Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Annebergsgatan 9c
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 583 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 1A
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 143 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 2 juni kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Roslins väg 4
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 866 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  87 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Spånehusvägen 62F
  Utgångspris
  1 145 000 kr
  Månadsavgift
  3 060 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm

  Visning: 31 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Krankajen 26
  Prisidé
  6 495 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  131 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Startklar
  Adress
  Ankargatan 15
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 439 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Kiviksgatan 7 C
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 891 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Startklar
  Adress
  Idaborgsgatan 57B
  Utgångspris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  2 314 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Budgivning pågår
  Startklar
  Adress
  Roslins väg 2
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 340 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Västanväg 45B
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 919 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 30 maj kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Klostergatan 6
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 960 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  115 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Östra förstadsgatan 17 B
  Utgångspris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  5 287 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 27
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  4 037 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72 kvm

  Visning: 30 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 5 B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gullvik, Malmö

  Adress
  Granviksgatan 106 a
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 288 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66,5 kvm

  Visning: 30 maj kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Startklar
  Adress
  Skomakaregatan 10A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 593 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Fredmansgatan 5A
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 178 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41,3 kvm

  Visning: 30 maj kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Baltzarsgatan 14 b
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 391 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  119,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Nordlinds väg 100 A
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 297 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kockumsgatan 10
  Utgångspris
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  1 689 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Adress
  Berguvsgatan 6A
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 112 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Koristgatan 6
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 099 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Visning: 7 juni kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gula Höja, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Västra skrävlingevägen 215
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 020 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Almbacksgatan 2B
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 772 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Adress
  Dalslandsgatan 6
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 768 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Åhusgatan 2
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 606 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 40
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 419 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Visning: 1 juni kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Regementsgatan 10
  Utgångspris
  6 400 000 kr
  Månadsavgift
  7 387 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  140 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  Startklar
  Adress
  Klubbegatan 4C
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  2 334 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 63 B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 114 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  100 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Eslövsgatan 1c
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 644 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  31 kvm
 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Koggens Gränd 1
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  480 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Branteviksgatan 12 C
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 135 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Krankajen 26
  Utgångspris
  4 650 000 kr
  Månadsavgift
  5 028 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Kattarp, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Jägersrovägen 13C
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 699 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Dockgatan 21
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 601 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Sergels väg 14B
  Utgångspris
  7 500 000 kr
  Månadsavgift
  8 306 kr
  Antal rum
  7
  Boarea
  153 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Regementsgatan 98 E
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 623 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,2 kvm

  Visning: 30 maj kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Uppsalagatan 4B
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 127 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Axel Danielssons väg 11
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 075 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Båstadsgatan 13
  Utgångspris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  2 237 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kronetorpsgatan 54A
  Utgångspris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  3 227 kr
  Antal rum
  58,5
  Boarea
  2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Baskemöllegatan 7A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 081 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Svågertorpsvägen 7
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 296 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Startklar
  Adress
  Jörgen Ankersgatan 18
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 513 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  85 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Startklar
  Adress
  Fersens väg 14B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 779 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  115 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Brobygatan 1C
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 120 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  46,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 21
  Prisidé
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  2 790 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2016-05-27
  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 17
  Slutpris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 295 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-27
  Adress
  Föreningsgatan 50 A
  Slutpris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 260 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld, 2016-05-26
  Adress
  Korsörvägen 22 A
  Slutpris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 644 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-26
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 9B
  Slutpris
  1 490 000 kr
  Månadsavgift
  2 911 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2016-05-26
  Adress
  Simrishamnsgatan 3B
  Slutpris
  2 310 000 kr
  Månadsavgift
  3 273 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-26
  Adress
  Tärningholmsgatan 5B
  Slutpris
  2 455 000 kr
  Månadsavgift
  4 074 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Sallerupsvägen 26C
  Slutpris
  1 270 000 kr
  Månadsavgift
  2 634 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Disponentgatan 27
  Slutpris
  590 000 kr
  Månadsavgift
  2 468 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  17 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Baltzarsgatan 14 D
  Slutpris
  2 290 000 kr
  Månadsavgift
  3 443 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Östra Farmvägen 32D
  Slutpris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  3 961 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Friliggande villa

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Exkl.
  Adress
  Acaciagatan 2
  Slutpris
  10 450 000 kr
  Antal rum
  9
  Boarea / Biarea
  278 kvm / 122 kvm
  Tomtarea
  1848 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Södra Förstadsgatan 79D
  Slutpris
  2 655 000 kr
  Månadsavgift
  4 469 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  91 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Grönalundsgatan 32A
  Slutpris
  1 725 000 kr
  Månadsavgift
  3 696 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2016-05-24
  Adress
  Ormvråksgatan 64
  Slutpris
  1 120 000 kr
  Månadsavgift
  5 271 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gyllins Trädgård, Malmö

  Såld, 2016-05-21
  Adress
  Bullerbygatan 105
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  4 683 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-05-20
  Adress
  Östra Farmvägen 38E
  Slutpris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  3 961 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-20
  Adress
  Bellmansgatan 2
  Slutpris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 201 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Andel i bostadsförening

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-20
  Adress
  Andréegatan 4
  Slutpris
  1 690 000 kr
  Månadsavgift
  2 481 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Såld, 2016-05-20
  Adress
  Fersens väg 2
  Slutpris
  4 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 076 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-05-19
  Adress
  Salongsgatan 24A
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 354 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2016-05-18
  Adress
  Annebergsgatan 10a
  Slutpris
  1 345 000 kr
  Månadsavgift
  2 583 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-05-17
  Adress
  Amiralsgatan 11/Kungsgatan 7
  Slutpris
  3 600 000 kr
  Månadsavgift
  4 982 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  101,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld, 2016-05-14
  Adress
  Ribevägen 6 c
  Slutpris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 066 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld, 2016-05-13
  Adress
  Dockgatan 27
  Slutpris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 867 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

Hitta till oss