Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef


  Telefon: 040-608 30 21

 • Helena Åsberg

  Försäljningsansvarig


  Telefon: 040-608 30 42

  Sedan 1994 har Helena arbetat i fastighetsbranschen med försäljning av både bostadsrätter, villor, och nyproducerade bostäder . Som person är hon glad och lyhörd och ser som sina främsta uppgifter att vara mäklarnas bollplank, att coacha dem och att finnas till hands i det dagliga arbetet.  En annan viktig del av hennes vardag är att säkerställa att mäklarna följer de arbetsmetoder och riktlinjer som vi arbetar efter.

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Elmas

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 18

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila Khodiar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Nordström

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 37

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin resa som mäklare hos Bjurfors i januari 2015. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Denise Wallerstedt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Denise är uppvuxen i Linköping men är sedan 2012 bosatt i Malmö. Hon har mångårig erfarenhet inom försäljning och service vilket ledde henne in i mäklaryrket. Denise anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Hon är en glad och driven person som alltid uppskattar det dagliga mötet med människor. Denise älskar att göra affärer där alla vinner!

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Zon

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Soprangatan 24
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  4 749 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 12 juli kl 14:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 3 A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 879 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 7 juli kl 17:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  Ribevägen 22C
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 638 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Visning: 8 juli kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 6
  Utgångspris
  4 195 000 kr
  Månadsavgift
  8 742 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  187 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn - Ön, Malmö

  Adress
  Sundskajen 6
  Utgångspris
  1 979 000 kr
  Månadsavgift
  5 973 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Österportsgatan 1 b
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 452 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 12 juli kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Törnskärsgatan 7A
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 951 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,3 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kulladal, Malmö

  Adress
  Kulladalsgatan 12A
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 362 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Bangatan 4D
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 193 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Sallerupsvägen 32C
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 109 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Lundbergsgatan 16
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  1 760 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  31 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Idaborgsgatan 57C
  Prisidé
  725 000 kr
  Månadsavgift
  2 622 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kroksbäck, Malmö

  Adress
  Norrbäcksgatan 7
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  4 492 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  85,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Lorensborgsgatan 3A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 489 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Friliggande villa

  Svedala, Svedala

  Adress
  Jägmästaregatan 24
  Prisidé
  3 395 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  147 kvm
  Tomtarea
  554 kvm

  Snart till försäljning!

 • Kedjehus

  Gullvik, Malmö

  Adress
  Rönnviksgatan 30
  Prisidé
  3 295 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  114 kvm
  Tomtarea
  454 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Rådmansgatan 15G
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 296 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 27
  Utgångspris
  635 000 kr
  Månadsavgift
  4 336 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 9 juli kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Adress
  Närkesgatan 3b
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 777 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Adress
  Kungsgatan 40
  Prisidé
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  1 411 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  32 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Nikolaigatan 4B
  Prisidé
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 955 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Birger Jarlsgatan 41 A
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 829 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Eslövsgatan 7/Nobelvägen 60E
  Utgångspris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 793 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Andel i bostadsförening

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Exercisgatan 5
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 434 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 12 juli kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 37
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  8 051 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  126 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättsradhus

  Husie, Malmö

  Adress
  Borgnäsgatan 37
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  7 450 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  117,4 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Örsholmsgången 2 A
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 739 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 6
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 655 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 1
  Prisidé
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  4 609 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  76 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Hjorttackegatan 23
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 300 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  87 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Vimpelgatan 17
  Prisidé
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 632 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  80 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Budgivning pågår
  Adress
  Grönvägen 5d
  Utgångspris
  625 000 kr
  Månadsavgift
  2 385 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Signalgatan 17
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 549 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Krankajen 38
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 314 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  94 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Kvartettgatan 22
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 12 juli kl 14:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Blekingsborg, Malmö

  Adress
  Per Albin Hanssons Väg 61A
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 659 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Visning: 13 juli kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 2
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 024 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  107 kvm

