Mäklare i Öresundsregionen

Mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!

MALMÖ CITY. På vårt mäklarkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på västra Malmö.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry.
 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder. Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.
 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0701-64 67 09

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.
 • Louise Frykman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Louise har arbetat som högpresterande säljare sedan 2009 – och påbörjade sin Bjurfors-karriär 2014. Hennes inställning är att en bostadsförsäljning är den viktigaste affären i livet – och hon är därför på topp vid varje försäljning. Louise arbetar målmedvetet för att du ska uppnå högsta möjliga slutpris och hennes specialitet är att lyfta fram varje bostads styrkor. Louise är uppvuxen i Malmö och Lund.
 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Robert är en av våra mest högpresterande fastighetsmäklare. Med försäljning i blicken, ett brett leende på läpparna och fötterna stadigt i den skånska myllan är han år efter år en av de mäklare som säljer flest bostäder i Malmö. Robert började sin mäklarkarriär 2003 och har varit på Bjurfors sedan 2008. Förutom att vara en av Malmös mest anlitade mäklare säljcoachar han sina kollegor på Bjurfors. Men fokus ligger alltjämt på att förmedla bostäder, och visionen är densamma som alltid: Att vara Malmös bästa mäklare.
 • Malin Jangvert

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 36

  Malin har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Hennes stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat. Malins varma och innerliga sätt har gett många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, högpresterande och serviceinriktad är tre ord som beskriver henne bra.
 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.
 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.
 • Helena Möller

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.
 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.
 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.
 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.
 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.
 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.
 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.
 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.
 • Anette Andersson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet. Marie är specialiserad på nyproduktion och jobbar även med projektledning för att hjälpa våra byggherrar med allt som krävs innan ett nytt projekt kan sättas igång för försäljning med allt från att titta på vad som kan utvecklas i ett område till marknads- och försäljningsplaner. Hon älskar sitt jobb och det märks när ni ser resultatet!
 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.
 • Karolina Wictorin

  Fastighetsmäklare
  Projektledare Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

Övriga medarbetare

 • Ledning & Försäljning

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Vice VD


  Telefon: 040-608 30 21

 • Per Ekvall

  Försäljningschef


  Telefon: 040-608 30 06

 • Ekonomi

 • Dan Amlon

  Ekonomichef


  Telefon: 040 - 608 30 32

 • Magnus Harneman

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 00

 • Jessica Löf

  Ekonomiassistent


  Telefon: 040-608 30 20

 • Michelle Wihlborg

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 29

 • Marknad

 • Camilla Revå Axby

  Marknadschef


  Telefon: 040-608 30 08

 • Caroline Andersson

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 10

 • Marika Härstedt

  Grafisk kommunikation


  Telefon: 040 - 608 30 13

 • Ellen Lissman Berggren

  Ansvarig digitala medier


  Telefon: 0739-20 66 94

 • Maria Roslund

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 22

 • Daniel Måryd

  Webbmaster


  Telefon: 040-608 32 53

 • Martin Persson

  Webbredaktör


  Telefon: 040-608 30 44

 • Bjurfors Home

 • Petra Jensen

  Kreativ chef/Stylist


  Telefon: 040-608 30 28

  Petra är huvudansvarig för dotterbolaget Bjurfors Home som hon driver och har lagt grunden till. Hon började 2015 som Bjurfors första egna stylist. Petra kommer från reklambranschen och har studerat design på RMI Berghs i Stockholm. Hon bytte bransch 2012 och har sedan dess jobbat som inredare och stylist. Som stylist jobbar Petra främst med fullstyling av tomma bostäder, men hon jobbar även med olika varumärken och stylar till kataloger och annonsering.
 • Isabell Andén

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 54

  Isabell har många års erfarenhet av att jobba med homestyling och har inrett hundratals bostäder inför försäljning till nöjda kunder. Hennes unika och omtyckta stil har uppmärksammats i flera inredningsmagasin nationellt och internationellt samt i tv-programmet "vem bor här" på svt. Bjurfors Home är stolta över att kunna erbjuda Isabells expertis inom inredning till sina kunder. Hon jobbar med många olika stilar för att få fram rätt känsla i just din bostad samt attrahera en bred och specifik målgrupp.
 • Cornelia Svartz

  Inredningsstylist


  Telefon: 0701-64 67 45

  Cornelia kommer ursprungligen från modebranschen och har ett vasst öga för färg, form och estetik. Hon har även ansvarat för butiksstyling och hennes privata hem har uppmärksammats i många medier. Cornelia hjälper dig som är i säljskede att maximera din bostads potential och lär dig hur du ska locka så många intressenter som möjligt.
 • Malin Tjärnström

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 00

  Malin träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i södra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Malin med sin norrländska charm kommer att inspirera dig både inför försäljning men säkert även till ditt nya boende!
 • Linus Askerlund

