Mäklare i Öresundsregionen

Mäklare i Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!

MALMÖ CITY. På vårt mäklarkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på västra Malmö.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen.

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Besöksadress:
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö

E-post:
Telefon: 040-608 30 00

Våra mäklare

 • Mäklare Malmö city

 • Thierry Asso

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 25

  Thierry har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007. Kombinationen av hög service och drivkraft har resulterat i att han har blivit en av de bäst presterande mäklarna i Malmö, under de senaste åren. Han koncentrerar sig på att sälja lägenheter i innerstan och villor i västra delarna Malmö. Ett positivt och proffsigt bemötande med helnöjda kunder som resultat är det viktigaste för Thierry.
 • Karin Bergkvist

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 27

  Karin är en målmedveten och engagerad mäklare med sina rötter i Malmö som strävar efter att göra lyckosamma affärer med helnöjda kunder. Något som Karin gärna delar med sig av tillsammans med sina kunder är intresset för inredning och hur man gör boendet sådär lagom stylat inför en försäljning. Karin sätter högt värde i att ge dig som kund en lönsam och trygg affär.
 • Louise Frykman

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 51

  Louise har arbetat som högpresterande säljare sedan 2009 – och påbörjade sin Bjurfors-karriär 2014. Hennes inställning är att en bostadsförsäljning är den viktigaste affären i livet – och hon är därför på topp vid varje försäljning. Louise arbetar målmedvetet för att du ska uppnå högsta möjliga slutpris och hennes specialitet är att lyfta fram varje bostads styrkor. Louise är uppvuxen i Malmö och Lund.
 • Fredrik Hagberg

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 47

  Fredrik Hagberg har tidigare arbetat på Bjurfors Malmö City-kontor, men har nu valt att fortsätta sin karriär på Bjurfors på Limhamn. Han kommer ursprungligen från Södertälje men efter många år i Skåne kan han alla Malmös och Limhamns gator på sina fem fingrar. Kunskap, service och glädje är tre nyckelord i Fredriks mäklarvardag. Pratar han inte bostäder, så pratar han gärna sport.
 • Michael Henriksson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 0418-48 44 04

  Michael är i grunden utbildad fastighetsekonom med erfarenhet från fastighetsförvaltning. När han 2011 växlade över till mäklarbranschen var Bjurfors ett självklart val. Från elitidrotten plockar han med sig en vinnarskalle och energi utöver det vanliga, för att tillgodose sina kunders förväntningar. Tillsammans med Bjurfors gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för bostadsmarknaden ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Efter fem år på Bjurfors huvudkontor i Malmö, där han levererat på en hög nivå i en tuff marknad, kommer han nu hem till sin hemstad och har fått äran att vara med och starta upp Bjurfors Landskrona.
 • Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach


  Telefon: 040-608 30 31

  Robert är en av våra mest högpresterande fastighetsmäklare. Med försäljning i blicken, ett brett leende på läpparna och fötterna stadigt i den skånska myllan är han år efter år en av de mäklare som säljer flest bostäder i Malmö. Robert började sin mäklarkarriär 2003 och har varit på Bjurfors sedan 2008. Förutom att vara en av Malmös mest anlitade mäklare säljcoachar han sina kollegor på Bjurfors. Men fokus ligger alltjämt på att förmedla bostäder, och visionen är densamma som alltid: Att vara Malmös bästa mäklare.
 • Malin Jangvert

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 36

  Malin har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Hennes stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat. Malins varma och innerliga sätt har gett många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, högpresterande och serviceinriktad är tre ord som beskriver henne bra.
 • Marielle Jungerup

  Fastighetsmäklare / Partner


  Telefon: 040-608 30 40

  Marielle är en driven skånetjej som arbetat i mäklarbranschen sedan våren 2008. Hon förmedlar huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden hon är född och uppvuxen i. Marielle är en ödmjuk tävlingsmänniska som inspireras av nya utmaningar, personliga inredningsstilar och hängivna eldsjälar. Hon trivs bäst när tempot är högt och skrivbordet är städat.
 • Jennifer Karlsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 38

