Mäklare i Öresundsregionen

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Med vår gedigna erfarenhet och vårt nationella nätverk sätter vi alltid dig som kund i fokus. Vi arbetar efter den välbeprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvaliteten på ditt livs kanske viktigaste affär. Vi kan också erbjuda våra kunder Boagenten, vårt aktiva spekulantregister som hjälper oss att attrahera rätt köpare.

Har du drömmen att förändra ditt boende, antingen sälja eller köpa bostad, är du varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Malmö City.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Regionchef


  Telefon: 040-608 30 21

 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder.  Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.

 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

 • Carolina Enhörning

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 46

  Carolina startade sin karriär på Bjurfors 2014 och har ett genuint intresse för både bostäder och människor. Hon är målinriktad, lyhörd och har stort fokus på att bygga upp samt upprätthålla kundrelationer, vilket skapar ett ömsesidigt förtroende och nöjda kunder. Med ett personligt engagemang, glädje och enorm drivkraft kommer Carolina tryggt vägleda dig genom din bostadsaffär.

 • Filip Ericsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 18

  Filip förmedlar både bostadsrätter och villor inom Malmö. Efter ett fantastiskt engagemang och utmärkt arbete tilldelades Filip Ericsson priset som Årets Rookie år 2014. Även om han uppskattar att arbeta i ett högt tempo så betonar han vikten av att varje affär är unik. Genom att vara uppriktig och lyhörd mot alla inblandade parter eftersträvar han inte bara en lyckad affär utan även en återkommande affär. Få saker gläder Filip mer än en varm rekommendation ifrån dig som nöjd kund.

 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 48

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Malmös bostadsmarknad ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Med ett  ödmjukt tankesätt att behandla andra som Robert själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert i den skånska myllan, högpresterat under åren som fastighetsmäklare. Robert började sin karriär som mäklare 2003 och har sedan dess förmedlat villor och bostadsrätter i och kring Malmö. 2008 startade Robert sin resa på Bjurfors, två år senare tilldelades han tjänsten som säljcoach på Bjurfors Öresund.   

 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.

 • Leila Khodiar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 25

  Leila startade sin karriär på Bjurfors 2012 och utför sitt arbete med stor passion och noggrannhet. Tidigare har hon utmärkt sig inom försäljningsyrket och vill alltid överträffa förväntningarna som ställs på henne. Anlitar du Leila får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen, med målet att du ska få rätt betalt för din bostad.

 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.

 • Jannike Ebbing

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 05

  Jannike har jobbat flera år i mäklarbranschen och har fått titeln ”årets rookie”. Nu fortsätter hon sin karriär på Bjurfors. Med detaljer i fokus ser Jannike till varje enskild persons behov, för i slutändan är det detta som gör skillnaden mellan ett högt eller lågt försäljningspris. Med en envishet och kämparglöd som sticker ut har hon många återkommande kunder och det där lilla extra som många söker hos sin fastighetsmäklare.

 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.

 • Patrik Sawicki

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 37

  Patrik är en Malmöpåg som känner till stadens alla gator och hörn. Hans passion för mäklaryrket bygger på ständig kontakt med nya människor och möjligheten att dagligen uppleva nya bostäder. Han har ett gediget engagemang och en stark drivkraft att ständigt överträffa både säljares och köpares förväntningar. Målet är att ni som kund alltid ska känna att ni har fått svar på era frågor oavsett om ni ska sälja, köpa eller har haft vägarna förbi en visning.

 • Amelie Sjöbring

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 36

  Amelie kommer från Jönköping och är utbildad både inom juridik och inom fastighetsförmedling. Hennes erfarenheter ger de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Hon har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Amelie är en målinriktad och driven tjej som alltid är glad och har en positiv attityd.

 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.

 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin resa som mäklare hos Bjurfors i januari 2015. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

 • Denise Wallerstedt

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Denise är uppvuxen i Linköping men är sedan 2012 bosatt i Malmö. Hon har mångårig erfarenhet inom försäljning och service vilket ledde henne in i mäklaryrket. Denise anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Hon är en glad och driven person som alltid uppskattar det dagliga mötet med människor. Denise älskar att göra affärer där alla vinner!

 • Martina Zentio

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Martina är en väldigt driven och serviceinriktad mäklare som lägger stor vikt vid nöjda kunder. Med ett förflutet inom lagidrott gillar hon utmaningar och går alltid in i varje process med en positiv inställning, målmedvetenhet och ett stort engagemang. För att du ska känna dig trygg i en av livets största affärer så betonar Martina noggrannhet, tillgänglighet samt en tydlig struktur och strategi.

 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.

 • Mäklare Nyproduktion

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.

 • Matilda Ling

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.

