Arlöv, Burlöv

Elisetorpsvägen 15b

Såld, 2016-02-08
Slutpris
860 000 kr
Avgift
4 214 kr
Antal rum
3
Boarea
78 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Karta

Elisetorpsvägen 15b

Området

Att bo i Burlövs kommunAtt bo i Burlöv – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I Burlöv finner du charmen och gemenskapen som är fördelen med en mindre ort, samtidigt som du har nära till både Malmö och Lund. Här finns två järnvägsstationer och kommunen ligger precis intill Europavägarna mot Helsingborg och Kristianstad. Burlövs Center, ett av Skånes mest populära shoppingcenter, gör att du har shopping, restauranger och service precis i närheten.

I Burlövs kommun finner du ett rikt kulturutbud med konserter, museer, allsång och revyer. På Möllegården pågår ständigt konstprojekt och utställningar. Varje sommar anordnas ”Granbackekvällarna” med musik och sketcher.

I Burlöv finns också möjlighet till friskvård och friluftsliv, bland annat kan du besöka Burlövsbadet där du kan njuta av sköna spa-behandlingar eller nyttja badets fina gym. Utanför anläggningen finns ett stort grönområde med beachvolleyboll, löparslinga, barnpool och lekplats.

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun som till övervägande del består av villaområden. Åkarp har fyra grundskolor, och här finns även Åkarps golfbana med övningsbunker, akademi och övningsgreen.

Köpa eller sälja bostad i Burlöv? Kontakta våra mäklare i Öresundsregionen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.