Hoppa till innehåll

Bjurfors öppnar i Jönköping

Bjurfors, en av Sveriges största privatägda mäklarkedjor, fortsätter sin expansion. I sommar öppnar företaget nytt kontor i Jönköping.

– Som landets nionde största stad är Jönköping naturligtvis mycket intressant för Bjurfors storstadskoncept, säger Bjurfors Sveriges båda ägare Mats Ljung och Ola Lundqvist.

Etableringen leds av två välrenommerade Jönköpings-mäklare; Nathan Efram och Christian Österberg som nu blir nya franchisetagare inom Bjurfors-koncernen.

– Vi har båda arbetat ett antal år som mäklare i Jönköping. När vi nu bestämt oss för att öppna i egen regi kändes Bjurfors varumärke och kundkategori helt rätt att docka in i. Jönköpingsmarknaden är mycket expansiv, med mycket nyproduktion och stark inflyttning till regionen, och vi ser att vi har mycket goda möjligheter att ta marknadsandelar snabbt tack vare Bjurfors storstadskoncept som har saknats på Jönköpingsmarknaden, säger Christian Österberg.

Läs hela pressmeddelandet

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}