Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Denise Wallerstedt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Denise är uppvuxen i Linköping men är sedan 2012 bosatt i Malmö. Hon har mångårig erfarenhet inom försäljning och service vilket ledde henne in i mäklaryrket. Denise anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Hon är en glad och driven person som alltid uppskattar det dagliga mötet med människor. Denise älskar att göra affärer där alla vinner!

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Lundbergsgatan 16
  Utgångspris
  1 275 000 kr
  Månadsavgift
  1 760 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  31 kvm

  Visning: 8 maj kl 16:45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Startklar
  Adress
  Dockgatan 21
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 600 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 11
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 076 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  86,5 kvm

  Visning: 8 maj kl 11:00

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 32
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 654 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Visning: 9 maj kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Sergels väg 14B
  Utgångspris
  7 500 000 kr
  Månadsavgift
  8 306 kr
  Antal rum
  7
  Boarea
  153 kvm

  Visning: 9 maj

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Dockgatan 27
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 867 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 11 maj kl 16:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 98 E
  Prisidé
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 623 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,2 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 17
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 295 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Visning: 8 maj kl 14:00

 • Friliggande villa

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Exkl.
  Besiktigad
  Adress
  Nordmannagatan 35B
  Utgångspris
  8 000 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  190 kvm / 75 kvm
  Tomtarea
  656 kvm

  Visning: 8 maj kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Regementsgatan 60
  Utgångspris
  3 175 000 kr
  Månadsavgift
  4 498 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  116 kvm

  Visning: 8 maj kl 15:40 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Bunkeflostrand, Malmö

  Adress
  Skräddarebyn 2 b
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  6 141 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Visning: 8 maj kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Osbygatan 9
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 257 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  69,1 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Höllviken, Vellinge

  Adress
  Hammartorpsvägen 5 f
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 300 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 8 maj kl 16:15

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Adress
  Flensburgsgatan 8
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 243 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 8 maj kl 11:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Skomakaregatan 4A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 666 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 8 maj kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Uppsalagatan 4B
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 127 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 11/Kungsgatan 7
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 982 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  101,7 kvm

  Visning: 8 maj kl 14:40 Boka här

 • Friliggande villa

  Husie, Malmö

  Adress
  Nummersjuvägen 2
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  163 kvm / 18 kvm
  Tomtarea
  772 kvm

  Visning: 8 maj kl 13:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Startklar
  Adress
  Axel Danielssons väg 11
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 075 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Södra Förstadsgatan 79D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 469 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  91 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Båstadsgatan 13
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 237 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Ryttaregatan 3C
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  3 759 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 8 maj kl 12:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Startklar
  Adress
  Östra Farmvägen 38E
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  3 961 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Startklar
  Adress
  Trelleborgsgatan 8A
  Utgångspris
  925 000 kr
  Månadsavgift
  2 754 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Annelund, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Vitemöllegatan 8B
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 615 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Startklar
  Adress
  Ribevägen 6 c
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 067 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Baltzarsgatan 14 D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 443 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 8 maj kl 15:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kungsgatan 30B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 954 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kronetorpsgatan 54A
  Utgångspris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  3 227 kr
  Antal rum
  58,5
  Boarea
  2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 49c
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 028 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Baskemöllegatan 7A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 081 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Nikolaigatan 4D
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 043 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  57,5 kvm

  Visning: 8 maj kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 9B
  Utgångspris
  1 575 000 kr
  Månadsavgift
  2 911 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Roslins väg 2
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 340 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 8 maj kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Nobelvägen 147i
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 198 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 5 B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 48 C
  Utgångspris
  3 950 000 kr
  Månadsavgift
  6 488 kr
  Antal rum
  5,5
  Boarea
  140 kvm

  Visning: 8 maj kl 13:45

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Svågertorpsvägen 7
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 296 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Lorensborgsgatan 7B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 283 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm

  Visning: 8 maj kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Startklar
  Adress
  Jörgen Ankersgatan 18
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 513 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  85 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Fersens väg 14B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 779 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  115 kvm

