Hoppa till innehåll

Bjurfors öppnar på Mallorca

Bjurfors förstärker sin utlandsverksamhet ytterligare och öppnar nytt kontor på Mallorca. Det blir Bjurfors fjärde kontor i Spanien.

– Intresset för både permanentboende och second home på Mallorca är mycket stort bland våra kunder, säger Ola Lundqvist, VD och en av två ägare i Bjurfors Sverige.

Bostadsmarknaden på Mallorca står inför sin största boom sedan tidigt 80-tal. Öns geografiska läge, klimat och infrastruktur har gjort Mallorca till en av Europas absoluta favoriter när det gäller både permanent boende och andra eller tredje bostad, och det är idag fler människor som är intresserade av Mallorca än någonsin. Svenska, tyskar och engelsmän har varit de största grupperna av inflyttade från Europa, varav svenskar är den grupp som växer snabbast för närvarande.

Läs hela pressmeddelandet här!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}