 • David Hogell

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 26

  Karriären startade David på Bjurfors Citykontor som traditionell mäklare våren 2008. Numera har han tagit steget ut och sysslar endast med förmedling av nyproducerade bostäder.  Engagemang, kundnöjdhet och glädje präglar Davids arbetssätt samt hans vilja att alltid se framåt och utvecklas.  Han anser att det viktigaste för att göra ett bra arbete är att man trivs och har roligt på sitt jobb.   

 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har alltid ett leende på läpparna och hennes målsättning är att överträffa förväntningarna som ställs på henne. Hon har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang, ärlighet och lokalkännedom är viktigt i en bostadsaffär och hon gör alltid sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Hon älskar sitt jobb och det märks när du ser resultatet!

Övriga medarbetare

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Sergels väg 14B
  Prisidé
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 402 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Adress
  Slussgatan 14 u2
  Prisidé
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 130 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Adress
  Krutmeijersgatan 8C
  Utgångspris
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  3 007 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 18 oktober kl 18:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Lugnet, Malmö

  Adress
  Lugna gatan 19
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  3 779 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 18 oktober kl 17:40

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Saarisvägen 4C
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 383 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,1 kvm

  Visning: 14 oktober kl 16:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Dammfri, Malmö

  Adress
  Mariedalsvägen 56 D
  Utgångspris
  1 845 000 kr
  Månadsavgift
  4 059 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 11 oktober kl 12:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Törnskärsgatan 7A
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 951 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,3 kvm

  Visning: 18 oktober kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Värnhem, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 70 B U2
  Prisidé
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 442 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  52,4 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Falsterbogatan 18A
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 999 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 13 oktober kl 17:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Almhög, Malmö

  Adress
  Solvändestigen 7A
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 450 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 11 oktober kl 14:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Adress
  Kollegiegatan 1A
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 797 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  75 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 18
  Utgångspris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  4 125 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Visning: 18 oktober kl 11:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Tärningholmsgatan 5A
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 550 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall, Malmö

  Adress
  Fersens väg 16
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  1 923 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  73,7 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lorensborg, Malmö

  Adress
  Lorensborgsgatan 3 A
  Utgångspris
  1 245 000 kr
  Månadsavgift
  2 800 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Snart till försäljning!

 • Adress
  Paprikavägen 19
  Utgångspris
  2 575 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  145 kvm
  Tomtarea
  483 kvm

  Visning: 11 oktober kl 17:50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 38
  Utgångspris
  695 000 kr
  Månadsavgift
  2 090 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43 kvm

  Visning: 11 oktober kl 12:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Möllevångsgatan 20 C
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 581 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 11 oktober kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Nydala, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kollegiegatan 7B
  Utgångspris
  625 000 kr
  Månadsavgift
  3 598 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 11 oktober kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Södra Bulltoftavägen 54B
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  4 312 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  65 kvm

  Visning: 11 oktober kl 14:30 Boka här

 • Friliggande villa

  Åkarp, Burlöv

  Adress
  Ostvägen 10
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  127 kvm
  Tomtarea
  271 kvm

  Visning: 11 oktober kl 15:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Annestad, Malmö

  Adress
  Vagnmakarebyn 2B
  Utgångspris
  950 000 kr
  Månadsavgift
  6 017 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82,5 kvm

  Visning: 11 oktober kl 11:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Midhem, Malmö

  Adress
  Saarisvägen 12C
  Utgångspris
  925 000 kr
  Månadsavgift
  2 133 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  57,5 kvm

  Visning: 18 oktober kl 14:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Örsholmsgången 2a
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  2 689 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Visning: 18 oktober kl 12:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Adress
  Kvartettgatan 44
  Utgångspris
  745 000 kr
  Månadsavgift
  5 007 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Adress
  Carl Gustafs Väg 13
  Utgångspris
  1 445 000 kr
  Månadsavgift
  3 235 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 18 oktober kl 13:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Klagshamn, Malmö

  Adress
  Badvägen 16
  Utgångspris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 107 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Adress
  Köpenhamnsvägen 47B
  Utgångspris
  1 645 000 kr
  Månadsavgift
  3 605 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Visning: 11 oktober kl 13:00

 • Ägarlägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Koggens Gränd 1
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  1 056 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  104 kvm

  Visning: 18 oktober kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Kilian Zollsgatan 21A
  Prisidé
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 753 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Möllevångsgatan 57
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 721 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  93 kvm

  Visning: 11 oktober kl 12:30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Snapperupsgatan 5
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  1 959 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Visning: 11 oktober kl 13:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Södra förstadsgatan 91A
  Prisidé
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 939 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 85 A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 580 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,5 kvm

  Visning: 11 oktober kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 71
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 059 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Snart till försäljning!