  Visning: 12 juli kl 15:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Högerudsgatan 29B
  Utgångspris
  3 425 000 kr
  Månadsavgift
  6 315 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  110 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Skomakaregatan 4 A
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  7 937 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  143 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Österportsgatan 1 b
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 047 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  110 kvm

  Visning: 12 juli kl 12:15 Boka här

 • Friliggande villa

  Oxie, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Bollhusvägen 19
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  238 kvm / 72 kvm
  Tomtarea
  1012 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Salongsgatan 19G
  Utgångspris
  3 400 000 kr
  Månadsavgift
  7 163 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  109 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Claesgatan 1
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 039 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 7 juli kl 15:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Ryttaregatan 1a
  Utgångspris
  525 000 kr
  Månadsavgift
  3 106 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40,6 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Värnhemsgatan 6
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  2 237 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 4A
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 373 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 50 a
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 126 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 12 juli kl 15:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Blekingsborg, Malmö

  Adress
  Per Albin Hanssons Väg 49b
  Prisidé
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 268 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Snart till försäljning!

Sålt

Visa alla till salu Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Såld, 2015-07-02
  Adress
  Sallerupsvägen 16B
  Slutpris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  3 269 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-07-01
  Adress
  Regementsgatan 27F
  Slutpris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 782 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2015-06-30
  Adress
  Nikolaigatan 6
  Slutpris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  1 763 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  29 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-06-30
  Adress
  Kilian Zollsgatan 28 b
  Slutpris
  2 240 000 kr
  Månadsavgift
  4 096 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-06-30
  Adress
  Per Wickenbergsgatan 3
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 234 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld, 2015-06-30
  Adress
  Slussgatan 9
  Slutpris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 676 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rådmansvången, Malmö

  Såld, 2015-06-30
  Adress
  Rådmansgatan 23A
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 452 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2015-06-29
  Adress
  Nobelvägen 147C
  Slutpris
  990 000 kr
  Månadsavgift
  3 641 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2015-06-29
  Adress
  Vitemöllegatan 8 C
  Slutpris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  3 700 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld, 2015-06-28
  Adress
  Östervärnsgatan 2b
  Slutpris
  1 260 000 kr
  Månadsavgift
  3 629 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-06-26
  Adress
  Tärningholmsgatan 1
  Slutpris
  2 245 000 kr
  Månadsavgift
  4 115 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Såld, 2015-06-26
  Adress
  Lindeborgsgatan 337
  Slutpris
  1 560 000 kr
  Månadsavgift
  6 745 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2015-06-26
  Adress
  Mäster Nilsgatan 24
  Slutpris
  1 120 112 kr
  Månadsavgift
  2 236 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2015-06-25
  Adress
  Prinsgatan 10 c
  Slutpris
  1 725 000 kr
  Månadsavgift
  5 297 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  83 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Såld, 2015-06-25
  Adress
  Kronetorpsgatan 72b
  Slutpris
  640 000 kr
  Månadsavgift
  2 790 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2015-06-25
  Adress
  Nobeltorget 7
  Slutpris
  720 000 kr
  Månadsavgift
  1 976 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  32 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2015-06-25
  Adress
  Ankargatan 9
  Slutpris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  4 776 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Friliggande villa

  Kulladal, Malmö

  Såld, 2015-06-24
  Adress
  Törngatan 1a
  Slutpris
  3 800 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  122 kvm / 134 kvm
  Tomtarea
  407 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2015-06-24
  Adress
  S:t Knuts väg 10B
  Slutpris
  960 000 kr
  Månadsavgift
  2 301 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  30 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Såld, 2015-06-24
  Adress
  Nobelvägen 78B
  Slutpris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  1 792 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kävlinge, Kävlinge

  Såld, 2015-06-24
  Adress
  Borgens Allé 17
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  5 444 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Såld, 2015-06-23
  Adress
  Sallerupsvägen 14
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 733 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm
 • Andelsrätt

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2015-06-22
  Adress
  Hantverkaregatan 19
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  1 790 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2015-06-22
  Adress
  Smålandsgatan 19B
  Slutpris
  575 000 kr
  Månadsavgift
  1 796 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm

Hitta till oss