Hoppa till innehåll

Bjurfors öppnar i Linköping

Bjurfors expansion i landets större städer fortsätter. Nu etablerar vi oss i Linköping. – Sveriges sjunde största stad är givetvis mycket intressant för Bjurfors och vårt storstadskoncept. I och med etableringen i Linköping täcker vi nu in samtliga av landets nio största städer, säger Bjurfors Sveriges båda ägare Mats Ljung och Ola Lundqvist.

– Vår affärsidé är att vara ledande i storstäderna och där storstadsborna tillbringar sin fritid, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige. Vi har en tydlig expansionsplan där vi fortsätter att expandera på de orter där vi är verksamma idag och dessutom till ett antal orter i övriga landet. Linköping är Sveriges sjunde största stad och helt rätt för oss. Bostadsmarknaden i Linköping är het, med mycket nyproduktion och stark inflyttning till regionen. Det är en universitetsstad och flera stora arbetsgivare som till exempel SAAB och Universitetssjukhuset bidrar till den starka attraktionskraften.

Etableringen leds av den välrenommerade Linköpingsmäklaren Gustav Spetz som nu blir ny franchisetagare inom Bjurfors-koncernen.

Läs hela pressmeddelandet

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}