Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 18

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila Khodiar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 37

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Denise Wallerstedt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Denise är uppvuxen i Linköping men är sedan 2012 bosatt i Malmö. Hon har mångårig erfarenhet inom försäljning och service vilket ledde henne in i mäklaryrket. Denise anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Hon är en glad och driven person som alltid uppskattar det dagliga mötet med människor. Denise älskar att göra affärer där alla vinner!

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Startklar
  Adress
  Tärningholmsgatan 7
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 364 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 10 februari Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Adress
  Gustav Möllers gata 2a
  som utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  6 830 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm

  Visning: 14 februari kl 12:45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 68
  Utgångspris
  625 000 kr
  Månadsavgift
  2 854 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 14 februari kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Amiralsgatan 92B
  Prisidé
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 392 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Startklar
  Adress
  Köpenhamnsvägen 43A
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 605 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Krankajen 6
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  7 843 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  137,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Roslins väg 2
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 340 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 9 februari kl 17:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Startklar
  Adress
  Nobelvägen 3C
  Prisidé
  1 645 000 kr
  Månadsavgift
  5 018 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  100 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Kasinogatan 5
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 900 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Flaggskeppsgatan 6
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 025 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 9 februari kl 17:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Kronborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kronborgsvägen 13A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 550 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 28 a
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 286 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 9 februari kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Startklar
  Adress
  Vårgatan 3B
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 603 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Startklar
  Adress
  Brogatan 9B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 259 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Startklar
  Adress
  Storgatan 26
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 613 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  64 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Ehrensvärdsgatan 18
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 089 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 8 februari kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Henrik Wranérsgatan 1C
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  3 818 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Kaptensgatan 9
  Utgångspris
  5 300 000 kr
  Månadsavgift
  5 375 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  130 kvm

  Visning: 8 februari kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Döbelnsgatan 6
  Utgångspris
  775 000 kr
  Månadsavgift
  4 047 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 8 februari kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Väster, Lund

  Adress
  Åldermansgatan 5 D
  Utgångspris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 443 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  59 kvm
 • Kedjehus

  Genarp, Lund

  Startklar
  Adress
  Filarestigen 5
  Prisidé
  2 075 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  164,5 kvm
  Tomtarea
  404 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 21
  Prisidé
  4 350 000 kr
  Månadsavgift
  5 977 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  154 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Vitemöllegatan 5H
  Utgångspris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  2 526 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 71
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 360 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 56
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 281 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kronetorpsgatan 74B
  Utgångspris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  2 687 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Dockgatan 27
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 867 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Södra Förstadsgatan 79B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 955 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Sundspromenaden 1
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 354 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  114 kvm

  Visning: 14 februari kl 13:00 Boka här

 • Adress
  Salongsgatan 58B
  Utgångspris
  8 200 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  182 kvm
  Tomtarea
  180 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Sergels väg 9 B
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 216 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Startklar
  Adress
  Serenadgatan 10
  Utgångspris
  975 000 kr
  Månadsavgift
  5 213 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Vendelsfridsgatan 6A
  Prisidé
  1 345 000 kr
  Månadsavgift
  3 424 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättsradhus

  Gyllins Trädgård, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Lönnebergagatan 13 c
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 999 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  93 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Östra Ryttmästaregatan 7A
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 778 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Startklar
  Adress
  Lorensborgsgatan 7 B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 571 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Adress
  Humanistgatan 6D
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 780 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Tegnérgatan 58
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 238 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Exkl.
  Adress
  Stora Nygatan 30
  Utgångspris
  5 000 000 kr
  Månadsavgift
  3 118 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  120 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Exkl.
  Adress
  Exercisgatan 2A
  Utgångspris
  5 250 000 kr
  Månadsavgift
  5 877 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  140 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Skvadronsgatan 9A
  Prisidé
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 009 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Startklar
  Adress
  Torekovsgatan 18 F
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 565 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslokal

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Södra förstadsgatan 79
  Utgångspris
  495 000 kr
  Månadsavgift
  6 654 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Albinsrogatan 5b
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 189 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Startklar
  Adress
  Storabackegatan 17C
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 359 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  36,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Nikolaigatan 24
  Utgångspris
  1 325 000 kr
  Månadsavgift
  7 640 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  111 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Axel Danielssons väg 49
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 034 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Klagshamn, Malmö

  Startklar
  Adress
  Badvägen 18
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 286 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-02-07
  Adress
  Föreningsgatan 54C
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 407 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2016-02-07
  Adress
  Mariedalsvägen 42
  Slutpris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  6 235 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  115 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2016-02-05
  Adress
  Mäster Henriksgatan 6
  Slutpris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 672 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2016-02-05
  Adress
  Sölvesborgsgatan 3 D
  Slutpris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  2 230 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  26 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2016-02-04
  Adress
  Ormvråksgatan 6
  Slutpris
  1 600 000 kr
  Månadsavgift
  4 251 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-02-04
  Adress
  Vitemöllegatan 7B
  Slutpris
  920 000 kr
  Månadsavgift
  2 777 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2016-02-04
  Adress
  Västra Kalkbrottsgränd 19B
  Slutpris
  1 125 000 kr
  Månadsavgift
  2 865 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-02-03
  Adress
  Exercisgatan 32
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  1 759 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Såld, 2016-02-03
  Adress
  Kronborgsvägen 17B
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 407 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Såld, 2016-02-02
  Adress
  Carl Herslowsgatan 11A
  Slutpris
  1 720 000 kr
  Månadsavgift
  3 356 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  61,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Såld, 2016-02-01
  Adress
  Svågertorpsvägen 31
  Slutpris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 196 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-01-31
  Adress
  Slussgatan 14 U4
  Slutpris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 853 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2016-01-31
  Adress
  Thottsgatan 16C
  Slutpris
  2 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 602 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-01-30
  Adress
  Branteviksgatan 5 b
  Slutpris
  890 000 kr
  Månadsavgift
  3 247 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-01-29
  Adress
  Nobelvägen 147 i
  Slutpris
  980 000 kr
  Månadsavgift
  3 198 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-01-29
  Adress
  Södra Förstadsgatan 36A
  Slutpris
  4 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 874 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  108 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld, 2016-01-29
  Adress
  Södra Bulltoftavägen 54B
  Slutpris
  975 000 kr
  Månadsavgift
  4 370 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2016-01-29
  Adress
  Lundbergsgatan 13
  Slutpris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  3 761 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Såld, 2016-01-29
  Adress
  Kollegiegatan 1E
  Slutpris
  980 000 kr
  Månadsavgift
  3 472 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2016-01-28
  Adress
  Södra förstadsgatan 119
  Slutpris
  1 000 000 kr
  Månadsavgift
  2 942 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld, 2016-01-26
  Adress
  Balladgatan 37
  Slutpris
  660 000 kr
  Månadsavgift
  2 909 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-01-26
  Adress
  Rodergatan 20
  Slutpris
  1 970 000 kr
  Månadsavgift
  4 148 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-01-26
  Adress
  Ellstorpsgatan 5C
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  2 586 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Såld, 2016-01-25
  Adress
  Johan Krulls gata 5
  Slutpris
  1 515 000 kr
  Månadsavgift
  4 917 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  89,5 kvm

Hitta till oss