Mäklare i Öresundsregionen

Mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!

MALMÖ CITY. På vårt mäklarkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på västra Malmö.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor  i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry. 

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 55

  Filip förmedlar bostadsrätter och villor inom Malmö. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger han stor vikt vid att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär, utan även en återkommande affär. Baserat på antal helnöjda kunder, försäljningar och omsättning utsågs Filip till "Årets Rookie" på Bjurfors redan efter 6 månader som fastighetsmäklare. 2 år senare är han idag partner på Bjurfors i Öresundsregionen.

 • Fredrik Hagberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Fredrik Hagberg har tidigare arbetat på Bjurfors Malmö City-kontor, men har nu valt att fortsätta sin karriär på Bjurfors på Limhamn. Han kommer ursprungligen från Södertälje men efter många år i Skåne kan han alla Malmös och Limhamns gator på sina fem fingrar. Kunskap, service och glädje är tre nyckelord i Fredriks mäklarvardag. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0708-18 82 51

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga, för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för bostadsmarknaden ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Efter fem år på Bjurfors huvudkontor i Malmö, där han levererat på en hög nivå i en tuff marknad, kommer han nu hem till sin hemstad och har fått äran att vara med och starta upp Bjurfors Landskrona.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Robert är en av våra mest högpresterande fastighetsmäklare. Med försäljning i blicken, ett brett leende på läpparna och fötterna stadigt i den skånska myllan är han år efter år en av de mäklare som säljer flest bostäder i Malmö. Robert började sin mäklarkarriär 2003 och har varit på Bjurfors sedan 2008. Förutom att vara en av Malmös mest anlitade mäklare säljcoachar han sina kollegor på Bjurfors. Men fokus ligger alltjämt på att förmedla bostäder, och visionen är densamma som alltid: Att vara Malmös bästa mäklare. 

 • Malin Jangvert

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 36

  Malin har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Hennes stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat. Malins varma och innerliga sätt har gett många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, högpresterande och serviceinriktad är tre ord som beskriver henne bra.

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 64

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Det som driver Patrik och får honom att högprestera är att ständigt överträffa både säljarens och köparens förväntningar, vilket i sin tur leder till nära kundrelationer, återkommande kunder och rekommendationer. Receptet för detta är ett ödmjukt tankesätt, skarp affärsmässighet men framför allt hårt jobb. Efter några år i branschen har Patrik nu sadlat om och jobbar främst med bostadsrätter och villor i Västra innerstaden. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.

 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling Thodenius

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet. Marie är specialiserad på nyproduktion och jobbar även med projektledning för att hjälpa våra byggherrar med allt som krävs innan ett nytt projekt kan sättas igång för försäljning med allt från att titta på vad som kan utvecklas i ett område till marknads- och försäljningsplaner. Hon älskar sitt jobb och det märks när ni ser resultatet!

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Projektledare, Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

 • Ledning & Försäljning

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Vice VD


  Telefon: 040-608 30 21

 • Per Ekvall

  Försäljningschef


  Telefon: 040-608 30 06

 • Ekonomi

 • Dan Amlon

  Ekonomichef


  Telefon: 040 - 608 30 32

 • Jessica Löf

  Ekonomiassistent


  Telefon: 040-608 30 20

 • Michelle Wihlborg

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 29

 • Marknad

 • Camilla Revå Axby

  Marknadschef


  Telefon: 040-608 30 08

 • Caroline Andersson

  Marknadskoordinator
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 10

 • Marika Härstedt

  Grafisk kommunikation


  Telefon: 040 - 608 30 13

 • Linda Karlsson

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 10

 • Elin Fasth

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 22

 • Daniel Måryd

  Webbmaster


  Telefon: 040-608 32 53

 • Martin Persson

  Webbredaktör


  Telefon: 040-608 30 44

 • Bjurfors Home

 • Petra Jensen

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 28

  Petra kommer från reklambranschen där hon arbetat med färg och form i många år. Hon styrde om stegen och har de senaste åren arbetat som inredare och då främst inför försäljning av bostäder. Sedan mars 2015 arbetar Petra som Inredningsstylist på Bjurfors. Att vara en skicklig inredare handlar både om att ha ett tränat öga för hur man kan hantera ytor, ljus och proportioner samt att utnyttja just den specifika bostadens möjligheter. Petra hjälper till att lyfta fram de finaste detaljer i bostaden för att ge försäljningen en extra skjuts.