  Jennifer är en engagerad och positiv mäklare som strävar efter att uppnå sina kunders förväntningar och önskemål. Hon är nyfiken på människor och drivs av nya utmaningar. Genom tillgänglighet och hårt arbete vill Jennifer ge en trygg känsla genom hela försäljningen där både köpare och säljare blir nöjda med resultatet.
 • Anders Nilsson

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 09

  Anders högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för Anders och han anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen. Anders säljer bostäder i Malmöregionen där han använder sig av sin målmedvetenhet och driv för en lyckad affär.
 • Sara Persson

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 23

  Sara har många års erfarenhet inom säljbranschen och började arbeta på Bjurfors 2013. Hon drivs av att tillgodose sina kunders förväntningar och arbetar hårt för att varje affär ska anpassas efter varje kunds behov och önskemål. Sara lämnar inget åt slumpen och med ett glatt humör guidar hon dig genom din bostadsaffär.
 • Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 32 52

  Mathilda har arbetat på Bjurfors i Malmö sedan 2013. Med passion för sitt yrke är hennes ambition att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Med bakgrund inom elitidrott har Mathilda en målmedvetenhet och vinnarinstinkt som ständigt tar henne till toppen. Tillsammans med hennes engagemang, pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i hennes händer.
 • Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 17

  Patrik är en positiv och serviceinriktad person som med största engagemang för sina kunder alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Med sin omfattande kunskap om bostadsmarknaden i Malmö och sin stora förståelse för människor, kommer han med trygghet och lyhördhet ta hand om dig som kund hela vägen genom försäljningsprocessen. Något som verkligen gläder Patrik är återkommande kunder och rekommendationer som ett resultat av ett väl utfört arbete.
 • Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare


  Mobil: 0739-20 66 70
  Telefon: 040-608 30 33

  Andrés har jobbat med försäljning sedan 2009 och började sin karriär på Bjurfors 2014. Han sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov. Han är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Andrés ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.
 • Dajana Kalman

  Fastighetsmäklare
  Föräldraledig


  Telefon: 040-608 30 34

  Dajana är en positiv och ambitiös Malmötjej som drivs av nya utmaningar. Med lång akademisk bakgrund inom bland annat rättssociologi och nationalekonomi, men även erfarenhet av försäljning och att driva företag har Dajana skapat sig ett gott sinne för affärer. God service, noggrannhet och ett adekvat arbetssätt är Dajanas ledord för att hjälpa er igenom er bostadsaffär.
 • Hülya Asanovski

  Fastighetsmäklare


  Telefon: 040-608 30 41

  Hülya har jobbat i mäklarbranschen sedan 2009 och fortsätter nu sin karriär på Bjurfors. Tack vare att hon är född och uppvuxen i Malmö har hon ett stort kontaktnät. Det som gör Hülya till en duktig mäklare är att hon alltid strävar efter att hennes kunder ska få bäst betalt, vilket har resulterat i många nöjda och återkommande kunder.
 • Mäklare Nyproduktion Öresundsregionen

 • Remus Cismas

  Fastighetsmäklare
  Försäljningsansvarig Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 16

  Remus har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005. Tidigare har han förmedlat villor, bostadsrätter och lokaler, för att 2009 specialisera sig på nyproduktion i alla former. Hans främsta egenskaper är kunskapen om processer och försäljning inom nyproduktion samt hans tålamod. Remus brinner för att hjälpa familjer att hitta sitt drömboende och gillar nya utmaningar.
 • Matilda Ling Thodenius

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 15

  Matilda är en målinriktad och positiv fastighetsmäklare som är uppvuxen i Helsingborg. Mäklarstudierna tog henne till Malmö och sedan 2010 har hon varit aktiv inom fastighetsbranschen. Matilda har specialiserat sig på försäljning av nyproducerade bostäder och har erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter från Helsingborg i norr till Skanör i söder. Hennes drivkraft är nöjda kunder och hon strävar alltid efter att överträffa både säljarens och köparens förväntningar.
 • Marie Christensen

