Alla bilder

Söndrum, Halmstad

Tenorvägen 8

Såld, 2017-10-25
Slutpris
4 250 000 kr
Antal rum
5
Boarea
137 kvm
Typ
Kedjehus
Terrass/uteplats
Ja
Biarea
20 kvm
Tomtarea
304 kvm

Budgivning pågår

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Mäklare

Alla bilder

Karta

Tenorvägen 8

Området

Att bo i SöndrumAtt bo i Söndrum – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Söndrums bostadsområden finner du på vägen till Tylösand och cirka fem kilometer från Halmstads centrum. Här finns natursköna omgivningar och blandad bebyggelse som tilltalar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Som boende i Söndrum bor du med närhet till havet och naturen runt husknuten i en lugn och trivsam miljö. För dig som Söndrums bostadsområden finner du på vägen till Tylösand och cirka fem kilometer från uppskattar närhet till service är boendet i Söndrum ett utmärkt alternativ.

Inom områdena i Söndrum finns skolor årskurs F-9 och ett antal förskolor. Servicen är väl utbyggd med närhet till vårdcentral, apotek, veterinär, bibliotek, banker, livsmedelsaffär, restaurang med mera. Cirka tre kilometer från Söndrum finns även Flygstaden, ett affärscentrum med ett stort utbud av butiker. Precis bortanför Flygstaden ligger Halmstads Citys Flygplats som flyger både inrikes och utrikes.

Köpa eller sälja bostad i Söndrum? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Länkar