Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Dockgatan 21
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 601 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 28 augusti kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Norregatan 4B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 845 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 28 augusti kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Roslins väg 17 B
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  1 591 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  28 kvm

  Visning: 30 augusti kl 17:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Jöns Filsgatan 9 - Gårdshuset
  Utgångspris
  5 000 000 kr
  Månadsavgift
  10 180 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  140 kvm / 27 kvm

  Visning: 28 augusti kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Ellstorpsgatan 4B
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 052 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 28 augusti kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Fridhemstorget 22
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 125 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 24 augusti kl 17:00 Boka här

 • Friliggande villa

  Ven, Landskrona

  Adress
  Kyrkvägen 91
  Utgångspris
  5 295 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  165 kvm / 17 kvm
  Tomtarea
  622 kvm

  Visning: 31 augusti

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Smålandsgatan 24
  Utgångspris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  1 292 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Visning: 25 augusti kl 17:30

 • Adress
  Salongsgatan 16A
  Utgångspris
  6 195 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  123 kvm / 10 kvm
  Tomtarea
  88 kvm

  Visning: 24 augusti kl 15:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Törnskärsgatan 3 B
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 115 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm

  Visning: 24 augusti kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Startklar
  Adress
  Randersvägen 23
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 713 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrum, Malmö

  Startklar
  Adress
  Stora Nygatan 22 - vindsateljé
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  1 834 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  39 kvm / 2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Edward Lindahlsgatan 14b
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 505 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  29 kvm
 • Fritidshus

  Jägersro, Malmö

  Adress
  Fresiagången 91
  Utgångspris
  485 000 kr
  Antal rum
  2
  Boarea / Biarea
  66 kvm / 6 kvm
  Tomtarea
  427 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Konsultgatan 10
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Krutmeijersgatan 10A
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 916 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Fågelbacksgatan 8D
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  1 855 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Adress
  Carl Herslowsgatan 11D
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 245 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  62,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Startklar
  Adress
  Trelleborgsgatan 8A
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 272 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Sofierogatan 4C
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 489 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Visning: 28 augusti kl 15:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Nicoloviusgatan 6A
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 440 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  110 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Baltzarsgatan 14 b
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  6 391 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  119,5 kvm

  Visning: 25 augusti kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kronborgsvägen 13A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 407 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Södra Förstadsgatan 38A
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 034 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  117 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kulladalsgatan 8 b
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 458 kr
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Vimpelgatan 21
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 632 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 25 augusti kl 17:30 Boka här

 • Adress
  Fredmansgatan 7
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 302 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  112 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Stora Kvarngatan 47
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  5 264 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  88 kvm

  Visning: 24 augusti kl 16:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4B
  Utgångspris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  3 141 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gullvik, Malmö

  Adress
  Granviksgatan 68
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 595 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Vendelsfridsgatan 6A
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 424 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67,5 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Startklar
  Adress
  Amiralsgatan 11/Kungsgatan 7
  Utgångspris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  6 337 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  134 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Startklar
  Adress
  Dockgatan 21
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 179 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  101 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tågaborg, Helsingborg

  Adress
  Troedsgatan 4
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 968 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Kilian Zollsgatan 1A
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 013 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  32 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Startklar
  Adress
  Balladgatan 37
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 435 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Kalkstensvägen 12
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 515 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm

  Visning: 25 augusti

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Startklar
  Adress
  Almbacksgatan 2B
  Prisidé
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 557 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Startklar
  Adress
  Almbacksgatan 16
  Utgångspris
  1 945 000 kr
  Månadsavgift
  4 826 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Stadiongatan 55B
  Utgångspris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 553 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 31 D
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 300 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Räng Sandsvägen 15
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Tomtarea
  5322 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Startklar
  Adress
  Ängelholmsgatan 5
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 728 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  43 kvm
  Kommer snart ut till försäljning!
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 28
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  4 443 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Sergels väg 14B
  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Månadsavgift
  8 306 kr
  Antal rum
  7
  Boarea
  153 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Erikslust, Malmö

  Startklar
  Adress
  Köpenhamnsvägen 45 a
  Prisidé
  1 445 000 kr
  Månadsavgift
  3 998 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Startklar
  Adress
  Skomakaregatan 10A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 593 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Startklar
  Adress
  Regementsgatan 10
  Utgångspris
  6 400 000 kr
  Månadsavgift
  7 387 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  140 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-08-24
  Adress
  Västra Varvsgatan 54
  Slutpris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  3 859 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-08-22
  Adress
  Branteviksgatan 12 C
  Slutpris
  1 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 135 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-08-22
  Adress
  Nobelvägen 147M
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 037 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-08-21
  Adress
  Mäster Nilsgatan 24
  Slutpris
  1 410 000 kr
  Månadsavgift
  2 286 kr
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-08-21
  Adress
  Vitemöllegatan 7F
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  3 013 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,3 kvm
 • Tomt

  Beddingestrand, Trelleborg

  Såld, 2016-08-18
  Adress
  Rödvensvägen 18b
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Tomtarea
  804 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Såld, 2016-08-18
  Adress
  Kronetorpsgatan 70D
  Slutpris
  720 000 kr
  Månadsavgift
  2 832 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rådmansvången, Malmö

  Såld, 2016-08-18
  Adress
  Rådmansgatan 15D
  Slutpris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 551 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-08-18
  Adress
  Lantmannagatan 3B
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 543 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld, 2016-08-17
  Adress
  Lönngatan 46D
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  2 019 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-08-16
  Adress
  Mäster Nilsgatan 24
  Slutpris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 286 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättsradhus

  Oxievång, Malmö

  Såld, 2016-08-16
  Adress
  Fajansvägen 86
  Slutpris
  1 175 000 kr
  Månadsavgift
  6 956 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  114 kvm / 4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-08-15
  Adress
  Vitemöllegatan 10G
  Slutpris
  930 000 kr
  Månadsavgift
  3 321 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm
 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-08-15
  Adress
  Ehrensvärdsgatan 11
  Slutpris
  1 745 000 kr
  Månadsavgift
  2 827 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld, 2016-08-15
  Adress
  Uddeholmsgatan 23
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 965 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2016-08-15
  Adress
  Torpgatan 8
  Slutpris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  2 743 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-08-11
  Adress
  Ankargatan 15
  Slutpris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 072 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld, 2016-08-11
  Adress
  Lorensborgsgatan 5A
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 825 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-08-05
  Adress
  Mäster nilsgatan 24
  Slutpris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 286 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-08-04
  Adress
  Västra varvsgatan 16G
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  2 407 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2016-08-03
  Adress
  Södra Gulsparvsgatan 38
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 866 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld, 2016-08-03
  Adress
  Isbergs gata 8A
  Slutpris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 753 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2016-08-02
  Adress
  Ellstorpsgatan 1C
  Slutpris
  905 000 kr
  Månadsavgift
  2 533 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41,1 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2016-07-29
  Adress
  Eslövsgatan 1c
  Slutpris
  885 000 kr
  Månadsavgift
  2 644 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  31 kvm

Hitta till oss