Mäklare i Öresundsregionen

Mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!

MALMÖ CITY. På vårt mäklarkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på västra Malmö.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor  i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry. 

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar bostadsrätter och villor inom Malmö. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger han stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs Filip till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare. 2 år senare är han idag partner på Bjurfors i Öresundsregionen.

 • Fredrik Hagberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Fredrik Hagberg har tidigare arbetat på Bjurfors Malmö City-kontor, men har nu valt att fortsätta sin karriär på Bjurfors på Limhamn. Han kommer ursprungligen från Södertälje men efter många år i Skåne kan han alla Malmös och Limhamns gator på sina fem fingrar. Kunskap, service och glädje är tre nyckelord i Fredriks mäklarvardag. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0708-18 82 51

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga, för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för bostadsmarknaden ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Efter fem år på Bjurfors huvudkontor i Malmö, där han levererat på en hög nivå i en tuff marknad, kommer han nu hem till sin hemstad och har fått äran att vara med och starta upp Bjurfors Landskrona.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Malin Jangvert

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 36

  Malin har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Hennes stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat. Malins varma och innerliga sätt har gett många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, högpresterande och serviceinriktad är tre ord som beskriver henne bra.

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling Thodenius

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Mäster Danielsgatan 3
  Prisidé
  695 000 kr
  Månadsavgift
  1 168 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  19,2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Vattenverksvägen 17 A
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 834 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm

  Visning: 22 januari kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Exkl.
  På förhand
  Adress
  Fersens väg 12
  Utgångspris
  5 850 000 kr
  Månadsavgift
  7 755 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  149 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Andelsrätt

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 9a
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 303 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  På förhand
  Adress
  Serenadgatan 23
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 657 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Sandbackegatan 10C
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 453 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  81,5 kvm

  Visning: 22 januari Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Konsultgatan 33
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 603 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,5 kvm

  Visning: 22 januari kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Södra Skolgatan 41B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  1 939 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 22 januari kl 12:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 40
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 956 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  74,8 kvm

  Visning: 18 januari kl 16:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 12
  Utgångspris
  975 000 kr
  Månadsavgift
  1 638 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  23 kvm

  Visning: 18 januari kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Ellstorpsgatan 4f
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 358 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lantmannagatan 3A
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 034 kr
  Antal rum
  2.5
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Ellstorpsgatan 1B
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 167 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Davidshallsgatan 3B
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 638 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Visning: 22 januari kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kungsgatan 30B
  Utgångspris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  4 954 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Vårsången, Malmö

  Adress
  Folksångsgatan 59
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  6 421 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  125 kvm

  Visning: 24 januari kl 12:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Brobygatan 8
  Prisidé
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 847 kr
  Antal rum
  2.5
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Mäster Nilsgatan 8
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 429 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Arkitektgatan 23
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 262 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  På förhand
  Adress
  Bolagsgatan 4
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 921 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Disponentgatan 27
  Utgångspris
  645 000 kr
  Månadsavgift
  2 468 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  17 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  Adress
  Scheelegatan 2A
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 689 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Adress
  Per Albin Hanssons Väg 89f
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  104 kvm / 4 kvm
  Tomtarea
  180 kvm

  Visning: 19 januari kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Södra Förstadsgatan 38B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 163 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 25 januari kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Kattarp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Jägersrovägen 8C
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 626 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ellstorpsgatan 4B
  Pris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 358 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Föreningsgatan 81A
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 581 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  97 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Annebergsgatan 19A
  Prisidé
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  6 075 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  123 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Åhusgatan 2A
  Utgångspris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 826 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  41 kvm

  Visning: 22 januari kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kungsgatan 32
  Prisidé
  Prisuppgift saknas
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vårgatan 3A
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  På förhand

 • Bostadsrättslägenhet

  Gullvik, Malmö

  Adress
  Granviksgatan 68
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 595 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  104 kvm

  Visning: 18 januari kl 19:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ängelholmsgatan 10 B
  Prisidé
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  6 135 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södra Sofielund, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Rasmusgatan 24
  Utgångspris
  395 000 kr
  Månadsavgift
  413 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  10,7 kvm
 • Friliggande villa

