Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post: malmo@bjurfors.se

Telefon: 040-608 30 00

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD

  ola.lundqvist@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef

  mattias.larsson@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 21

 • Sedan 1994 har Helena arbetat i fastighetsbranschen med försäljning av både bostadsrätter, villor, och nyproducerade bostäder . Som person är hon glad och lyhörd och ser som sina främsta uppgifter att vara mäklarnas bollplank, att coacha dem och att finnas till hands i det dagliga arbetet.  En annan viktig del av hennes vardag är att säkerställa att mäklarna följer de arbetsmetoder och riktlinjer som vi arbetar efter.

 • Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Mikaela har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2009 och har förmedlat både villor och bostadsrätter. Som gammal lagidrottare ger hon aldrig upp innan matchen är slut, ett driv som även präglar hennes yrkesliv. Med ett förflutet inom flygbranschen är känslan för service något som sitter i ryggraden och hon strävar alltid efter att avsluta sina affärer med nöjda kunder, såväl köpare som säljare.

 • Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Mathias började sin karriär på Bjurfors 2011. Med ett brinnande intresse för bostäder och ett stort engagemang förmedlar han bostäder i Malmöregionen. Mathias eftersträvar alltid att skapa en trygghet i alla kundrelationer, genom ett ömsesidigt förtroende och ett professionellt bemötande hjälper han dig genom hela processen. För honom är varje affär unik och med den starka Bjurforsorganisationen i ryggen finns alla möjligheter att skapa den bästa affären.

 • Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin resa som mäklare hos Bjurfors i januari 2015. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  remus.cismas@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  matilda.ling@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion

  david.hogell@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion

  marie.christensen@bjurfors.se
  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Adress
  Östervärnsgatan 16 a
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 103 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 6 april kl 15:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4f
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 021 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 6 april kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 3 A
  Prisidé
  850 000 kr
  Månadsavgift
  3 879 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Adress
  Kronetorpsgatan 68 A
  Prisidé
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 578 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Adress
  Arkitektgatan 47
  Prisidé
  1 145 000 kr
  Månadsavgift
  2 943 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Ellstorpsgatan 2a
  Prisidé
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 352 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Elisetorpsvägen 19B
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 341 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Visning: 5 april kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Adress
  Elisetorpsvägen 19B
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 341 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Visning: 5 april kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Skomakaregatan 4A
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 794 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 8 april kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 2
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 461 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  96 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 23
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 433 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm

  Visning: 5 april kl 16:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Major Nilssonsgatan 15A
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 739 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Industrigatan 2
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 530 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 1 april kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Landskrona, Landskrona

  Adress
  Enoch Thulins Väg 34 A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  4 821 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 6 april

 • Bostadsrättslägenhet

  Sofielund, Malmö

  Adress
  Ystadsgatan 47G
  Utgångspris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  2 257 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  31 kvm

  Visning: 6 april kl 12:00

 • Kedjehus

  Almvik, Malmö

  Adress
  Axel Danielssons Väg 151b
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  92 kvm / 20 kvm
  Tomtarea
  519 kvm

  Snart till försäljning! Visning: 12 april kl 11:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Munkhättegatan 30A
  Utgångspris
  775 000 kr
  Månadsavgift
  3 051 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 31 mars kl 18:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Isbergs Gata 10A
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 831 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 6 april kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Hjulhamnsgatan 7 B
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 805 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 4 H
  Prisidé
  825 000 kr
  Månadsavgift
  3 141 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  54 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Lönngatan 10 E
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  5 455 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  112 kvm

  Visning: 31 mars kl 18:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Balladgatan 45
  Utgångspris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  2 711 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Rådmansgatan 15E
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 614 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm