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 14

  Marie har förmedlat bostäder i flera år i regionen och vet att engagemang och driv är viktigt i försäljningsarbetet. Marie är specialiserad på nyproduktion och jobbar även med projektledning för att hjälpa våra byggherrar med allt som krävs innan ett nytt projekt kan sättas igång för försäljning med allt från att titta på vad som kan utvecklas i ett område till marknads- och försäljningsplaner. Hon älskar sitt jobb och det märks när ni ser resultatet!
 • Conny Knutsson

  Fastighetsmäklare
  Nyproduktion


  Telefon: 040-608 30 12

  Conny är född och uppvuxen i Malmö och kan sina gator och områden. Efter flera år inom olika serviceyrken bestämde han sig 2007 för att sadla om till mäklare. Idag jobbar han på Bjurfors Malmö Citykontor och förmedlar bostadsrätter i Malmöregionen. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Övriga medarbetare

 • Ledning & Försäljning

 • Ola Lundqvist

  VD


  Telefon: 040-608 30 04

 • Mattias Larsson

  Vice VD


  Telefon: 040-608 30 21

 • Per Ekvall

  Försäljningschef


  Telefon: 040-608 30 06

 • Ekonomi

 • Dan Amlon

  Ekonomichef


  Telefon: 040 - 608 30 32

 • Magnus Harneman

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 00

 • Jessica Löf

  Ekonomiassistent


  Telefon: 040-608 30 20

 • Michelle Wihlborg

  Redovisningsekonom


  Telefon: 040-608 30 29

 • Marknad

 • Camilla Revå Axby

  Marknadschef


  Telefon: 040-608 30 08

 • Caroline Andersson

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 10

 • Marika Härstedt

  Grafisk kommunikation


  Telefon: 040 - 608 30 13

 • Elin Fasth

  Marknadskoordinator


  Telefon: 040-608 30 22

 • Ellen Lissman Berggren

  Ansvarig digitala medier


  Telefon: 0739-20 66 94

 • Daniel Måryd

  Webbmaster


  Telefon: 040-608 32 53

 • Martin Persson

  Webbredaktör


  Telefon: 040-608 30 44

 • Bjurfors Home

 • Petra Jensen

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 28

  Petra kommer från reklambranschen där hon arbetat med färg och form i många år. Hon styrde om stegen och har de senaste åren arbetat som inredare och då främst inför försäljning av bostäder. Sedan mars 2015 arbetar Petra som Inredningsstylist på Bjurfors. Att vara en skicklig inredare handlar både om att ha ett tränat öga för hur man kan hantera ytor, ljus och proportioner samt att utnyttja just den specifika bostadens möjligheter. Petra hjälper till att lyfta fram de finaste detaljer i bostaden för att ge försäljningen en extra skjuts.
 • Isabell Andén

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 54

  Isabell har många års erfarenhet av att jobba med homestyling och har inrett hundratals bostäder inför försäljning till nöjda kunder. Hennes unika och omtyckta stil har uppmärksammats i flera inredningsmagasin nationellt och internationellt samt i tv-programmet "vem bor här" på svt. Bjurfors Home är stolta över att kunna erbjuda Isabells expertis inom inredning till sina kunder. Hon jobbar med många olika stilar för att få fram rätt känsla i just din bostad samt attrahera en bred och specifik målgrupp.
 • Cornelia Svartz

  Inredningsstylist


  Telefon: 0701-64 67 45

  Cornelia kommer ursprungligen från modebranschen och har ett vasst öga för färg, form och estetik. Hon har även ansvarat för butiksstyling och hennes privata hem har uppmärksammats i många medier. Cornelia hjälper dig som är i säljskede att maximera din bostads potential och lär dig hur du ska locka så många intressenter som möjligt.
 • Malin Tjärnström

  Inredningsstylist


  Telefon: 040-608 30 00

  Malin träffar du om du bokat in en konsultation eller fotostyling i södra Skåne. Hon hjälper dig genom hela bostaden med tips och idéer som lyfter din bostad. Malin med sin norrländska charm kommer att inspirera dig både inför försäljning men säkert även till ditt nya boende!
 • Linus Askerlund

  Logistik


  Telefon: 040-608 30 00

  Linus ansvarar för all logistik rörande Bjurfors Homes stylingar. Han ser också till att Bjurforshome.se alltid är uppdaterad med de senaste bilderna från våra stylingar.
 • Kundvård

