Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Malmö City.

Huvudkontor

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor  i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry. 

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Fredrik Hagberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Fredrik Hagberg har tidigare arbetat på Bjurfors Malmö City-kontor, men har nu valt att fortsätta sin karriär på Bjurfors på Limhamn. Han kommer ursprungligen från Södertälje men efter många år i Skåne kan han alla Malmös och Limhamns gator på sina fem fingrar. Kunskap, service och glädje är tre nyckelord i Fredriks mäklarvardag. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0418-48 44 04

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga, för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för bostadsmarknaden ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Efter fem år på Bjurfors huvudkontor i Malmö, där han levererat på en hög nivå i en tuff marknad, kommer han nu hem till sin hemstad och har fått äran att vara med och starta upp Bjurfors Landskrona.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Lina Ljunggren

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Lina är en positiv och utåtriktad person som började sin karriär på Bjurfors 2013. Med sin goda lokalkännedom och rötter i Malmö kan Lina ge dig som kund de bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Lina anser att det är engagemang, service och förtroende som leder till en lyckad affär, där både säljaren och köparen känner sig trygga.  

 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 9d
  Utgångspris
  2 275 000 kr
  Månadsavgift
  4 293 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  83 kvm

  Visning: 6 november kl 11:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Sofielundsvägen 10C
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 1 november kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Scaniaplatsen 21
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 917 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 30 oktober kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ormvråksgatan 60
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  5 141 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Nikolaigatan 4B
  Prisidé
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 043 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Trelleborgsgatan 22A
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 207 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie, Malmö

  Adress
  Stengodsvägen 39
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  6 564 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  107,5 kvm

  Visning: 27 oktober kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  På förhand
  Adress
  Serenadgatan 52
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  4 357 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Andelsrätt

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 9a
  Prisidé
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vitemöllegatan 7C
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 005 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Radhus

  Västra Hamnen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kompassgatan 39
  Utgångspris
  7 900 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  181 kvm / 18 kvm
  Tomtarea
  117 kvm

  Visning: 1 november kl 16:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Norra Skolgatan 3
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 670 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Slussgatan 11
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 436 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 27 oktober kl 17:30

 • Adress
  Ängeltoftagatan 70
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  124 kvm / 62 kvm
  Tomtarea
  216 kvm

  Visning: 6 november kl 10:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 80
  Utgångspris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 246 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 30 oktober kl 12:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 4B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 867 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 3 november kl 16:30 Boka här

 • Andel i bostadsförening

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Hantverkaregatan 19
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 374 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  104 kvm

  Visning: 27 oktober kl 16:40 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Tornfalksgatan 16
  Utgångspris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 825 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Solters Plan 1C
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  1 143 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Budgivning pågår
  På förhand
  Adress
  Torpgatan 15
  Prisidé
  3 850 000 kr
  Månadsavgift
  5 277 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  159 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Köpenhamnsvägen 44C
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 813 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Östra Promenaden 1A
  Utgångspris
  3 175 000 kr
  Månadsavgift
  5 372 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  På förhand
  Adress
  Bolagsgatan 4
  Utgångspris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  4 930 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 50B
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 082 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Kostergränd 4A
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 999 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kulladal, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kulladalsgatan 8 b
  Utgångspris
  1 545 000 kr
  Månadsavgift
  4 446 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 30 oktober kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kronetorpsgatan 52B
  Prisidé
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 377 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Sallerupsvägen 30
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 742 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Regementsgatan 21
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 202 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Visning: 30 oktober kl 14:00 Boka här

 • Friliggande villa

  Klågerup, Svedala

  Adress
  Hybyvägen 19
  Antal rum
  13
  Boarea / Biarea
  322 kvm / 51 kvm
  Tomtarea
  3334 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vitemöllegatan 11C
  Utgångspris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Tågaborg, Helsingborg

  Adress
  Karl X Gustavs gata 34
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  6 089 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  122 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Stenbocksgatan 6
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 672 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  105 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  På förhand
  Adress
  Tornfalksgatan 1A
  Utgångspris
  1 145 000 kr
  Månadsavgift
  3 654 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Ankargatan 9
  Utgångspris
  2 475 000 kr
  Månadsavgift
  4 732 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  61 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  På förhand
  Adress
  Claesgatan 2 D
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Antal rum
  2