  Visning: 1 april kl 18:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Värnhemsgatan 7
  Prisidé
  895 000 kr
  Månadsavgift
  3 054 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51,6 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 12, lgh 1043
  Utgångspris
  2 375 000 kr
  Månadsavgift
  4 342 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 1 april kl 17:15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 11B
  Utgångspris
  845 000 kr
  Månadsavgift
  2 378 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Kristianstadsgatan 12
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 902 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Annelund, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 8C
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 716 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Axel Danielssons väg 91
  Utgångspris
  915 000 kr
  Månadsavgift
  5 973 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97 kvm

  Visning: 7 april kl 17:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 11A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Dammfrivägen 52 c
  Prisidé
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 127 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Potatisåkern, Malmö

  Adress
  Marietorps allé 7
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 117 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  137 kvm

  Visning: 2 april kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Mariedalsvägen 21
  Prisidé
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  1 315 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Soprangatan 7
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 572 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 5 april kl 15:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Adress
  Stora Trädgårdsgatan 4
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 994 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 1 april Boka här

 • Friliggande villa

  Oxie, Malmö

  Adress
  Bollhusvägen 19
  Utgångspris
  4 850 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  238 kvm / 72 kvm
  Tomtarea
  1012 kvm

  Visning: 31 mars kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Klagshamn, Malmö

  Adress
  Badvägen 14
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 107 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Branteviksgatan 8 e
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 150 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Lantmannagatan 4 b
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 935 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 37
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 122 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Rantzowgatan 9A
  Utgångspris
  495 000 kr
  Månadsavgift
  2 815 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Nikolaigatan 6
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 636 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 63B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 525 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  120 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Kommendörsgatan 5A
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  5 096 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Nobelvägen 103B
  Prisidé
  845 000 kr
  Månadsavgift
  3 381 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Visning: 31 mars kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Stenbocksgatan 2
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  7 649 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  126,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Åhusgatan 5
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 604 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,1 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Hjorttackegatan 9 a
  Prisidé
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 339 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm

  Snart till försäljning!

 • Andel i bostadsförening

  Rörsjöstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Ehrensvärdsgatan 18
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 493 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Tessins väg 12
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 518 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  89 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Sallerupsvägen 30
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 622 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra varvsgatan 56
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 008 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Visning: 31 mars kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie Kyrkby, Malmö

  Adress
  Stensåkervägen 396
  Prisidé
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 689 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  112 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Simrishamnsgatan 7b
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 350 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 6 april kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Lundavägen 1
  Prisidé
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 499 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Östra Förstadsgatan 17E
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  5 994 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Saarisvägen 4C
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 383 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,1 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 78B
  Utgångspris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  1 792 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Östergatan 27
  Utgångspris
  4 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 959 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  117 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 11
  Prisidé
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 795 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  118 kvm

  Snart till försäljning!

 • Adress
  Ehrensvärdsgatan 13B
  Utgångspris
  1 845 000 kr
  Månadsavgift
  4 003 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Nils Forsbergsgatan 11
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 605 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm
 • Friliggande villa

  Fridhem, Malmö

  Exkl.
  Adress
  Caprigatan 2
  Utgångspris
  18 900 000 kr
  Antal rum
  8
  Boarea / Biarea
  271 kvm / 150 kvm
  Tomtarea
  1562 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kroksbäck, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Norrbäcksgatan 5
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 797 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  90,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Ronnebygatan 20B
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 889 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 7 april kl 16:45

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Kapellplan 7
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 941 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  106 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Adress
  Kronetorpsgatan 52A
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 518 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Adress
  Isbergs gata 10 A
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 032 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Dirigentgatan 6
  Prisidé
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  5 827 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Adress
  Uddeholmsgatan 32c
  Utgångspris
  675 000 kr
  Månadsavgift
  4 647 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Lorensborgsgatan 7 B
  Prisidé
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 571 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kalkbrottet, Malmö

  Adress
  Limhamnsgårdens Allé 30
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 520 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 6 april kl 15:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 37
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  8 051 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  126 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 18C
  Utgångspris
  3 450 000 kr
  Månadsavgift
  6 845 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  114 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 69B
  Prisidé
  1 645 000 kr
  Månadsavgift
  2 581 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,4 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Davidshallstorg 7
  Prisidé
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 332 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Snart till försäljning!