 • Isabell Andén

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 54

  Isabell har många års erfarenhet av att jobba med homestyling och har inrett hundratals bostäder inför försäljning till nöjda kunder. Hennes unika och omtyckta stil har uppmärksammats i flera inredningsmagasin nationellt och internationellt samt i tv-programmet "vem bor här" på svt. Bjurfors Home är stolta över att kunna erbjuda Isabells expertis inom inredning till sina kunder. Hon jobbar med många olika stilar för att få fram rätt känsla i just din bostad samt attrahera en bred och specifik målgrupp.

 • Cornelia Svartz

  Inredningsstylist


  Telefon: 0701-64 67 45

  Cornelia kommer ursprungligen från modebranschen och har ett vasst öga för färg, form och estetik. Hon har även ansvarat för butiksstyling och hennes privata hem har uppmärksammats i många medier. Cornelia hjälper dig som är i säljskede att maximera din bostads potential och lär dig hur du ska locka så många intressenter som möjligt.

 • Malin Tjärnström

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 00

  Malin träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i södra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Malin med sin norrländska charm kommer att inspirera dig både inför försäljning men säkert även till ditt nya boende!

 • Linus Askerlund

  Logistik


  Telefon: 040-608 30 00

  Linus ansvarar för all logistik rörande Bjurfors Homes stylingar. Han ser också till att Bjurforshome.se alltid är uppdaterad med de senaste bilderna från våra stylingar.

 • Rasmus Nilsson

  Logistik


  Telefon: 040-608 30 00

 • Kundvård

 • Joakim Spåre

  Kundvårdschef


  Telefon: 040-608 30 19

 • Elin Albertsson

  Kundvårdskoordinator


  Telefon: 040-608 30 30

 • Fredrik Wahlgren

  Innesäljare
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Nathalie West

  Kundvårdskoordinator
  Föräldraledig


  Telefon: 0739-20 66 90

 • Reception

 • Jennie Klaar

  Receptionsansvarig


  Telefon: 040-608 30 02

 • Maria Wernberg

  Receptionist


  Telefon: 040-608 30 39

 • Övriga medarbetare

 • Håkan Johansson

  Affärsutveckling


  Telefon: 070-782 00 06

 • Kimberly Dölling

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Malin Malmqvist

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 49

 • Louise Frykman

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 45

 • Ramona Girdea

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 00

 • Jonathan Malm

  Blivande mäklare


  Telefon: 040-608 30 45

 • Erik Grönlund

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Ursprungligen från reklambranschen och har arbetat som fotograf under 20 år i New York. Idag tar Erik sig an ditt hem med passion, perfektionism och öga för detaljer. Med hans gedigna intresse för såväl inredning som arkitektur fångar han vinklar och detaljer som många knappt lägger märke till men som är med till att skapa de grundläggande delarna av historien kring just ditt hem.

 • Fredrik Trossö

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Med en fördjupad medvetenhet kring hemmens inneboende uttryck och med en skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus. 

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Klostergården, Lund

  Adress
  Tordönsvägen 4 o
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 976 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Eriksdalsgatan 7A
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 315 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm
 • Adress
  Helmfeltsgatan 9b
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 020 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 4a
  Utgångspris
  4 195 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  119 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Exercisgatan 30A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 933 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  113 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vårgatan 3B
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  1 710 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  24 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Annebergsgatan 19A
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  6 288 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  123 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Sofierogatan 4C
  Prisidé
  1 300 000 kr
  Månadsavgift
  2 664 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Celsiusgatan 13A
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 748 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  27 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Vellinge, Vellinge

  Adress
  Stora Grönegatan 14A
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 419 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  94 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Ehrensvärdsgatan 3
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 908 kr
  Antal rum
  1.5
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helsingborgsgatan 14
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 522 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Annebergsgatan 2A
  Prisidé
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 337 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Thottsgatan 16 C
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 584 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71,1 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Södra Förstadsgatan 36A
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 874 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  108 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Nobeltorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Vitemöllegatan 5
  Utgångspris
  295 000 kr
  Månadsavgift
  11 147 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  99,7 kvm / 50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Flaggskeppsgatan 8
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 210 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Edward Lindahlsgatan 14A
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 836 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Sturegatan 20a
  som utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 527 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  92,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Torpgatan 5
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  7 706 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  105,5 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Västergatan 8
  Utgångspris
  3 175 000 kr
  Månadsavgift
  3 188 kr
  Antal rum
  3
  Boarea / Biarea
  75 kvm / 35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lantmannagatan 11B
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 332 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Adress
  Södra Gulsparvsgatan 58
  Prisidé
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 661 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  På förhand
  Adress
  Södra Förstadsgatan 38B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 163 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Exkl.
  På förhand
  Adress
  Vimpelgatan 9
  Pris
  7 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 500 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  140 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lugna gatan 1
  Utgångspris
  3 700 000 kr
  Månadsavgift
  5 563 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  124 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Fregattgatan 3
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 277 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Salongsgatan 24H
  Prisidé
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 908 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  61,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 11 C
  Pris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 508 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Stallmästaregatan 3B
  Pris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 031 kr
  Antal rum
  1.5
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Husargatan 4
  Prisidé
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 900 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 15a
  prisidé
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 773 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  88,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ronnebygatan 18
  Pris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 093 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  På förhand
  Adress
  Amiralsgatan 27
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 082 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  96 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Kattarp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Jägersrovägen 8C
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 626 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Kungsgatan 32
  prisidé
  Prisuppgift saknas
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vårgatan 3A
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  På förhand

