Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef


  Telefon: 040-608 30 21

 • Annika Nessvold

  Försäljningsansvarig


  Telefon: 040-608 30 42

  Annika har energi, målmedvetenhet och engagemang kombinerat med lång erfarenhet inom försäljning. Hon har arbetat i branschen sedan 2012 och det som lockade Annika dit var hennes genuina intresse för mötet med människor och att få göra affärer. Som en utpräglad tävlingsmänniska är det naturligt att i alla lägen ge 100 % av sig själv. Med sin idrottsliga bakgrund på elitnivå och tidigare erfarenhet inom ledarskap så vet Annika vad som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär.

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 18

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila Khodiar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 37

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Denise Wallerstedt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Denise är uppvuxen i Linköping men är sedan 2012 bosatt i Malmö. Hon har mångårig erfarenhet inom försäljning och service vilket ledde henne in i mäklaryrket. Denise anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Hon är en glad och driven person som alltid uppskattar det dagliga mötet med människor. Denise älskar att göra affärer där alla vinner!

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Stadiongatan 55D
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 603 kr
  Antal rum
  53
  Boarea
  2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Nikolaigatan 24
  Utgångspris
  1 325 000 kr
  Månadsavgift
  7 759 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  111 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Axel Danielssons väg 49
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 176 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 6 december kl 14:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Startklar
  Adress
  Slottsgatan 24
  Prisidé
  2 075 000 kr
  Månadsavgift
  2 627 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Balladgatan 43
  Utgångspris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  2 784 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 6 december kl 13:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Västra Stallmästaregatan 32
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 767 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 7 december kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Gula Höja, Malmö

  Adress
  Västra skrävlingevägen 85
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 964 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,5 kvm

  Visning: 3 december kl 17:30

 • Friliggande villa

  Helsingborg - Centrum, Helsingborg

  Exkl.
  Budgivning pågår
  Adress
  Pepparkaksgatan 24
  Utgångspris
  500 kr
  Antal rum
  24
  Boarea
  1224 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Startklar
  Adress
  Slussgatan 14 U4
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 853 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Räng Sandsvägen 15
  Utgångspris
  4 675 000 kr
  Tomtarea
  2849 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Östra Ryttmästaregatan 7A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 752 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Blekingsborg, Malmö

  Adress
  Blekingsborgsgatan 3G
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 544 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Startklar
  Adress
  Zenithgatan 1B
  Prisidé
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 459 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslokal

  Erikslust, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 49A
  Utgångspris
  395 000 kr
  Månadsavgift
  6 337 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Propellergatan 13
  Utgångspris
  2 245 000 kr
  Månadsavgift
  3 243 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  74,6 kvm

  Visning: 6 december kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Nordlinds väg 100B
  Utgångspris
  445 000 kr
  Månadsavgift
  1 283 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  20 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Lagmansgatan 6A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 189 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Slussgatan 1 B
  Utgångspris
  4 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 642 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  138 kvm

  Visning: 6 december kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslokal

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 5
  Utgångspris
  295 000 kr
  Månadsavgift
  11 147 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  99,7 kvm / 50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Svågertorpsvägen 31
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  5 196 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almhög, Malmö

  Adress
  Rödkullastigen 7A
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  3 801 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Vitemöllegatan 5H
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  2 452 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Startklar
  Adress
  Konduktörsgatan 5
  Prisidé
  1 275 000 kr
  Månadsavgift
  3 535 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 78 B
  Utgångspris
  735 000 kr
  Månadsavgift
  2 058 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  38 kvm

  Visning: 2 december kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  Mariedalsvägen 56 D
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 059 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 3 december kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Startklar
  Adress
  Falsterbogatan 18A
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  1 386 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Klagshamn, Malmö

  Startklar
  Adress
  Badvägen 18
  Prisidé
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 286 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Startklar
  Adress
  Östervärnsgatan 2B
  Prisidé
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 147 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneslust, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Smedstorpsgatan 27
  Utgångspris
  1 239 000 kr
  Månadsavgift
  6 902 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Helsingborgsgatan 12
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 606 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 6 december kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 71
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 360 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 6 december kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Startklar
  Adress
  Karlskronaplan 9
  Prisidé
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 032 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Thottsgatan 16C
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 602 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Startklar
  Adress
  Ystadsgatan 31
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 500 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Startklar
  Adress
  Västra Ryttmästaregatan 18A
  Prisidé
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 146 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Adress
  Erikstorpsgatan 10B lgh 1103
  Utgångspris
  2 845 000 kr
  Månadsavgift
  2 432 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Andel i bostadsförening