 • Kedjehus

  Gamla Väster, Malmö

  Exkl.
  Adress
  Jöns Filsgatan 12
  Utgångspris
  9 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  156 kvm / 52 kvm
  Tomtarea
  105 kvm

  Visning: 8 april kl 17:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 2
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 024 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  107 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Spånehusvägen 62C
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 690 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Barometergatan 6
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 655 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Bunkeflostrand, Malmö

  Adress
  Skräddarebyn 1A
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  6 604 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Fosiedal, Malmö

  Adress
  Hyacintgatan 33
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 148 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Axel Danielssons väg 45
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  4 833 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 5
  Utgångspris
  1 630 000 kr
  Månadsavgift
  3 444 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Erikslust, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 49
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  8 816 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Heleneholm, Malmö

  Adress
  Lettlandsgatan 2B
  Utgångspris
  510 000 kr
  Månadsavgift
  1 162 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  28,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Adress
  Branteviksgatan 9a
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Snart till försäljning!

Sålt

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld
  Adress
  Trelleborgsgatan 9A
  Slutpris
  1 130 000 kr
  Månadsavgift
  3 425 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Vitemöllegatan 7g
  Slutpris
  730 000 kr
  Månadsavgift
  2 491 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44,5 kvm
 • Parhus

  Videdal, Malmö

  Såld
  Adress
  Måbärsgatan 26
  Slutpris
  3 425 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  133 kvm / 8 kvm
  Tomtarea
  317 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 20C
  Slutpris
  740 000 kr
  Månadsavgift
  2 441 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm
 • Kedjehus

  Husie, Malmö

  Såld
  Adress
  Vannagårdsgatan 3
  Slutpris
  2 985 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  128 kvm / 6 kvm
  Tomtarea
  330 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Skvadronsgatan 11
  Slutpris
  3 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 420 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  97,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 27 D
  Slutpris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 140 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 32 B
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 135 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Falkmansgatan 7 A
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 461 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75,5 kvm
 • Radhus

  Husie, Malmö

  Såld
  Adress
  Klågerupsvägen 406c
  Slutpris
  3 695 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  146 kvm / 12 kvm
  Tomtarea
  427 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Exercisgatan 30B
  Slutpris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  1 601 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Sköldgatan 3 A
  Månadsavgift
  3 405 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Amiralsgatan 11/Kungsgatan 7
  Slutpris
  3 400 000 kr
  Månadsavgift
  5 929 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  126 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 20A
  Slutpris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 441 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Kapellgatan 18
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 798 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  56,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld
  Adress
  Serenadgatan 45
  Slutpris
  1 070 000 kr
  Månadsavgift
  4 834 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  99,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Scaniaplatsen 25
  Slutpris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 959 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  94 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 107A
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 773 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Bangatan 4D
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  2 159 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Såld
  Adress
  Edward Lindahlsgatan 20c
  Slutpris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  5 973 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  106 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Uppsalagatan 11A
  Slutpris
  680 000 kr
  Månadsavgift
  3 319 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld
  Adress
  Kristianstadsgatan 31A
  Slutpris
  2 290 000 kr
  Månadsavgift
  4 903 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  99 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Ellstorpsgatan 4 L
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 075 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Blekingsborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Per Albin Hanssons väg 50 A
  Slutpris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 204 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 15 D
  Slutpris
  1 010 000 kr
  Månadsavgift
  2 235 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm
 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Bellmansgatan 4
  Slutpris
  1 020 000 kr
  Månadsavgift
  2 006 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,5 kvm
 • Radhus

  Bara, Svedala

  Såld
  Adress
  Värbyängen 159
  Slutpris
  1 850 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  106 kvm / 54 kvm
  Tomtarea
  135 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Bodekullsgången 19 A
  Slutpris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  3 762 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Stadiongatan 55E
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 603 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Sofierogatan 6C
  Slutpris
  980 000 kr
  Månadsavgift
  2 609 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lagmansgatan 6A
  Slutpris
  2 140 000 kr
  Månadsavgift
  4 575 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100 kvm
 • Bostadsrättslokal

