Hoppa till innehåll

Bjurfors lanserar homestylingföretag

Nu tar mäklarbyrån Bjurfors i Öresundsregionen sitt homestylingerbjudande till en ny nivå genom att lansera Bjurfors Home, ett Malmöbaserat företag som skall hjälpa säljare att öka värdet på sina bostäder inför försäljning.

- Satsningen baseras på en kraftigt ökad efterfrågan i vår region; att homestyla inför en försäljning har idag blivit mer eller mindre en självklarhet. Det räcker inte längre att lägga citroner i en skål och köpa färska snittblommor; en lyckad homestyling ska beröra exakt rätt målgrupp och skapa starka drömmar om ett bra liv i just den bostaden. Om du tidigare vann på att styla så förlorar du idag snarare på att inte göra det, säger Ola Lundqvist, vd på Bjurfors i Öresundsregionen.

Läs mer

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}