  Oxie, Malmö

  Adress
  Ängavägen 7
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  146 kvm / 10 kvm
  Tomtarea
  724 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Förstadsgatan 17G
  Utgångspris
  1 300 000 kr
  Månadsavgift
  4 489 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Roslins väg 4
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 950 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Långgårdsgatan 1
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 063 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Visning: 30 januari kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Adress
  Mariedalsvägen 56a
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 541 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Betaniaplan 1
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 171 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  154,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ormvråksgatan 60
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  5 141 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  På förhand
  Adress
  Serenadgatan 52
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 425 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Andelsrätt

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 9a
  Utgångspris
  Prisuppgift saknas
  Månadsavgift
  3 303 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Norra Skolgatan 3
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 670 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 50B
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 082 kr
  Antal rum
  1.5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vitemöllegatan 11C
  Utgångspris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  På förhand
  Adress
  Claesgatan 2 D
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra varvsgatan 16 E
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 723 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare i Malmö City

 • Parhus

  Gullvik, Malmö

  Såld, 2017-01-16
  Adress
  Ljungholmsgatan 2B
  Slutpris
  3 015 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  120 kvm / 2 kvm
  Tomtarea
  347 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2017-01-16
  Adress
  Kapellgatan 16 U4
  Slutpris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  6 170 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Oxievång, Malmö

  Såld, 2017-01-16
  Adress
  Fajansvägen 40
  Slutpris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  6 956 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  114 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Såld, 2017-01-13
  Adress
  Kronetorpsgatan 56D
  Slutpris
  700 000 kr
  Månadsavgift
  2 033 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2017-01-13
  Adress
  Axel Danielssons väg 85
  Slutpris
  985 000 kr
  Månadsavgift
  4 262 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Såld, 2017-01-12
  Adress
  Kronetorpsgatan 56C
  Slutpris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 017 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2017-01-12
  Adress
  Slottsgatan 24
  Slutpris
  5 450 000 kr
  Månadsavgift
  5 134 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  120 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld, 2017-01-11
  Adress
  Serenadgatan 63
  Slutpris
  1 000 000 kr
  Månadsavgift
  3 503 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2017-01-11
  Adress
  Östra Rönneholmsvägen 27A
  Slutpris
  4 800 000 kr
  Månadsavgift
  6 065 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  132 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2017-01-11
  Adress
  Albinsrogatan 45
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  4 156 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-01-10
  Adress
  Östra Varvsgatan 16A
  Slutpris
  1 815 000 kr
  Månadsavgift
  2 123 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Såld, 2017-01-10
  Adress
  Davidshallsgatan 27A
  Slutpris
  4 290 000 kr
  Månadsavgift
  4 760 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  140 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Såld, 2017-01-09
  Adress
  Örsholmsgången 4C
  Slutpris
  3 400 000 kr
  Månadsavgift
  5 150 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  116 kvm / 10 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-01-05
  Adress
  Nobelvägen 103 B
  Slutpris
  1 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 381 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2017-01-05
  Adress
  Regementsgatan 25A
  Slutpris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 423 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm
 • Andelsrätt

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2017-01-05
  Adress
  Helmfeltsgatan 9c
  Slutpris
  3 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 841 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2016-12-31
  Adress
  Nobelvägen 10A
  Slutpris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  3 968 kr
  Antal rum
  3.5
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2016-12-28
  Adress
  S:t Knuts torg 12
  Slutpris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 999 kr
  Antal rum
  2.5
  Boarea
  63,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fosiedal, Malmö

  Såld, 2016-12-23
  Adress
  Hyacintgatan 39
  Slutpris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  2 272 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Bunkeflostrand, Malmö

  Såld, 2016-12-23
  Adress
  Skräddarebyn 2 b
  Slutpris
  1 530 000 kr
  Månadsavgift
  5 196 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-12-22
  Adress
  Vitemöllegatan 7g
  Slutpris
  1 270 000 kr
  Månadsavgift
  2 813 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2016-12-21
  Adress
  Simrishamnsgatan 7A
  Slutpris
  1 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 678 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  63,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2016-12-20
  Adress
  Ormvråksgatan 4
  Slutpris
  1 600 000 kr
  Månadsavgift
  4 215 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn - Ön, Malmö

  Såld, 2016-12-18
  Adress
  Skvatterevsgatan 48
  Slutpris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  5 477 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  128 kvm

Hitta till oss