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 58
  Slutpris
  275 000 kr
  Månadsavgift
  4 311 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 12 a
  Slutpris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 035 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Såld
  Adress
  Bobergsängen 6B
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 176 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  95,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Såld
  Adress
  Lugna gatan 54
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 894 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Norra vallgatan 4 (Husargatan 6)
  Slutpris
  2 565 000 kr
  Månadsavgift
  6 275 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  130 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 98 d
  Slutpris
  1 600 000 kr
  Månadsavgift
  2 628 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 66 A
  Slutpris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 709 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden/Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 66 A
  Slutpris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 709 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Klostergatan 4
  Slutpris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  5 597 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  117 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Skvadronsgatan 20 A - Gårdshuset
  Slutpris
  1 200 000 kr
  Månadsavgift
  2 740 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 147H
  Slutpris
  885 000 kr
  Månadsavgift
  2 935 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Stora Trädgårdsgatan 3B
  Slutpris
  1 510 000 kr
  Månadsavgift
  2 785 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 20C
  Slutpris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 338 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm
 • Andelsrätt

  Davidshall, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Rönneholmsvägen 17
  Månadsavgift
  5 927 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  167 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Såld
  Adress
  Svanegatan 7 B
  Månadsavgift
  5 890 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  134 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Såld
  Adress
  Roskildevägen 41 A
  Slutpris
  1 325 000 kr
  Månadsavgift
  2 870 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld
  Adress
  Berguvsgatan 9B
  Slutpris
  865 000 kr
  Månadsavgift
  3 600 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Videdal, Malmö

  Såld
  Adress
  Västra skrävlingevägen 67F
  Slutpris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  6 538 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  137 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Vimpelgatan 37
  Slutpris
  2 575 000 kr
  Månadsavgift
  5 170 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Fabriksgatan 6
  Slutpris
  2 900 000 kr
  Månadsavgift
  5 235 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  99,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Norra Skolgatan 7
  Slutpris
  1 790 000 kr
  Månadsavgift
  5 365 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm
 • Andelsrätt

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Sofielundsvägen 46
  Slutpris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 241 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld
  Adress
  Ormvråksgatan 56
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  5 231 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  89,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld
  Adress
  Ryttaregatan 5a
  Månadsavgift
  1 750 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  25,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Vårgatan 3A
  Slutpris
  660 000 kr
  Månadsavgift
  1 764 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  25 kvm
 • Bostadsrättsradhus

  Videdal, Malmö

  Såld
  Adress
  Svedhögsgatan 8A
  Slutpris
  2 030 000 kr
  Månadsavgift
  4 027 kr
  Antal rum
  3
  Boarea / Biarea
  108,5 kvm / 35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Dammfrivägen 52D
  Slutpris
  1 330 000 kr
  Månadsavgift
  3 283 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Koggens Gränd 3A
  Slutpris
  4 680 000 kr
  Månadsavgift
  1 056 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Såld
  Adress
  Balladgatan 45
  Slutpris
  501 000 kr
  Månadsavgift
  2 764 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Skvadronsgatan 9 C
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 150 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm
 • Friliggande villa

  Husie, Malmö

  Såld
  Adress
  Klågerupsvägen 355
  Slutpris
  2 995 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  192 kvm
  Tomtarea
  1029 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Farmvägen 37 A
  Slutpris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 652 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Amiralsgatan 83c
  Slutpris
  660 000 kr
  Månadsavgift
  3 828 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Koggens Gränd 3C
  Slutpris
  2 325 000 kr
  Månadsavgift
  576 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Uppsalagatan 11B
  Slutpris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  2 315 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  27 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Såld
  Adress
  Ryttaregatan 5a
  Slutpris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  3 500 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,5 kvm
 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Kogens Gränd 1A
  Slutpris
  3 000 000 kr
  Månadsavgift
  720 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  1006
  Slutpris
  2 560 000 kr
  Månadsavgift
  600 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70 kvm
 • Villa