 • Joakim Spåre

  Kundvårdschef


  Telefon: 040-608 30 19

 • Elin Albertsson

  Kundvårdskoordinator


  Telefon: 040-608 30 30

 • Nathalie West

  Kundvårdskoordinator
  Föräldraledig


  Telefon: 0739-20 66 90

 • Reception

 • Jennie Klaar

  Receptionsansvarig


  Telefon: 040-608 30 02

 • Maria Wernberg

  Receptionist


  Telefon: 040-608 30 39

 • Övriga medarbetare

 • Håkan Johansson

  Affärsutveckling


  Telefon: 070-782 00 06

 • Emmeli Ryd

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Kimberly Dölling

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 43

 • Malin Malmqvist

  Mäklarassistent


  Telefon: 040-608 30 49

 • Ramona Girdea

  Trainee
  Visningsvärd


  Telefon: 040-608 30 00

 • Jonathan Malm

  Blivande mäklare


  Telefon: 040-608 30 45

 • Erik Grönlund

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Ursprungligen från reklambranschen och har arbetat som fotograf under 20 år i New York. Idag tar Erik sig an ditt hem med passion, perfektionism och öga för detaljer. Med hans gedigna intresse för såväl inredning som arkitektur fångar han vinklar och detaljer som många knappt lägger märke till men som är med till att skapa de grundläggande delarna av historien kring just ditt hem.
 • Fredrik Trossö

  Fotograf


  Telefon: 040-608 30 00

  Med en fördjupad medvetenhet kring hemmens inneboende uttryck och med en skarpa blick tar Fredrik nogsamt tillvara din bostads unika värden i form av välavvägda bildutsnitt och inbjudande bildserier. Resultatet blir en visuell exposé över ditt hem med dess sammanlagda tilldragningskraft i fokus.

Till salu

 • Fritidshus

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Axel danielssons väg 281
  Pris
  295 000 kr
  Antal rum
  2
  Boarea / Biarea
  22,5 kvm / 3 kvm

  Visning: 2017-08-27 11.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Adress
  Föreningsgatan 65A
  Pris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  5 500 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea / Biarea
  106 kvm / 40 kvm

  Visning: 2017-08-27 15.00

 • Friliggande villa

  Esarp, Staffanstorp

  Adress
  Esarpsvägen 339
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Antal rum
  6
  Boarea / Biarea
  156 kvm / 30 kvm
  Tomtarea
  1364 kvm

  Visning: 2017-08-27 14.45 Boka här

 • Friliggande villa

  Gessie Villastad, Vellinge

  Adress
  Ringvägen 121
  Utgångspris
  3 645 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  150 kvm
  Tomtarea
  1001 kvm

  Visning: 2017-08-26 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Adress
  Möllevångstorget 5b
  Pris
  1 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 269 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  45 kvm

  Visning: 2017-08-27 14.00 Boka här

 • Andel i bostadsförening

  Värnhem, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Sallerupsvägen 8
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 549 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  101 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Helmfeltsgatan 4c
  Utgångspris
  4 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 936 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  100,5 kvm

  Visning: 2017-08-31 17.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hästhagen, Malmö

  Adress
  Carl Gustafs Väg 13
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 175 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2017-08-27 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Södra Förstadsgatan 38B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 163 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 2017-08-30 17.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra Skrävlingevägen 175
  Pris
  1 045 000 kr
  Månadsavgift
  3 200 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Väster, Lund

  Adress
  Fasanvägen 5A
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 414 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  67,8 kvm

  Visning: 2017-08-27 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Rörsjöstaden, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Kungsgatan 32
  Pris
  4 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  1
  Boarea
  101 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Malmö, Malmö

  På förhand
  Adress
  Rödkullastigen 1 b
  Pris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  4 500 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Kristinelundsvägen 25 a
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 348 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Adress
  Roslins väg 12b
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 853 kr
  Antal rum
  4,5
  Boarea
  98 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra Kalkbrottsgränd 19A
  Prisidé
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 441 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Adress
  Vitemöllegatan 3C
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 382 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  63,9 kvm

