Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:

Telefon: 040-608 30 00

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef


  Telefon: 040-608 30 21

 • Helena Åsberg

  Försäljningsansvarig


  Telefon: 040-608 30 42

  Sedan 1994 har Helena arbetat i fastighetsbranschen med försäljning av både bostadsrätter, villor, och nyproducerade bostäder . Som person är hon glad och lyhörd och ser som sina främsta uppgifter att vara mäklarnas bollplank, att coacha dem och att finnas till hands i det dagliga arbetet.  En annan viktig del av hennes vardag är att säkerställa att mäklarna följer de arbetsmetoder och riktlinjer som vi arbetar efter.

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Elmas

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 18

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila Khodiar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Mikaela Lundgren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 06

  Mikaela har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2009 och har förmedlat både villor och bostadsrätter. Som gammal lagidrottare ger hon aldrig upp innan matchen är slut, ett driv som även präglar hennes yrkesliv. Med ett förflutet inom flygbranschen är känslan för service något som sitter i ryggraden och hon strävar alltid efter att avsluta sina affärer med nöjda kunder, såväl köpare som säljare.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Nordström

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 37

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathias Stare

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Mathias började sin karriär på Bjurfors 2011. Med ett brinnande intresse för bostäder och ett stort engagemang förmedlar han bostäder i Malmöregionen. Mathias eftersträvar alltid att skapa en trygghet i alla kundrelationer, genom ett ömsesidigt förtroende och ett professionellt bemötande hjälper han dig genom hela processen. För honom är varje affär unik och med den starka Bjurforsorganisationen i ryggen finns alla möjligheter att skapa den bästa affären.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 45

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin resa som mäklare hos Bjurfors i januari 2015. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana Zon

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Edward Lindahlsgatan 20B
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 243 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Snart till försäljning!

 • Friliggande villa

  Kulladal, Malmö

  Adress
  Törngatan 1a
  Utgångspris
  4 195 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  122 kvm / 134 kvm
  Tomtarea
  407 kvm

  Visning: 31 maj kl 14:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Gibraltargatan 1 C
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 116 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Claesgatan 1
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 039 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 1 juni kl 17:15

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Östergatan 27
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 163 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  121 kvm

  Visning: 27 maj kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4 e
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 668 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm

  Visning: 28 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Adress
  Smålandsgatan 19
  Prisidé
  625 000 kr
  Månadsavgift
  1 796 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Vendelsfridsgatan 6A
  Prisidé
  1 345 000 kr
  Månadsavgift
  3 356 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Elisetorpsvägen 17D
  Prisidé
  625 000 kr
  Månadsavgift
  4 097 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 3 C
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 453 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Ryttaregatan 1a
  Utgångspris
  525 000 kr
  Månadsavgift
  3 106 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40,6 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Sufflörgatan 3
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 271 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Adress
  Kronborgsvägen 20D
  Utgångspris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 033 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm

  Visning: 2 juni kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Värnhemsgatan 6
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  2 237 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2 juni kl 17:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 4A
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 373 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39 kvm

  Visning: 31 maj kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 50 a
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 126 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Blekingsborg, Malmö

  Adress
  Per Albin Hanssons Väg 49b
  Prisidé
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 268 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Österportsgatan 1 b
  Prisidé
  3 300 000 kr
  Månadsavgift
  6 047 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  110 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 11
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 296 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100 kvm

  Visning: 31 maj kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Örsholmsgången 4B
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  2 739 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Bodekullsgatan 35A
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 219 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,3 kvm

  Visning: 27 maj kl 17:30 Boka här

 • Friliggande villa

  Genarp, Lund

  Adress
  Lyngby 732
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  170 kvm / 60 kvm
  Tomtarea
  3500 kvm

  Visning: 31 maj kl 14:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  Ribevägen 11B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 379 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Adress
  Bobergsängen 6B
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 176 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  95,4 kvm

  Visning: 31 maj kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Elisetorpsvägen 19 C
  Utgångspris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  3 259 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Visning: 28 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 9
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 676 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Kastellgatan 9 1TR
  Prisidé
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  2 202 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Östergatan 27
  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Månadsavgift
  8 353 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  159,5 kvm

  Visning: 31 maj kl 14:00 Boka här

 • Kedjehus

  Bergdala, Malmö

  Adress
  Vävstolsvägen 2T
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Boarea
  120 kvm
  Tomtarea
  263 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 27D
  Prisidé
  1 275 000 kr
  Månadsavgift
  3 555 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Törnskärsgången 9B
  Utgångspris
  1 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 180 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Friisgatan 6B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 006 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Branteviksgatan 4D
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 796 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  63,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 56
  Prisidé
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 737 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra varvsgatan 16 E
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 095 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Snart till försäljning!