  Logistik


  Telefon: 040-608 30 00

  Linus ansvarar för all logistik rörande Bjurfors Homes stylingar. Han ser också till att Bjurforshome.se alltid är uppdaterad med de senaste bilderna från våra stylingar.
 • Kundvård

 • Joakim Spåre

  Chef Affärsstöd


  Mobil: 0739-20 66 89
  Telefon: 040-608 30 19

 • Elin Albertsson

  Kundvårdsansvarig


  Telefon: 040-608 30 30

 • Nathalie West

  Kundvårdskoordinator


  Telefon: 0739-20 66 90

 • Reception

 • Jennie Klaar

  Receptionsansvarig
  IT-koordinator


  Telefon: 040-608 30 02

 • Maria Wernberg

  Receptionist


  Telefon: 040-608 30 39

 • Övriga medarbetare

 • Håkan Johansson

  Affärsutveckling


  Telefon: 070-782 00 06

 • Malin Malmqvist

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 49

 • Lisa Ekdahl

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 42

 • Emmeli Ryd

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Erik Grönlund

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Ursprungligen från reklambranschen och har arbetat som fotograf under 20 år i New York. Idag tar Erik sig an ditt hem med passion, perfektionism och öga för detaljer. Med hans gedigna intresse för såväl inredning som arkitektur fångar han vinklar och detaljer som många knappt lägger märke till men som är med till att skapa de grundläggande delarna av historien kring just ditt hem.
 • Fredrik Trossö

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Med en fördjupad medvetenhet kring hemmens inneboende uttryck och med en skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus.
 • Axel Karlsson Pacheco

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Astrid Hovensjö

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Fredrik Carlsson

  Trainee


  Telefon: 040-608 30 45

 • Kimberly Dölling

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kungsörnsgatan 12
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  6 034 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  105,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-01-21 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie, Malmö

  Adress
  Oxievångsvägen 17
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  5 302 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 2017-12-17 12.00 Boka här

 • Bostadsrättsradhus

  Bunkeflostrand, Malmö

  Adress
  Oxelallén 1B - Nyproduktionsprojektet 3 radhus
  Utgångspris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  4 898 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  118 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Erikslust, Malmö

  På förhand
  Adress
  Erikslustvägen 36K
  Utgångspris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  5 228 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  108,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Bergsgatan 35
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  5 927 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  115 kvm

  Visning: 2017-12-17 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Harvgränd 4
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 817 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  38 kvm

  Visning: 2017-12-18 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Annebergsgatan 3C
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 306 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Husargatan 4
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 156 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2018-01-21 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Kommendörsgatan 9a
  Pris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 084 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättsradhus

  Bunkeflostrand, Malmö

  Adress
  Oxelallén 1C - Nyproduktionsprojektet 3 radhus
  Utgångspris
  3 675 000 kr
  Månadsavgift
  4 898 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  118 kvm
 • Villa

  Bunkeflostrand, Malmö

  Besiktigad
  Adress
  Oxelallén 1C - Nyproduktionsprojektet 3 radhus
  Utgångspris
  3 675 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  118 kvm
  Tomtarea
  296 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  På förhand
  Adress
  Brogatan 8
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  5 589 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Radhus

  Oxie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lergodsvägen 179
  Utgångspris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  7 391 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  124 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Fersens väg 14B
  Pris
  6 375 000 kr
  Månadsavgift
  5 833 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2
  Boarea
  119 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Kungsgatan 33C
  Utgångspris
  1 775 000 kr
  Månadsavgift
  3 120 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Spånehusvägen 49C
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 128 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Arkitektgatan 37
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 279 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamns Sjöstad, Malmö

  Adress
  Rosengrens gata 21
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Adress
  Dockgatan 13a
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 301 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Förstadsgatan 10B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 409 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Humlegatan 8
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 892 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  101,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Budgivning pågår
  På förhand
  Adress
  Baskemöllegatan 6A
  Utgångspris
  1 545 000 kr
  Månadsavgift
  2 988 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  64,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra Varvsgatan 56
  Pris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 666 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ormvråksgatan 29
  Prisidé
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 853 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  69,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Exklusiv
  Adress
  Vikingagatan 39B
  Pris
  11 750 000 kr
  Antal rum
  8
  Boarea / Biarea
  318 kvm / 17 kvm
  Tomtarea
  788 kvm
 • Andelsrätt

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 12L
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 285 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Fågelbacksgatan 16
  Utgångspris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  5 179 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  92 kvm