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra varvsgatan 16 E
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 723 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lorensborgsgatan 5F
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 084 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  89,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Fredmansgatan 7
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 302 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  112 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Erikslust, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 45 a
  Prisidé
  1 445 000 kr
  Månadsavgift
  4 057 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  På förhand
  Adress
  Skomakaregatan 10A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 593 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  På förhand
  Adress
  Regementsgatan 10
  Utgångspris
  6 400 000 kr
  Månadsavgift
  7 387 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  140 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Klubbegatan 4C
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  2 334 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  På förhand
  Adress
  Jörgen Ankersgatan 18
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 513 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  85 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  På förhand
  Adress
  Eriksrogatan 3
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 602 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Södra Förstadsgatan 79B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 955 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Scaniaplatsen 5
  Prisidé
  3 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 200 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  På förhand
  Adress
  Isbergs gata 10 A
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 032 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2016-10-25
  Adress
  Carl Hillsgatan 3A
  Slutpris
  1 825 000 kr
  Månadsavgift
  4 011 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2016-10-25
  Adress
  Kristianstadsgatan 8
  Slutpris
  1 000 000 kr
  Månadsavgift
  1 521 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld, 2016-10-22
  Adress
  Almbacksgatan 2B
  Slutpris
  2 365 000 kr
  Månadsavgift
  4 557 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-10-21
  Adress
  Mäster Nilsgatan 24
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  2 167 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-10-21
  Adress
  Kungsgatan 34A
  Slutpris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 318 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm
 • Parhus

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2016-10-21
  Adress
  Sveagatan 26
  Slutpris
  5 600 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  100 kvm / 12 kvm
  Tomtarea
  263 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2016-10-21
  Adress
  Kristianstadsgatan 17 - Gårdshuset
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  2 550 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Såld, 2016-10-21
  Adress
  Konsultgatan 27
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld, 2016-10-20
  Adress
  Ängelholmsgatan 5
  Slutpris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  2 728 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Midhem, Malmö

  Såld, 2016-10-20
  Adress
  Saarisvägen 14B
  Slutpris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  1 652 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  22 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2016-10-20
  Adress
  Stora trädgårdsgatan 22 / Stora Kvarngatan 16
  Slutpris
  3 730 000 kr
  Månadsavgift
  6 503 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  129 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Amiralsgatan 76
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 267 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Österportsgatan 1B
  Slutpris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 122 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Kronetorpsgatan 60B
  Slutpris
  784 000 kr
  Månadsavgift
  2 601 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Jöns Filsgatan 9 - Gårdshuset
  Slutpris
  4 600 000 kr
  Månadsavgift
  10 180 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  140 kvm / 27 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Mäster Henriksgatan 6
  Slutpris
  1 520 000 kr
  Månadsavgift
  2 672 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld, 2016-10-18
  Adress
  Mariedalsvägen 60B
  Slutpris
  1 910 000 kr
  Månadsavgift
  4 376 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Såld, 2016-10-17
  Adress
  Kollegiegatan 9A
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  2 246 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Såld, 2016-10-17
  Adress
  Edward Lindahlsgatan 12 C
  Slutpris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  2 091 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld, 2016-10-17
  Adress
  Balladgatan 47
  Slutpris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  2 977 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Såld, 2016-10-17
  Adress
  Jakob persvägen 1
  Slutpris
  770 000 kr
  Månadsavgift
  4 065 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kulladal, Malmö

  Såld, 2016-10-16
  Adress
  Kulladalsgatan 6B
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 385 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm
 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2016-10-14
  Adress
  Kungsgatan 52A
  Slutpris
  2 590 000 kr
  Månadsavgift
  3 451 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  85 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2016-10-13
  Adress
  Scaniaplatsen 7C
  Slutpris
  3 300 000 kr
  Månadsavgift
  3 865 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

Hitta till oss