  Visning: 15 maj kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Brobygatan 1C
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 120 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  46,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 21
  Prisidé
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  2 790 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Amiralsgatan 89D
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  3 553 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Startklar
  Adress
  Eriksrogatan 3
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 602 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Startklar
  Adress
  Zenithgatan 1B
  Prisidé
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 507 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Almbacksgatan 2B
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 772 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 8 maj kl 13:00 Boka här

 • Friliggande villa

  Valdemarsro, Malmö

  Adress
  Lärkvägen 11
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  118 kvm / 9 kvm
  Tomtarea
  800 kvm

  Visning: 10 maj kl 17:30 Boka här

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2016-05-05
  Exkl.
  Adress
  Tegnérgatan 27A
  Slutpris
  5 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 580 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  110 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Erikslust, Malmö

  Såld, 2016-05-04
  Adress
  Köpenhamnsvägen 49
  Slutpris
  340 000 kr
  Månadsavgift
  6 002 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  46,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gullviksborg, Malmö

  Såld, 2016-05-04
  Adress
  Gymnasistgatan 13c
  Slutpris
  575 000 kr
  Månadsavgift
  4 313 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-05-04
  Adress
  Nobelvägen 147D
  Slutpris
  960 000 kr
  Månadsavgift
  2 715 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-05-03
  Adress
  Vitemöllegatan 10F
  Slutpris
  730 000 kr
  Månadsavgift
  2 315 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-05-03
  Adress
  Baskemöllegatan 6 b
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 988 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-03
  Adress
  Fredmansgatan 5B
  Slutpris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 103 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2016-05-02
  Adress
  Mariedalsvägen 19
  Slutpris
  1 470 000 kr
  Månadsavgift
  1 804 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38 kvm
 • Friliggande villa

  Mellanheden, Malmö

  Såld, 2016-05-02
  Exkl.
  Adress
  Råbelövsgatan 59
  Slutpris
  10 500 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  184 kvm / 89 kvm
  Tomtarea
  1150 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Såld, 2016-04-29
  Adress
  Lugna gatan 39
  Slutpris
  3 120 000 kr
  Månadsavgift
  5 826 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  134 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2016-04-29
  Adress
  Sergels väg 9 B
  Slutpris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  4 216 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm
 • Andelsrätt

  Davidshall, Malmö

  Såld, 2016-04-29
  Adress
  Rönngatan 5B
  Slutpris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  2 062 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2016-04-28
  Adress
  Kapellgatan 18
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 054 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-04-27
  Adress
  Västra varvsgatan 16 G
  Slutpris
  1 225 000 kr
  Månadsavgift
  1 751 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld, 2016-04-27
  Adress
  Södra Bulltoftavägen 25u16
  Slutpris
  1 385 000 kr
  Månadsavgift
  4 679 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2016-04-27
  Adress
  Banérsgatan 8
  Slutpris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 582 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld, 2016-04-27
  Adress
  Ribevägen 8 D
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 991 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-04-26
  Adress
  Baltzarsgatan 41 B
  Slutpris
  2 225 000 kr
  Månadsavgift
  2 924 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-04-26
  Adress
  Västra Varvsgatan 58
  Slutpris
  3 600 000 kr
  Månadsavgift
  5 237 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  97 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld, 2016-04-25
  Adress
  Serenadgatan 35
  Slutpris
  980 000 kr
  Månadsavgift
  3 634 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Såld, 2016-04-25
  Adress
  Arkitektgatan 53
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 080 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2016-04-25
  Adress
  Ormvråksgatan 5
  Slutpris
  920 000 kr
  Månadsavgift
  3 222 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-04-22
  Adress
  Torekovsgatan 20C
  Slutpris
  1 180 000 kr
  Månadsavgift
  3 081 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Såld, 2016-04-22
  Adress
  Ingenjörsgatan 22
  Slutpris
  1 116 000 kr
  Månadsavgift
  2 986 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm

Hitta till oss