 • Adress
  Biografgatan 15
  Utgångspris
  3 895 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  130 kvm
  Tomtarea
  294 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Branteviksgatan 4D
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 796 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  63,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Värnhemsgatan 10
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  2 272 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Visning: 27 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Lagmansgatan 3a
  Utgångspris
  1 845 000 kr
  Månadsavgift
  4 168 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Kronborgsvägen 15 A
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 642 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 14:7
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 130 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Adress
  Uddeholmsgatan 32c
  Utgångspris
  665 000 kr
  Månadsavgift
  4 647 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Svedala, Svedala

  Adress
  Marbäcksgatan 41
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  6 760 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  110 kvm

  Visning: 31 maj kl 15:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  S:t Johannesgatan 3E
  Utgångspris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  4 632 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm
 • Friliggande villa

  Landskrona, Landskrona

  Adress
  Östergatan 220
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  157 kvm
  Tomtarea
  124 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 25
  Utgångspris
  495 000 kr
  Månadsavgift
  2 715 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 43B
  Utgångspris
  849 000 kr
  Månadsavgift
  2 597 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 28 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Ankargatan 15
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 001 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 28 maj kl 17:30

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Amiralsgatan 85A
  Slutpris
  720 000 kr
  Månadsavgift
  3 498 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Såld
  Adress
  Lorensborgsgatan 7 B
  Slutpris
  1 465 000 kr
  Månadsavgift
  4 571 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Limhamnsvägen 12b
  Slutpris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 263 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Rådmansgatan 15H
  Slutpris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  3 375 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Östervärnsgatan 10
  Slutpris
  890 000 kr
  Månadsavgift
  2 413 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld
  Adress
  Isbergs gata 8A
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  2 382 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm
 • Parhus

  Videdal, Malmö

  Såld
  Adress
  Måbärsgatan 5
  Slutpris
  3 700 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  133 kvm
  Tomtarea
  330 kvm
 • Friliggande villa

  Limhamn, Malmö

  Såld
  Adress
  Villavägen 6a
  Slutpris
  5 900 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  147 kvm / 32 kvm
  Tomtarea
  462 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Branteviksgatan 28
  Slutpris
  1 005 000 kr
  Månadsavgift
  3 993 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Exercisgatan 7
  Slutpris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  3 875 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  102 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Kilian Zollsgatan 31a
  Slutpris
  1 745 000 kr
  Månadsavgift
  4 302 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Stadsteatern, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Rönneholmsvägen 27 A
  Slutpris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 810 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Sofielund, Malmö

  Såld
  Adress
  Jespersgatan 12
  Slutpris
  565 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld
  Adress
  Isbergs gata 4
  Slutpris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 420 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Såld
  Adress
  Helgeandsgatan 18A
  Slutpris
  1 870 000 kr
  Månadsavgift
  3 302 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 27C
  Slutpris
  1 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 462 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Västra Varvsgatan 11A
  Slutpris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 514 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld
  Adress
  Sperlingsgatan 9 a
  Slutpris
  755 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Major Nilssonsgatan 7B
  Slutpris
  1 730 000 kr
  Månadsavgift
  2 910 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Lilla Varvsgatan 1
  Slutpris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 453 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  91 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Bildesgatan 2 B
  Slutpris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 867 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fosiedal, Malmö

  Såld
  Adress
  Tulpangatan 11
  Slutpris
  730 000 kr
  Månadsavgift
  4 941 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Slussgatan 11
  Slutpris
  2 000 000 kr
  Månadsavgift
  5 795 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  118 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Rådmansgatan 15 f
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 253 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

Hitta till oss