  Visning: 2017-08-27 14.30 Boka här

 • Bostadsrättsradhus

  Oxie, Malmö

  Adress
  Råtegelvägen 64
  Pris
  1 735 000 kr
  Månadsavgift
  7 198 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  134 kvm

  Visning: 2017-08-27 12.15

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Adress
  Lagmansgatan 6A
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 302 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  40,5 kvm

  Visning: 2017-08-28 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Möllevången, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Claesgatan 2 D
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 814 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Fritidshus

  Lindeborg, Malmö

  Adress
  Axel Danielssons väg 281
  Utgångspris
  195 000 kr
  Antal rum
  1
  Boarea / Biarea
  15 kvm / 5 kvm
  Tomtarea
  200 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Rådmansvången, Malmö

  Adress
  Carl Gustafs väg 42
  Utgångspris
  1 375 000 kr
  Månadsavgift
  6 037 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  79 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 21 B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 459 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  S:t Knut, Malmö

  Adress
  Mäster Danielsgatan 3
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 649 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm

  Visning: 2017-08-27 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Nobelvägen 64
  Utgångspris
  1 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 173 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Söderkulla, Malmö

  Adress
  Södra Gulsparvsgatan 26C
  Utgångspris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 920 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  86 kvm

  Visning: 2017-08-27 15.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Triangeln, Malmö

  Adress
  Möllevångsgatan 27C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 887 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Pildammarna, Malmö

  Adress
  Bobergsängen 1D
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 417 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52,2 kvm

  Visning: 2017-08-27 12.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Oxie, Malmö

  På förhand
  Adress
  4ll2mj2gt86biita
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  124 kvm / 25 kvm
  Tomtarea
  329 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Föreningsgatan 43B / Löjtnantsgatan 14
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  1 930 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2017-08-27 13.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Sjöbo, Sjöbo

  Adress
  Skolgatan 30
  Utgångspris
  1 345 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  73 kvm / 23 kvm
  Tomtarea
  566 kvm

  Visning: 2017-08-27 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Exkl.
  Adress
  Östergatan 28
  Utgångspris
  8 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 233 kr
  Antal rum
  5,5
  Sovrum
  3
  Boarea
  204 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Borggård, Staffanstorp

  Adress
  Rudolf Bååths Väg 8D
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 630 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 2017-08-27 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Adress
  Helmfeltsgatan 4B
  Utgångspris
  3 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 866 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  102 kvm

  Visning: 2017-08-31 16.40 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  På förhand
  Adress
  Köpenhamnsvägen 42C
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 247 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  103 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 21B
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 437 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Visning: 2017-08-29 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kroksbäck, Malmö

  På förhand
  Adress
  Norrbäcksgatan 5
  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 797 kr
  Antal rum
  3,5
  Boarea
  90,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Bunkeflostrand, Malmö

  Adress
  Vresalmsgatan 6
  Pris
  5 995 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  151 kvm / 34 kvm
  Tomtarea
  709 kvm

  Visning: 2017-08-27 12.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Beddingestrand, Trelleborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Blåklocksvägen 14B
  Utgångspris
  2 950 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  165 kvm / 50 kvm
  Tomtarea
  1168 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Norr, Helsingborg

  På förhand
  Adress
  Hälsovägen 7 A
  Pris
  5 500 000 kr
  Månadsavgift
  6 104 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  170 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Södra förstadsgatan 3
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 920 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  90 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Exkl.
  På förhand
  Adress
  Östergatan 28
  Utgångspris
  8 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 233 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  3
  Boarea
  204 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Andelsrätt

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helmfeltsgatan 9A
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 343 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fågelbacken, Malmö

  Adress
  Västra Rönneholmsvägen 55A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 091 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Adress
  Hyby Kyrkoväg 14-24
  Utgångspris
  4 395 000 kr
  Antal rum
  7
  Boarea / Biarea
  280 kvm / 200 kvm
  Tomtarea
  1995 kvm

  Visning: 2017-08-30 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Olympia, Helsingborg

  Adress
  Hövitsmansgatan 16
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  9 202 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  153 kvm