  Haglösa, Trelleborg

  Såld
  Adress
  Haglösa Byaväg 22-2
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  171 kvm
  Tomtarea
  1550 kvm
 • Villatomt

  Gislövs läge, Trelleborg

  Såld
  Adress
  Nygårdsvägen 114-0
  Slutpris
  7 000 000 kr
  Tomtarea
  14910 kvm
 • Friliggande villa

  Kvarnby, Malmö

  Såld
  Adress
  Lindells Väg 32
  Slutpris
  4 400 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  224 kvm / 200 kvm
  Tomtarea
  910 kvm
 • Adress
  Mantalsvägen 15
  Slutpris
  2 200 000 kr
  Antal rum
  3
  Boarea / Biarea
  100 kvm / 7 kvm
  Tomtarea
  417 kvm
 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Såld
  Adress
  Industrigatan 10
  Slutpris
  1 770 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  150 kvm
  Tomtarea
  701 kvm
 • Kedjehus

  Limhamn, Malmö

  Såld
  Adress
  Låglandsgatan 16
  Slutpris
  6 155 000 kr
  Antal rum
  5,5
  Boarea / Biarea
  162 kvm / 29 kvm
  Tomtarea
  749 kvm
 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Såld
  Adress
  Astervägen 3
  Slutpris
  2 500 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  64 kvm / 43 kvm
  Tomtarea
  1255 kvm
 • Friliggande villa

  Oxie, Malmö

  Såld
  Adress
  Oxiestråket 1
  Slutpris
  1 995 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  175 kvm / 175 kvm
  Tomtarea
  1007 kvm
 • Friliggande villa

  Bellevue, Malmö

  Såld
  Adress
  Vanåsgatan 130
  Slutpris
  2 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea / Biarea
  107 kvm / 34 kvm
  Tomtarea
  700 kvm
 • Parhus

  Kobjer, Lund

  Såld
  Adress
  Husmansvägen 40
  Slutpris
  2 300 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  98 kvm / 20 kvm
  Tomtarea
  231 kvm
 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Såld
  Adress
  Ängsgatan 9
  Slutpris
  2 825 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  141 kvm
  Tomtarea
  552 kvm
 • Friliggande villa

  Arlöv, Burlöv

  Såld
  Adress
  Hamngatan 3
  Slutpris
  2 595 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  116 kvm / 72 kvm
  Tomtarea
  512 kvm
 • Friliggande villa

  Kulladal, Malmö

  Såld
  Adress
  Majgatan 13
  Slutpris
  2 525 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  117 kvm / 70 kvm
  Tomtarea
  760 kvm
 • Friliggande villa

  Rosenvång, Malmö

  Såld
  Adress
  Guldsmedsgatan 7
  Slutpris
  7 100 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  197 kvm / 134 kvm
  Tomtarea
  821 kvm
 • Friliggande villa

  Bellevue Sjösida, Malmö

  Såld
  Besiktigad
  Adress
  Boregatan 4
  Slutpris
  6 300 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  134 kvm / 99 kvm
  Tomtarea
  820 kvm
 • Friliggande villa

  Lund, Lund

  Såld
  Adress
  Trollskogsvägen 7
  Slutpris
  3 750 000 kr
  Boarea
  161 kvm
  Tomtarea
  1228 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Såld
  Adress
  Axel Danielssons väg 71
  Slutpris
  670 000 kr
  Månadsavgift
  4 834 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gröndal, Malmö