 • Adress
  Skegrie Byaväg 8
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  210 kvm / 10 kvm
  Tomtarea
  255 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Högaholm, Malmö

  Adress
  Serenadgatan 29
  Utgångspris
  645 000 kr
  Månadsavgift
  3 591 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 11 oktober kl 10:00

 • Friliggande villa

  Åkarp, Burlöv

  Adress
  Liljevägen 9
  Utgångspris
  2 975 000 kr
  Antal rum
  4
  Boarea / Biarea
  100 kvm / 115 kvm
  Tomtarea
  385 kvm

  Visning: 11 oktober kl 12:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammsparken, Malmö

  Adress
  Roskildevägen 7B
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  1 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  35,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Adress
  Hyregatan 11 / Långgårdsgatan 6
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 836 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100 kvm

  Visning: 12 oktober kl 17:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Almhög, Malmö

  Adress
  Rödkullastigen 7A
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 801 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,5 kvm

  Visning: 12 oktober kl 12:00

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Kristianstadsgatan 15
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 355 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 11 oktober kl 14:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Adress
  Västmanlandsgatan 4D Lgh 1002
  Prisidé
  745 000 kr
  Månadsavgift
  2 674 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55,5 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Dansörgatan 20
  Utgångspris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 952 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78,5 kvm

  Visning: 11 oktober kl 14:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Gullviksborg, Malmö

  Adress
  Gymnasistgatan 5D
  Prisidé
  495 000 kr
  Månadsavgift
  4 199 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Adress
  Nobelvägen 147D
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  2 371 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  42 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Amiralsgatan 83G
  Prisidé
  695 000 kr
  Månadsavgift
  3 945 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Snart till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Amiralsgatan 92B
  Prisidé
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 863 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91,5 kvm

  Snart till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  Såld, 2015-10-08
  Adress
  Exercisgatan 2A
  Slutpris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  6 959 kr
  Antal rum
  6
  Boarea
  165 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2015-10-08
  Adress
  Eslövsgatan 4
  Slutpris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  2 004 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2015-10-08
  Adress
  Flaggskeppsgatan 8
  Slutpris
  2 210 000 kr
  Månadsavgift
  3 365 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2015-10-07
  Adress
  Västra Varvsgatan 16E
  Slutpris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 115 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2015-10-06
  Adress
  Sorgenfrivägen 11A
  Slutpris
  1 620 000 kr
  Månadsavgift
  2 661 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2015-10-06
  Adress
  Ellstorpsgatan 4M
  Slutpris
  925 000 kr
  Månadsavgift
  3 075 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Såld, 2015-10-06
  Adress
  Ronnebygatan 1C
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 132 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2015-10-04
  Adress
  Nordlinds väg 100A
  Slutpris
  1 535 000 kr
  Månadsavgift
  3 225 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Såld, 2015-10-03
  Adress
  Föreningsgatan 73 b
  Slutpris
  1 580 000 kr
  Månadsavgift
  3 247 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2015-10-02
  Adress
  Tornfalksgatan 2A
  Slutpris
  1 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 887 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2015-10-01
  Adress
  Kronborgsvägen 15 A
  Slutpris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  3 642 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Såld, 2015-09-30
  Adress
  Östra Bernadottesgatan 56
  Slutpris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 990 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61 kvm
 • Bostadsrättsradhus

  Söderkulla, Malmö

  Såld, 2015-09-30
  Adress
  Berguvsgatan 24D
  Slutpris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  5 099 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  100,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2015-09-30
  Adress
  Sallerupsvägen 28B
  Slutpris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  2 873 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2015-09-29
  Adress
  Västergatan 10
  Slutpris
  3 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 180 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67,5 kvm
 • Friliggande villa

  Skumparp, Malmö

  Såld, 2015-09-29
  Adress
  Skumparpsvägen 32
  Slutpris
  3 875 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  210 kvm / 80 kvm
  Tomtarea
  2777 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2015-09-29
  Adress
  Mäster Nilsgatan 8
  Slutpris
  1 525 000 kr
  Månadsavgift
  2 910 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Dalaplan, Malmö

  Såld, 2015-09-29
  Adress
  Dalslandsgatan 9
  Slutpris
  715 000 kr
  Månadsavgift
  2 901 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2015-09-28
  Adress
  Slottsgatan 16
  Slutpris
  2 775 000 kr
  Månadsavgift
  2 636 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2015-09-28
  Adress
  Tenorgatan 2
  Slutpris
  800 000 kr
  Månadsavgift
  3 330 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Almvik, Malmö

  Såld, 2015-09-27
  Adress
  Serenadgatan 24
  Slutpris
  750 000 kr
  Månadsavgift
  3 571 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Kroksbäck, Malmö

  Såld, 2015-09-27
  Adress
  Norrbäcksgatan 1
  Slutpris
  960 000 kr
  Månadsavgift
  4 566 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  87 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lönngården, Malmö

  Såld, 2015-09-25
  Adress
  Lönngatan 40B
  Slutpris
  610 000 kr
  Månadsavgift
  2 390 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  Såld, 2015-09-25
  Adress
  Slussgatan 11
  Slutpris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  4 734 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm

Hitta till oss