Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post: malmo@bjurfors.se

Telefon: 040-608 30 00

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD

  ola.lundqvist@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef

  mattias.larsson@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 21

 • Sedan 1994 har Helena arbetat i fastighetsbranschen med försäljning av både bostadsrätter, villor, och nyproducerade bostäder . Som person är hon glad och lyhörd och ser som sina främsta uppgifter att vara mäklarnas bollplank, att coacha dem och att finnas till hands i det dagliga arbetet.  En annan viktig del av hennes vardag är att säkerställa att mäklarna följer de arbetsmetoder och riktlinjer som vi arbetar efter.

 • Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Mikaela har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2009 och har förmedlat både villor och bostadsrätter. Som gammal lagidrottare ger hon aldrig upp innan matchen är slut, ett driv som även präglar hennes yrkesliv. Med ett förflutet inom flygbranschen är känslan för service något som sitter i ryggraden och hon strävar alltid efter att avsluta sina affärer med nöjda kunder, såväl köpare som säljare.

 • Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig

  sara.persson@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathias började sin karriär på Bjurfors 2011. Med ett brinnande intresse för bostäder och ett stort engagemang förmedlar han bostäder i Malmöregionen. Mathias eftersträvar alltid att skapa en trygghet i alla kundrelationer, genom ett ömsesidigt förtroende och ett professionellt bemötande hjälper han dig genom hela processen. För honom är varje affär unik och med den starka Bjurforsorganisationen i ryggen finns alla möjligheter att skapa den bästa affären.

 • Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin resa som mäklare hos Bjurfors i januari 2015. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  remus.cismas@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  matilda.ling@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion

  david.hogell@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  marie.christensen@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Lorensborgsgatan 5D
  Utgångspris
  1 075 000 kr
  Månadsavgift
  2 481 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 26 april kl 12:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Fredriksbergsgatan 9
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 713 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  102 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Vimpelgatan 17
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  6 713 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  95 kvm

  Visning: 26 april kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Sofierogatan 6b
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 218 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  108 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Soprangatan 24
  Prisidé
  845 000 kr
  Månadsavgift
  4 068 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  75 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 107A
  Prisidé
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 773 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Sofielund, Malmö

  Adress
  Köpmansgatan 2C
  Prisidé
  490 000 kr
  Månadsavgift
  4 065 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 63B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 525 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  120 kvm

  Visning: 26 april Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Vattenverksvägen 27B
  Utgångspris
  475 000 kr
  Månadsavgift
  2 713 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40,5 kvm

  Visning: 19 april kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Jungmansgatan 4a
  Prisidé
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 213 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  99 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Kronborgsvägen 15 A
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 642 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm

  Visning: 22 april kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 111 c
  Prisidé
  825 000 kr
  Månadsavgift
  3 168 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie, Malmö

  Adress
  Stensåkervägen 215
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 669 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Adress
  Diakongatan 44
  Utgångspris
  3 175 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  112 kvm / 13 kvm
  Tomtarea
  300 kvm

  Visning: 22 april kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Vimpelgatan 35
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 442 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,6 kvm

  Visning: 19 april kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Thottsgatan 16 C
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 584 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 22 april kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Sperlingsgatan 9 a
  Prisidé
  595 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Roslins väg 1
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 174 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  67 kvm

  Snart till försäljning!

 • Friliggande villa

  Tullstorp, Malmö

  Adress
  Tullstorpsvägen 107
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  126 kvm
  Tomtarea
  681 kvm

  Visning: 19 april kl 14:50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 16A
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 323 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  94 kvm

  Visning: 19 april kl 14:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Stora trädgårdsgatan 4
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 540 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Visning: 19 april kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Mäster Palmsgatan 4B
  Utgångspris
  1 145 000 kr
  Månadsavgift
  2 121 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Bokhållaregatan 31
  Utgångspris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  2 816 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm

  Visning: 19 april kl 15:40 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Jörgen Ankersgatan 16a
  Prisidé
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  4 660 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Uppsalagatan 11b
  Utgångspris
  645 000 kr
  Månadsavgift
  3 571 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 26 april kl 13:30