  Såld
  Adress
  Ingenjörsgatan 16
  Slutpris
  770 000 kr
  Månadsavgift
  2 369 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 56C
  Slutpris
  495 000 kr
  Månadsavgift
  1 683 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Spångatan 12
  Slutpris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 015 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Ernst Ahlgrensgatan 4B
  Slutpris
  810 000 kr
  Månadsavgift
  1 676 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  28 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Skansgatan 7
  Slutpris
  1 700 000 kr
  Månadsavgift
  5 039 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  89,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Segevång, Malmö

  Såld
  Adress
  Segevångsgatan 17b
  Slutpris
  475 000 kr
  Månadsavgift
  2 093 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Husie, Malmö

  Såld
  Adress
  Bäckahästgatan 3
  Slutpris
  1 800 000 kr
  Månadsavgift
  6 120 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  118 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Såld
  Adress
  Snapperupsgatan 3
  Slutpris
  2 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 294 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 15A
  Slutpris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 454 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  88,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 43 A
  Slutpris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 774 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Altonagatan 4
  Slutpris
  1 480 000 kr
  Månadsavgift
  3 724 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Sofiaparken, Lund

  Såld
  Adress
  Sofiaparken 2a
  Slutpris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  986 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  22,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Stora Nygatan 27B
  Slutpris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  6 724 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  138 kvm
 • Bostadsrättsradhus

  Friluftstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Vikingagatan 77D
  Slutpris
  4 130 000 kr
  Månadsavgift
  5 328 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  90 kvm / 47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Stora Nygatan 53
  Slutpris
  3 200 000 kr
  Månadsavgift
  5 909 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  139 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Köpenhamnsvägen 5A
  Slutpris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 378 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  Såld
  Adress
  Konsultgatan 21
  Slutpris
  750 000 kr
  Antal rum
  2
 • Bostadsrättslägenhet

  Lund - Centrum, Lund

  Såld
  Adress
  Trollebergsvägen 9
  Slutpris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 025 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld
  Adress
  Kungsörnsgatan 8
  Slutpris
  935 000 kr
  Månadsavgift
  7 035 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  125,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södertorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Ingenjörsgatan 14
  Slutpris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  5 907 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  131 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Carl Hillsgatan 10A
  Slutpris
  1 545 000 kr
  Månadsavgift
  4 246 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld
  Adress
  Värmlandsgatan 8
  Slutpris
  430 000 kr
  Månadsavgift
  2 144 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  27,2 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Rodergatan 6
  Slutpris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  4 311 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  97 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Förstadsgatan 19B
  Slutpris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 109 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Andelsrätt

  Davidshall, Malmö

  Såld
  Adress
  Fersens väg 22
  Slutpris
  2 970 000 kr
  Månadsavgift
  3 737 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  85 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Snapperupsgatan 3
  Slutpris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 294 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Erikstorpsgatan 5
  Slutpris
  2 050 000 kr
  Månadsavgift
  5 237 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld
  Exkl.
  Adress
  Krankajen 34
  Slutpris
  5 500 000 kr
  Månadsavgift
  7 951 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  150 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn - Ön, Malmö

  Såld
  Adress
  Övägen 13
  Slutpris
  1 300 000 kr
  Månadsavgift
  3 610 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Torpgatan 9
  Slutpris
  1 425 000 kr
  Månadsavgift
  5 398 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Mäster Nilsgatan 8
  Slutpris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 933 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Nicoloviusgatan 5A
  Slutpris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  5 347 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  112 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Kristianstadsgatan 15
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  4 733 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Arlöv, Burlöv

  Såld
  Adress
  Elisetorpsvägen 19b
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  4 132 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Jakob Nilsgatan 21
  Slutpris
  1 975 000 kr
  Månadsavgift
  5 047 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld
  Adress
  Dockgatan 7
  Slutpris
  5 025 000 kr
  Månadsavgift
  4 628 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  108 kvm
 • Andel i bostadsförening