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  På förhand
  Adress
  Ängelholmsgatan 10 B
  Prisidé
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  6 135 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  98 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Förstadsgatan 17G
  Utgångspris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  4 289 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Roslins väg 4
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 950 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Adress
  Mariedalsvägen 56a
  Pris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 769 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  På förhand
  Adress
  Serenadgatan 52
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 425 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  På förhand
  Adress
  Norra Skolgatan 3
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 670 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lönngatan 50B
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  2 082 kr
  Antal rum
  1.5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Vitemöllegatan 11C
  Utgångspris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  På förhand
  Adress
  Claesgatan 2 D
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  På förhand
  Adress
  Skomakaregatan 10A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 593 kr
  Antal rum
  2.5
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  På förhand
  Adress
  Klubbegatan 4C
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  2 381 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare i Malmö City

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2017-04-28
  Adress
  Regementsgatan 27B
  Slutpris
  2 425 000 kr
  Månadsavgift
  3 153 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2017-04-27
  Adress
  Regementsgatan 31D
  Slutpris
  2 900 000 kr
  Månadsavgift
  4 422 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2017-04-26
  Adress
  Serenadgatan 28
  Slutpris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 727 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2017-04-26
  Adress
  Nordlinds väg 98A
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  1 545 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm
 • Andelsrätt

  Slussen, Malmö

  Såld, 2017-04-26
  Adress
  Slussgatan 12B
  Slutpris
  2 275 000 kr
  Månadsavgift
  2 285 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2017-04-26
  Adress
  Ormvråksgatan 52
  Slutpris
  1 210 000 kr
  Månadsavgift
  5 230 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  89,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2017-04-25
  Adress
  Löjtnantsgatan 10A
  Slutpris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 128 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Såld, 2017-04-25
  Adress
  Elisetorpsvägen 19b
  Slutpris
  1 110 000 kr
  Månadsavgift
  3 304 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2017-04-25
  Adress
  Tornfalksgatan 2A
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 680 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-04-25
  Adress
  Amiralsgatan 74 A
  Slutpris
  Prisuppgift saknas
  Månadsavgift
  3 134 kr
  Antal rum
  1.5
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2017-04-22
  Adress
  Västra Ryttmästaregatan 25
  Slutpris
  3 090 000 kr
  Månadsavgift
  3 950 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2017-04-22
  Adress
  S:t Pauli Kyrkogata 12
  Slutpris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 055 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  127 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Heleneholm, Malmö

  Såld, 2017-04-21
  Adress
  Estlandsgatan 5A
  Slutpris
  1 030 000 kr
  Månadsavgift
  2 549 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2017-04-21
  Adress
  Lagmansgatan 4A
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 439 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2017-04-21
  Adress
  Stora Nygatan 24
  Slutpris
  2 025 000 kr
  Månadsavgift
  3 049 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld, 2017-04-21
  Adress
  Stadiongatan 55A
  Slutpris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 821 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2017-04-21
  Adress
  Annebergsgatan 12A
  Slutpris
  2 370 000 kr
  Månadsavgift
  5 872 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  113 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshallstorg, Malmö

  Såld, 2017-04-20
  Adress
  Davidshallstorg 5
  Slutpris
  4 600 000 kr
  Månadsavgift
  3 714 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2017-04-20
  Adress
  Limhamnsvägen 6 B
  Slutpris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 791 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2017-04-20
  Adress
  Rörsjögatan 2
  Slutpris
  2 375 000 kr
  Månadsavgift
  2 814 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld, 2017-04-19
  Adress
  Dockgatan 23
  Slutpris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 306 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Augustenborg, Malmö

  Såld, 2017-04-18
  Adress
  Aspgatan 1B
  Slutpris
  640 000 kr
  Månadsavgift
  2 050 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Såld, 2017-04-18
  Adress
  Ängdalavägen 30
  Slutpris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 009 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,2 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-04-13
  Adress
  Hässleholmsgatan 6
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 204 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

Hitta till oss