Hoppa till innehåll

Göteborgs billigaste kvadratmeterpris

I samarbete med de svenska mästarna Frölunda HC säljer vi nu tre säsongsplatser i Scandinavium till högstbjudande.

Just nu ligger två lite annorlunda objekt ute på Bjurfors webbsida. En etta, och en tvåa - inuti Scandinavium. “Kvadratsmart etta med fartfyllt läge och 70-talscharm” heter det ena, och den lilla ytan på 0,5 m² ligger ute till det blygsamma utgångspriset 4499;-. Det handlar såklart inte om en mikroskopisk lägenhet, utan om en plats i Scandinavium som kan bli din för resten av säsongen fram till slutspelet. En helt vanlig stol, som Bjurfors och Frölunda säljer på det här annorlunda sättet.

– Vi är en stolt partner till Frölunda och ville såklart hjälpa dem marknadsföra sina säsongsplatser på det här annorlunda sättet. Scandinavium ska ju vara Frölundafansens andra hem, säger Mats Ljung, VD på Bjurfors.

Läs hela pressmeddelandet

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}