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Exercisgatan 5
  Slutpris
  2 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 244 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Abbekåsgatan 12 c
  Slutpris
  755 000 kr
  Månadsavgift
  2 103 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Kapellplan 7
  Slutpris
  1 070 000 kr
  Månadsavgift
  2 209 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41,2 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld
  Adress
  Södra Förstadsgatan 121 g
  Slutpris
  730 000 kr
  Månadsavgift
  1 943 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Hjorttackegatan 6
  Slutpris
  2 110 000 kr
  Månadsavgift
  3 243 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Slottsgatan 24
  Slutpris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 631 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Nordlinds väg 96C
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  1 445 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  27,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Eriksrogatan 5
  Slutpris
  1 325 000 kr
  Månadsavgift
  3 893 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Regementsgatan 27F
  Slutpris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 523 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Sallerupsvägen 28C
  Slutpris
  890 000 kr
  Månadsavgift
  2 855 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Ernst Ahlgrensgatan 4 B
  Slutpris
  835 000 kr
  Månadsavgift
  1 683 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  28 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Slottsgatan 24
  Slutpris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 483 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Såld
  Adress
  Holmgatan 9
  Slutpris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  1 641 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld
  Adress
  Kilian Zollsgatan 30B
  Slutpris
  1 740 000 kr
  Månadsavgift
  2 946 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dockan, Malmö

  Såld
  Adress
  Isbergs gata 8A
  Slutpris
  1 610 000 kr
  Månadsavgift
  2 382 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 11C
  Slutpris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  2 029 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 44C
  Slutpris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  2 468 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 56F
  Slutpris
  485 000 kr
  Månadsavgift
  2 121 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Hässleholmsgatan 2A
  Slutpris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  1 521 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Slussgatan 14:3
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 153 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60,5 kvm
 • Andelsrätt

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Slussgatan 12 D
  Slutpris
  1 300 000 kr
  Månadsavgift
  2 344 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Disponentgatan 12
  Slutpris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  1 992 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Mäster Henriksgatan 6
  Slutpris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 737 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Södra Förstadsgatan 65B
  Slutpris
  1 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 736 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,2 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Disponentgatan 27
  Slutpris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  3 341 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  45 kvm
 • Andelsrätt

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  S:t Knuts väg 4B
  Slutpris
  1 110 000 kr
  Månadsavgift
  1 608 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 93 A
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  2 164 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,1 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld
  Adress
  Norra Långgatan 2
  Slutpris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 153 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld
  Adress
  Mäster Henriksgatan 6
  Slutpris
  1 025 000 kr
  Månadsavgift
  2 822 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Såld
  Adress
  Kronborgsvägen 12B
  Slutpris
  1 400 000 kr
  Månadsavgift
  3 346 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  66 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Kapellplan 1
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  2 256 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41,7 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 11 A
  Slutpris
  880 000 kr
  Månadsavgift
  2 676 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 38
  Slutpris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 049 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld
  Adress
  Kvartettgatan 44
  Slutpris
  825 000 kr
  Månadsavgift
  5 682 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Vitemöllegatan 6A
  Slutpris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 470 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Lantmannagatan 6C
  Slutpris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  3 195 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Claesgatan 4d
  Slutpris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  2 785 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld
  Adress
  Dalaplan 4 C
  Slutpris
  1 050 000 kr
  Månadsavgift
  3 368 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Torekovsgatan 11A
  Slutpris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  2 676 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Farmvägen 32 a
  Slutpris
  595 000 kr
  Månadsavgift
  2 994 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Carl Gustafs väg 26A
  Slutpris
  2 710 000 kr
  Månadsavgift
  5 339 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  120 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Barometergatan 48
  Slutpris
  3 895 000 kr
  Månadsavgift
  6 874 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  113,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Västra Varvsgatan 39
  Slutpris
  3 540 000 kr
  Månadsavgift
  5 058 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  104 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld
  Adress
  Jungmansgatan 4A
  Slutpris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 912 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Såld
  Adress
  Bangatan 4A
  Slutpris
  1 185 000 kr
  Månadsavgift
  3 083 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Eslövsgatan 9:5
  Slutpris
  925 000 kr
  Månadsavgift
  2 411 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld
  Adress
  Ormvråksgatan 27
  Slutpris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  3 924 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Midhem, Malmö