  Rörsjöstaden, Malmö

  Startklar
  Adress
  Föreningsgatan 73a
  Utgångspris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 247 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gyllins Trädgård, Malmö

  Adress
  Lönnebergagatan 13 c
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 999 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 6 december kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Sergels väg 14B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 317 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Startklar
  Adress
  Nobelvägen 70 B U2
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 442 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  52,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almhög, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Solvändegatan 7A
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 450 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 6 december kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Fersens väg 16
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  1 923 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  73,7 kvm

  Visning: 13 december kl 14:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Södra Bulltoftavägen 54B
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  4 312 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kvartettgatan 44
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Hyregatan 11 / Långgårdsgatan 6
  Utgångspris
  3 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 836 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100 kvm

  Visning: 7 december kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gullviksborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Gymnasistgatan 5D
  Prisidé
  495 000 kr
  Månadsavgift
  4 199 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Amiralsgatan 83G
  Prisidé
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 945 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Startklar
  Adress
  Randersvägen 23
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 640 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2015-12-01
  Adress
  Västra Rönneholmsvägen 64B
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 541 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2015-12-01
  Adress
  Värmlandsgatan 4b
  Slutpris
  1 010 000 kr
  Månadsavgift
  3 145 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-12-01
  Adress
  Roslins väg 12A
  Slutpris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 796 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2015-12-01
  Adress
  Lantmannagatan 6B
  Slutpris
  715 000 kr
  Månadsavgift
  3 222 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Kedjehus

  Gullvik, Malmö

  Såld, 2015-11-30
  Adress
  Bokviksgatan 25
  Slutpris
  2 850 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  114 kvm / 15 kvm
  Tomtarea
  392 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2015-11-30
  Adress
  Döbelnsgatan 4
  Slutpris
  975 000 kr
  Månadsavgift
  3 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2015-11-29
  Adress
  Osbygatan 14
  Slutpris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  2 222 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Annelund, Malmö

  Såld, 2015-11-27
  Adress
  Vitemöllegatan 5C
  Slutpris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 452 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almhög, Malmö

  Såld, 2015-11-27
  Adress
  Rödkullastigen 2A
  Slutpris
  670 000 kr
  Månadsavgift
  3 508 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2015-11-27
  Adress
  Kilian Zollsgatan 21A
  Slutpris
  1 470 000 kr
  Månadsavgift
  3 753 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Friliggande villa

  Sibbarp, Malmö

  Såld, 2015-11-24
  Adress
  Kalkbrottsgatan 97
  Slutpris
  4 150 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  160 kvm / 42 kvm
  Tomtarea
  609 kvm
 • Kedjehus

  Videdal, Malmö

  Såld, 2015-11-24
  Adress
  Västra Skrävlingevägen 61E
  Slutpris
  3 560 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  145 kvm / 15 kvm
  Tomtarea
  265 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2015-11-23
  Adress
  Slussgatan 14 U2
  Slutpris
  1 525 000 kr
  Månadsavgift
  3 130 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2015-11-21
  Adress
  Stora Nygatan 65 A
  Slutpris
  3 300 000 kr
  Månadsavgift
  7 081 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  128 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Mäster Danielsgatan 2
  Slutpris
  3 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 673 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  111 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Södra Förstadsgatan 91A
  Slutpris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 939 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Österportsgatan 5C
  Slutpris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  5 313 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  112 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Stora Trädgårdsgatan 3 b
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 399 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Västra Ryttmästaregatan 17A
  Slutpris
  1 932 000 kr
  Månadsavgift
  3 131 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Andréegatan 10B
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  1 895 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2015-11-20
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 18B
  Slutpris
  1 275 000 kr
  Månadsavgift
  2 776 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2015-11-19
  Adress
  Amiralsgatan 92B
  Slutpris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 863 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2015-11-19
  Adress
  Sallerupsvägen 32i
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  3 109 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2015-11-19
  Adress
  Soprangatan 20
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  4 014 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

Hitta till oss