelona utan och innan.  Anna kan ge dig expertis om så väl Barcelonas ”hidden spots” som bostadsförmedling.

 • Josefin Nyman

  Mäklare


  Telefon: +34 693 802 211

  Josefin hjälper dig med att köpa eller sälja din bostad i hela Barcelona regionen och har Södra Kusten som specialitet. Josefin har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i Sverige och dessförinnan som förmedlare av semesterlägenheter till Skandinaver i Barcelona.

 • Stefanie Sperring

  Mäklare


  Telefon: +34 685 74 06 76

  Stefanie är specialiserad på våra tysktalande kunder och hjälper dig att köpa eller sälja bostäder i Barcelona city med dess närliggande kustområden. Stefanie har tidigare jobbat på ett stort internationellt tyskt-ägt företag och har lång erfarenhet inom internationell verksamhet med kundfokus.

 • Marbella

 • Stefan Lindwall

  Mäklare/Franchisetagare


  Mobil: +34 610771077
  Telefon: +34 952929945

  Stefan har varit verksam i Nueva Andalucía i snart 25 år. Under dessa år har han skaffat sig ett gediget kontaktnät och fått fram ett arbetslag som kan hjälpa dig med alla slags juridiska och skattetekniska frågor samt vara behjälplig vid ombyggnad, inredning eller liknande. Med sin goda lokala kännedom kan Stefan ge många värdefulla tips om området.

 • Torrevieja/Costa Blanca

 • Abtin Irandoost

  Mäklare


  Telefon: +34 865 68 28 66

  Talar förutom svenska tre andra språk och har sedan sin första dag i Spanien dedikerat sig åt att hjälpa hundratals svenskar och andra skandinaver att finna sitt drömboende i Spanien, alternativt hjälpa hemvändande att förmedla sina spanska hem.

 • Azita Irandoost

  Aftersales


  Telefon: +34 693 748 777

  I grunden Affärsingenjör med master inom Industriell Ekonomi mot Bygg. Aktiv inom bostadsbranschen sedan sju år tillbaka varav flera av dessa hos ett av Sveriges främsta byggbolag med ansvar inom både konstruktion och utveckling av nybyggnation, men även inredning och dekoration.

 • Reza Chekusari

  Mäklare


  Telefon: +34 865 68 28 66

  Efter att ha varit aktiv i mäklarbranschen på Costa Blanca under mer än fem års tid så bestämde sig Reza att slutligen lämna Göteborg och Hovås för Villamartín och Orihuela Costa. Väl bekant med marknaden och kunnig samt med goda arbetsrelationer till byggbolag och olika typer av nätverk bidrar till att ni som klient är i trygga händer.

 • Nima Siyadat

  Mäklare Intagsansvarig


  Telefon: +34 865 68 28 66

  Efter att ha jobbat inom försäljning och service i över 15 år beslöt sig Nima för att flytta till Costa Blanca för att hjälpa skandinaver med att hitta sitt drömboende i solen. Hans erfarenheter inom området har lärt han att behovsanalys är A och O för att kunna skräddarsy ett boende och varje konsultation är unik då varje klient har egna önskemål.

 • Cecilia Martinsson

  Mäklare Intagsansvarig


  Telefon: +34 865 68 28 66

  Efter att ha kvalificerat sig som jurist, inte bara i Sverige utan även i UK tog intresset för mäklaryrket över. Och efter flera år i branschen är Costa Blanca kusten nu en självklarhet och tack vare hennes erfarenhet och brinnande intresse bidrar hon dagligen till att kunder hittar nya hem i solen.

 • Selesti Saado

  Mäklare Intag


  Telefon: +34 865 68 28 66

  Med erfarenhet av att ha jobbat i flera regioner runt om i världen, senast med exklusiva bostäder i Dominikanska Republiken återvänder Selesti till Spanien där hon trivs som bäst. Hon brinner för att göra alla parter mer än nöjda och leverera över deras förväntan. Hennes motto är 110% nöjda kunder. Är du intresserad av att veta hur Selesti kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta henne.

 • Mallorca

 • Richard Rasmussen

  Mäklare


  Telefon: +34-616 48 28 42

  Richard har en lång historia på Mallorca, redan efter avslutad skolgång i Sverige så flyttade han till Valldemossa/Mallorca för att börja jobba i familjeföretaget som sysslade med markexploatering och uppbyggnad av nya bostadsområden. Richard är väletablerad på Mallorca och har ett mycket brett kontaktnät och bra förståelse för den unika mallorquinska livsstilen. Han älskar Mallorca med sina långa stränder i största allmänhet men Palma och nordkusten med sina vilda klippformationer i synnerhet.

 • Jackie von Stedingk

  Mäklare


  Telefon: +34 608 332 066

  Jackie föddes i Sverige men har bott hela livet på Mallorca. Hon talar flytande spanska, engelska och svenska. Dessutom hanterar hon mallorquin och franska ganska väl. Hon har en bakgrund som egenföretagare inom restaurangbranschen och har även arbetat länge som mäklare på andra mäklarfirmor på ön. Tack vare sin positiva energi och sin kärlek till Mallorca och allt ön har att erbjuda har hon en förmåga att få andra att förälska sig i den.

 • Natalia Fuentes Johansson

  Mäklare


  Telefon: +34 606 860 482

  Natalia föddes på Mallorca men växte upp i Sverige. Då hennes farföräldrar bodde på ön har Mallorca alltid haft en central plats i hennes liv och hon har varit här på besök flera gånger per år under hela uppväxten. Vid 20-årsåldern bestämde sig Natalia och hennes familj att flytta tillbaka och väl tillbaka på Mallorca utbildade hon sig till flygvärdinna. Efter några år flyttade hon till Dominikanska Republiken och därefter till Singapore. Mallorca har alltid varit navet för henne och familjen och där hon känt sig hemma. 2013 bestämde hon sig för att köpa en lägenhet i Palma och flytta tillbaka för gott. Sin fritid spenderar Natalia med sina två barn och åker på utflykter runt om på ön.

 • Linnea Rehnberg

  Marknadsansvarig


  Telefon: +34 62 06 75 641

  Linnea har flyttat tillbaka till Mallorca efter att ha studerat ekonomi och företagsutveckling på Handelshögskolan i Göteborg. I Sverige har hon även drivit företag inom PR, varumärkesstrategi och marknadsföring samt under flera år arbetat inom banksektorn.