 • Friliggande villa

  Genarp, Lund

  Adress
  Lyngby 732
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  170 kvm / 60 kvm
  Tomtarea
  3500 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Eslövsgatan 7/Nobelvägen 60E
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 793 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 21 april kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Adress
  Roskildevägen 15B
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 522 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  71 kvm

  Visning: 19 april kl 14:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 145B
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 293 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Visning: 19 april kl 14:45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Fredriksbergsgatan 6
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  6 072 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  121 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Signalgatan 17
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 766 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 19 april kl 12:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Mäster Johansgatan 5 A
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 095 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90,5 kvm

  Visning: 21 april kl 19:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 2
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 461 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  96 kvm

  Visning: 19 april kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Rådmansgatan 15 C
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 253 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 21 april kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra varvsgatan 16 G
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 751 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm

  Visning: 21 april kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Föreningsgatan 70
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 526 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Exercisgatan 7
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 875 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  102 kvm

  Visning: 19 april kl 11:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 78 A
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 285 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm

  Visning: 19 april kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  Ribevägen 22 D
  Utgångspris
  1 775 000 kr
  Månadsavgift
  3 436 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Carl Gustafs Väg 42
  Prisidé
  645 000 kr
  Månadsavgift
  4 322 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4f
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 021 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 19 april kl 13:00 Boka här

 • Friliggande villa

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Villavägen 6a
  Utgångspris
  6 150 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  147 kvm / 32 kvm
  Tomtarea
  462 kvm

  Visning: 21 april kl 18:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Kvartettgatan 22
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 19 april kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Adress
  Kronetorpsgatan 56B
  Utgångspris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  2 873 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 3 A
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 879 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 19 april kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Adress
  Kronetorpsgatan 68 A
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 656 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Visning: 19 april kl 11:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Arkitektgatan 47
  Utgångspris
  1 145 000 kr
  Månadsavgift
  2 943 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Visning: 19 april kl 14:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Verkstadsgatan 1 B
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 367 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 19 april kl 16:30 Boka här

Sålt

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Aktrisgatan 5
  Slutpris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  3 219 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Disponentgatan 12
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  1 773 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm
 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Föreningsgatan 47 A
  Slutpris
  1 755 000 kr
  Månadsavgift
  1 403 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Stora trädgårdsgatan 8
  Slutpris
  3 050 000 kr
  Månadsavgift
  6 863 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  108 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Såld
  Adress
  Östervärnsgatan 2B
  Slutpris
  1 410 000 kr
  Månadsavgift
  3 461 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 40b
  Slutpris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 676 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Kaptensgatan 9
  Slutpris
  5 500 000 kr
  Månadsavgift
  5 375 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  125 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Dammfrigången 4A
  Slutpris
  1 560 000 kr
  Månadsavgift
  3 054 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Major Nilssonsgatan 15A
  Slutpris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 739 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Annestad, Malmö

  Såld
  Adress
  Vagnmakarebyn 2B
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  7 836 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  111 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld
  Adress
  Serenadgatan 15
  Slutpris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  4 125 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Östervärnsgatan 16 a
  Slutpris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 103 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Nikolaigatan 4B
  Slutpris
  1 075 000 kr
  Månadsavgift
  1 709 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Ankargatan 9
  Slutpris
  2 020 000 kr
  Månadsavgift
  4 732 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Skomakaregatan 4A
  Slutpris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 794 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Hjulhamnsgatan 7 B
  Slutpris
  2 520 000 kr
  Månadsavgift
  3 805 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm
 • Kedjehus

  Almvik, Malmö

  Såld
  Adress
  Axel Danielssons Väg 151b
  Slutpris
  2 650 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  92 kvm / 20 kvm
  Tomtarea
  519 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Såld
  Adress
  Munkhättegatan 30A
  Slutpris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 051 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 10 E
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  5 455 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  112 kvm
 • Kedjehus

  Husie, Malmö

  Såld
  Adress
  Vannagårdsgatan 3
  Slutpris
  2 985 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  128 kvm / 6 kvm
  Tomtarea
  330 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 27 D
  Slutpris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 140 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 11B
  Slutpris
  965 000 kr
  Månadsavgift
  2 378 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 32 B
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 135 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Falkmansgatan 7 A
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 461 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75,5 kvm

Hitta till oss