  Såld
  Adress
  Saarisvägen 4C
  Slutpris
  775 000 kr
  Månadsavgift
  2 401 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  57,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Södervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 6A
  Slutpris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 539 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  72 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Skansgatan 7
  Slutpris
  1 120 000 kr
  Månadsavgift
  3 421 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kulladal, Malmö

  Såld
  Adress
  Kulladalsgatan 6B
  Slutpris
  935 000 kr
  Månadsavgift
  3 375 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Såld
  Adress
  Kronborgsvägen 20 B
  Slutpris
  1 075 000 kr
  Månadsavgift
  3 118 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Förstadsgatan 17 a
  Slutpris
  705 000 kr
  Månadsavgift
  4 918 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld
  Adress
  Östervärnsgatan 16 c
  Slutpris
  980 000 kr
  Månadsavgift
  4 029 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  67 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld
  Adress
  Östra Farmvägen 32D
  Slutpris
  655 000 kr
  Månadsavgift
  3 961 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld
  Adress
  Smålandsgatan 20D
  Slutpris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  2 555 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Håkanstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Fylkinggatan 23 C
  Slutpris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 830 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Slussplan 3a
  Slutpris
  3 000 000 kr
  Månadsavgift
  4 121 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld
  Adress
  Slottsgatan 24
  Slutpris
  2 930 000 kr
  Månadsavgift
  3 483 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  81 kvm
 • Andelsrätt

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld
  Adress
  Andréegatan 4
  Slutpris
  2 075 000 kr
  Månadsavgift
  3 055 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Såld
  Adress
  Nikolaigatan 5:3
  Slutpris
  1 300 000 kr
  Månadsavgift
  2 965 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld
  Adress
  Västmanlandsgatan 6D
  Slutpris
  445 000 kr
  Månadsavgift
  1 578 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld
  Adress
  Ellstorpsgatan 1B
  Slutpris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  3 281 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld
  Adress
  Kristianstadsgatan 39B
  Slutpris
  1 140 000 kr
  Månadsavgift
  3 178 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld
  Adress
  Amiralsgatan 37
  Slutpris
  775 000 kr
  Månadsavgift
  4 510 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gyllins Trädgård, Malmö

  Såld
  Adress
  Vimmerbyvägen 3
  Slutpris
  1 150 000 kr
  Månadsavgift
  3 397 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Oxie, Malmö

  Såld
  Adress
  Oshögavägen 214
  Slutpris
  550 000 kr
  Månadsavgift
  4 295 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Klagshamn, Malmö

  Såld
  Adress
  Bettys väg 88
  Slutpris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  8 237 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  123,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Såld
  Adress
  Roskildevägen 17C
  Slutpris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  2 933 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Annestad, Malmö

  Såld
  Adress
  Skomakarebyn 2 c
  Slutpris
  650 000 kr
  Månadsavgift
  4 922 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  59,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Osbygatan 3
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  4 235 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  95 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld
  Adress
  Fredriksbergsgatan 9
  Slutpris
  1 260 000 kr
  Månadsavgift
  5 042 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 60D
  Slutpris
  500 000 kr
  Månadsavgift
  2 055 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Såld
  Adress
  Kronborgsvägen 20c
  Slutpris
  1 060 000 kr
  Månadsavgift
  3 302 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 60c
  Slutpris
  575 000 kr
  Månadsavgift
  2 649 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld
  Adress
  Lönngatan 36A
  Slutpris
  480 000 kr
  Månadsavgift
  2 390 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 38
  Slutpris
  720 000 kr
  Månadsavgift
  2 449 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld
  Adress
  Nobelvägen 109
  Slutpris
  400 000 kr
  Månadsavgift
  4 469 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  62,3 kvm

Hitta till oss