  Visning: 2017-12-18 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Nobelvägen 89
  Pris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  1 472 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  23,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Regementsgatan 11
  Pris
  4 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 955 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  125,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Adress
  Fiskehamnspromenaden 11B
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 006 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Mellanvångsgatan 1
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  92 kvm
  Tomtarea
  547 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Löjtnantsgatan 14
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 969 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 65A
  Pris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  5 500 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea / Biarea
  106 kvm / 40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Exklusiv
  Adress
  Östergatan 28
  Utgångspris
  8 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 233 kr
  Antal rum
  5,5
  Sovrum
  3
  Boarea
  204 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Borggård, Staffanstorp

  På förhand
  Adress
  Rudolf Bååths Väg 8D
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 630 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 21B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 437 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Visning: 2017-12-20 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Norr, Helsingborg

  På förhand
  Adress
  Hälsovägen 7 A
  Pris
  5 500 000 kr
  Månadsavgift
  6 104 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  170 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Helmfeltsgatan 9A
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 343 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Västra Rönneholmsvägen 55A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 091 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 11 C
  Pris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 508 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Stallmästaregatan 3B
  Pris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 031 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 15a
  Prisidé
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 916 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  88,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  På förhand
  Adress
  Amiralsgatan 27
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 082 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea
  96 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Lagmansgatan 6B
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 302 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40,5 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Erikslust, Malmö

  Adress
  Erikslustvägen 22
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  6 464 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kronborgsvägen 13A
  Utgångspris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 727 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  På förhand
  Adress
  Davidshallstorg 7
  Prisidé
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 332 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Brobygatan 2B
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 145 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41,1 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare i Malmö City

 • Bostadsrättslägenhet

  Erikslust, Malmö

  Såld, 2017-12-15
  Adress
  Erikslustvägen 42 E
  Slutpris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 401 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  66 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-12-15
  Exklusiv
  Adress
  Vimpelgatan 9
  Slutpris
  8 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  141 kvm
 • Fritidshus

  Lindeborg, Malmö

  Såld, 2017-12-13
  Adress
  Axel Danielssons väg 281
  Slutpris
  160 000 kr
  Antal rum
  1
  Boarea / Biarea
  15 kvm / 5 kvm
  Tomtarea
  200 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2017-12-12
  Adress
  Helsingborgsgatan 16
  Slutpris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 699 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm
 • Kedjehus

  Gamla Limhamn, Malmö

  Såld, 2017-12-12
  Adress
  Rabygatan 8A
  Slutpris
  4 950 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  100 kvm
  Tomtarea
  341 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Såld, 2017-12-12
  Adress
  Lugna Gatan 52
  Slutpris
  2 220 000 kr
  Månadsavgift
  4 830 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Såld, 2017-12-11
  Adress
  Arenagatan 15
  Slutpris
  1 kr
  Antal rum
  1
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2017-12-10
  Adress
  Serenadgatan 50
  Slutpris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  3 494 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2017-12-10
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 8B
  Slutpris
  2 015 000 kr
  Månadsavgift
  3 174 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-12-06
  Adress
  Amiralsgatan 85C
  Slutpris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  3 880 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld, 2017-12-06
  Adress
  Uppsalagatan 11A
  Slutpris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  3 485 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  46 kvm
 • Kedjehus

  Kirseberg, Malmö

  Såld, 2017-12-05
  Adress
  Sandbackegatan 16
  Slutpris
  4 450 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  125 kvm / 30 kvm
  Tomtarea
  393 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2017-12-04
  Adress
  S:t Knuts väg 6B
  Slutpris
  1 925 000 kr
  Månadsavgift
  2 024 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2017-12-01
  Adress
  Torekovsgatan 22B
  Slutpris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 646 kr
  Antal rum
  1
  Sovrum
  1
  Boarea
  39 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-12-01
  Adress
  Flaggskeppsgatan 8
  Slutpris
  3 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 216 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2017-12-01
  Adress
  Dalaplan 4D
  Slutpris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  1 993 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  38,2 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Midhem, Malmö

  Såld, 2017-11-30
  Adress
  Saarisvägen 1C
  Slutpris
  1 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 690 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld, 2017-11-30
  Adress
  Drottningtorget 2a
  Slutpris
  4 000 000 kr
  Månadsavgift
  5 251 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  96 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2017-11-30
  Adress
  Karlshamnsgatan 7B
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 953 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2017-11-29
  Adress
  Närkesgatan 8
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  1 798 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  32 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld, 2017-11-29
  Adress
  Sandbackegången 3a
  Slutpris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  3 989 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2017-11-29
  Adress
  Amiralsgatan 74B
  Slutpris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  2 875 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  42,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2017-11-29
  Adress
  Lugna gatan 50
  Slutpris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  4 830 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Såld, 2017-11-27
  Adress
  Hyllie Boulevard 11b
  Slutpris
  2 075 000 kr
  Månadsavgift
  2 868 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

Hitta till oss