  Visning: 2017-08-24 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  På förhand
  Adress
  Helsingborgsgatan 14
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 522 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Drottningtorget, Malmö

  På förhand
  Adress
  Husargatan 4
  Prisidé
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  3 900 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sålt

Här presenterar vi ett urval av bostäder som förmedlats av Mäklare i Malmö City

 • Bostadsrättslägenhet

  Borgmästaregården, Malmö

  Såld, 2017-08-22
  Adress
  Annebergsgatan 12A
  Slutpris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  5 614 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  109 kvm
 • Friliggande villa

  Västra Ingelstad, Vellinge

  Såld, 2017-08-22
  Adress
  Byvägen 11
  Slutpris
  3 950 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  2
  Boarea
  127 kvm
  Tomtarea
  971 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-08-22
  Adress
  Vitemöllegatan 14A
  Slutpris
  1 475 000 kr
  Månadsavgift
  4 595 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Katrinelund, Malmö

  Såld, 2017-08-21
  Adress
  Eriksdalsgatan 7A
  Slutpris
  1 675 000 kr
  Månadsavgift
  4 367 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2017-08-21
  Adress
  Erik Dahlbergsgatan 24B
  Slutpris
  2 575 000 kr
  Månadsavgift
  1 611 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  39 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Gamla Väster, Malmö

  Såld, 2017-08-21
  Adress
  Slottsgatan 24
  Slutpris
  2 625 000 kr
  Månadsavgift
  2 889 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Såld, 2017-08-21
  Adress
  Mäster Nilsgatan 24
  Slutpris
  1 725 000 kr
  Månadsavgift
  2 210 kr
  Antal rum
  1,5
  Sovrum
  1
  Boarea
  40 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-08-18
  Adress
  Amiralsgatan 72B
  Slutpris
  895 000 kr
  Månadsavgift
  2 925 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  43 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Slottsstaden, Malmö

  Såld, 2017-08-18
  Adress
  Major Nilssonsgatan 11 A
  Slutpris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 850 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2017-08-18
  Adress
  Ellstorpsgatan 4L
  Slutpris
  1 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 358 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  47 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2017-08-18
  Adress
  Sallerupsvägen 28C
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 150 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Nobeltorget, Malmö

  Såld, 2017-08-18
  Adress
  Vitemöllegatan 3 D
  Slutpris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  2 627 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48,7 kvm
 • Bostadsrätt

  Östra Sorgenfri, Malmö

  Såld, 2017-08-17
  Adress
  Bodekullsgången 21 a
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Torn, Lund

  Såld, 2017-08-17
  Adress
  Stralsundsvägen 94
  Slutpris
  1 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 766 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2017-08-17
  Adress
  Kristianstadsgatan 39B
  Slutpris
  1 275 000 kr
  Månadsavgift
  2 218 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Folkets Park, Malmö

  Såld, 2017-08-17
  Adress
  Falsterbogatan 18 A
  Slutpris
  1 270 000 kr
  Månadsavgift
  1 386 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  26 kvm
 • Friliggande villa

  Bjärred - Löddesnäs, Lomma

  Såld, 2017-08-17
  Adress
  Dragonvägen 10
  Slutpris
  4 050 000 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  118 kvm
  Tomtarea
  541 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ribersborg, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Limhamnsvägen 6 c
  Slutpris
  3 220 000 kr
  Månadsavgift
  3 068 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  78,9 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Salongsgatan 17
  Slutpris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 479 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ellstorp, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Idaborgsgatan 57D
  Slutpris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 863 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  43,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Vimpelgatan 31
  Slutpris
  4 200 000 kr
  Månadsavgift
  5 348 kr
  Antal rum
  3,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  94,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Märsgränd 32
  Slutpris
  2 025 000 kr
  Månadsavgift
  2 544 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Davidshall/Stadsteatern, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Helmfeltsgatan 4a
  Slutpris
  4 325 000 kr
  Månadsavgift
  4 597 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  119 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Östervärn, Malmö

  Såld, 2017-08-16
  Adress
  Vårgatan 3A
  Slutpris
  900 000 kr
  Månadsavgift
  1 764 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  25 kvm

Hitta till oss