Alla bilder

Dalhem, Helsingborg

Dalhemsvägen 43B

Budgivning pågår
Utgångspris
1 150 000 kr
Avgift
5 028 kr
Antal rum
3
Boarea
80 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Balkong
Ja

Visning

1 mar

1 mar

Anmälan krävs. Ring eller maila mäklaren för att anmäla dig till visning.

Mäklare

Alla bilder

Välkomna till denna omsorgsfullt renoverade trerumslägenhet på Dalhemsvägen 43B!. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Välkomna till denna omsorgsfullt renoverade trerumslägenhet på Dalhemsvägen 43B!
Entré, snygga detaljer så som sänkt tak med infällda spotlights och dekorvägg i sandfärgad sten. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Entré, snygga detaljer så som sänkt tak med infällda spotlights och dekorvägg i sandfärgad sten
Badrummet som låtits renoveras stilrent 2016. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Badrummet som låtits renoveras stilrent 2016
Helkaklat badrum med infällda spotlights och bubbelbadkar. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Helkaklat badrum med infällda spotlights och bubbelbadkar
Stilrent rakt igenom med snygga materialval. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Stilrent rakt igenom med snygga materialval
Öppen och social planlösning mellan hall, vardagsrum och kök. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Öppen och social planlösning mellan hall, vardagsrum och kök
Interiörbild. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Modernt från golv till tak, infällda spotlights. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Modernt från golv till tak, infällda spotlights
Stilrent kök med smakfulla materialval och snygga detaljer. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Stilrent kök med smakfulla materialval och snygga detaljer
Köket med vy mot matplatsdel. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Köket med vy mot matplatsdel
Välutrustad maskinpark. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Välutrustad maskinpark
Matplatsdel ryms och kan placeras på ljust läge i anslutning till fönsterpartiet. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Matplatsdel ryms och kan placeras på ljust läge i anslutning till fönsterpartiet
Matplatsdel, stora fönterpartier som skapar ytterligare ljusflöde in i lägenheten. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Matplatsdel, stora fönterpartier som skapar ytterligare ljusflöde in i lägenheten
Vy från köket med utgång till balkongen. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Vy från köket med utgång till balkongen
Sovrummet in till vänster med fönster ut mot balkongen. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Sovrummet in till vänster med fönster ut mot balkongen
Lägenhetens andra sovrum in till höger med fönter mot lugn innergård. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Lägenhetens andra sovrum in till höger med fönter mot lugn innergård
Här finns även bra förvaring i de stilrena och praktiska skjutdörrsgarderoberna. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Här finns även bra förvaring i de stilrena och praktiska skjutdörrsgarderoberna
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Isabell Bengtsson för mer information och visning!. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Isabell Bengtsson för mer information och visning!
Interiörbild. Dalhemsvägen 43B - Bjurfors

Beskrivning

Totalrenoverat 2016 med stilren och modern känsla rakt igenom

Beskrivning

Välkomna till denna totalrenoverade trerumslägenhet på Dalhemsvägen, på kanske ett av områdets bästa läge. Modern och smakfull lägenhet med stilrena materialval rakt igenom, nytt 2016. Omtyckt föreninng med närhet till service och bra kommunikationer. På lugnt och omtyckt läge på andra plan ligger denna ljusa och genomgående trerumslägenhet med omtyckt planlösning samt utgång till mysig balkong på avskärmat läge. Här bor ni i trivsam miljö, granne med lummiga promenadstråk och med närhet till diverse bekvämligheter.

Kjellstorp i nordöstra Helsingborg är ett bostadsområde som är väl känt för sitt natursköna och grönskande område. Här bor ni trivsamt en trappa upp på andra våningen med närhet till så väl goda kommunikations- och bussförbindelser, service som flertalet större livsmedelsbutiker, apotek, skolor och andra bekvämligheter. Ta er dessutom snabbt och smidigt ner till Helsingborgs centrum antingen med buss eller bil.

Rumsbeskrivningar

Lägenheten har totalrenoverats genomgående under 2016 med smakfulla och stilrena materialval rakt igenom. Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande och ljus entré med släta bredspacklade väggar i vitt som enhetligt fortsätter i samtliga av bostadens alla rum. Enhetligt laminatgolv (12 mm) sträcker sig genom samtliga rum och går i en modern grå nyans. Delvis sänkt tak i vardagsrum och kök med infällda spotlights skapar behagligt och trivsamt ljus åt bostadens ytor. Snygga detaljer som dekorvägg i sten i vardagsrum. Väggen mellan hall och vardagsrum har delvis öppnats upp och skapat en mer öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor och rejäl klädkammare med walk-in-closet känsla! Välkomna, det är bara att flytta rakt in!

Hall

Rymlig hall som välkomnar till att skapa ytterligare förvaringsmöjligheter för den som önskar det. Infällda spotlights i taket. Härliga öppna sällskapsytor erbjuds vidare mellan hall, vardagsrum och kök.

Badrum

Åt vänster om hallen nås badrummet som låtits totalrenoveras helt under 2016. Modernt badrum med helkaklade väggar i vitt, svart klinkergolv, infällda spotlights och behaglig golvvärme. Badrumsinredningen består av kommod med vask i vitt, spegelskåp, wc, bubbelbadkar och handdukstork. Det är även förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet med dess öppna och generösa planlösning ligger direkt in till höger om hallen. Tack vare bostadens genomgående planlösning med fönsterpartier i två väderstreck erbjuder detta smakfulla boende naturligt ljusinsläpp från två riktningar. Vardagsrummets generösa ytor lämnar möjlighet att möblera med både sällskaps del som soffa med tillhörande möblemang, samt matplatsdel om så önskas. Dekorvägg i sandfärgad sten pryder delvis en del av vardagsrummets väggar.

Kök

Mycket välutrustat och stilrent kök i tidlöst vitt från Ikea. Köket erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Svart bänkskiva i laminat har kombinerats stilrent med svart kakel ovan bänkskivan. Rostfri maskinpark bestående av kyl och frys, spishäll, kolfilterfläkt, diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Delvis sänkt tak med infällda spotlights även i köket. Plats för matplatsdel om 4-6 personer ryms även i köket. Generöst fönsterparti med ytterligare ljusinsläpp finns i anslutning till matplatsdelen ut mot avskärmat söderläge.

Balkong

Från köket kliver ni vidare ut på balkongen i söderläge med bra yta för möblering efter eget önskemål. Allt från soffgrupp till plats för trevligt blomsterarrangemang finns. Inglasning av samtliga balkonger i föreningen beräknas enligt HSB och föreningen att påbörjas någon gång under 2017.

Sovrum

Bostadens två generösa sovrum nås rakt fram från hallen till höger, respektive till vänster. Sovrummet till höger lämnar plats för både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Snygg och praktisk skjutdörrsgarderob finner ni direkt in till vänster. Fönsterpartiet vetter ut mot lugn innergård.

Sovrummet in till vänster har fönsterparti ut mot balkongen på avskärmat och behagligt läge. Även här ges möjlighet att möblera generöst med säng och övrigt möblemang så som garderob eller skrivbord.

Förråd

Tillhörande förråd till lägenheten ligger bekvämt på samma våningsplan i nära anslutning till entrén.

Fakta

Bostadsrättsförening

HSB Brf Kjellstorp äger fastigheterna Ernst 1-2 samt Erling 2, i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningen har totalt 338 bostadsrättslägenheter. Fastigheterna ligger i Helsingborg med adress: Dalhemsvägen 17 A-D, 19 A-C - 41 A-C, 43 A-D samt 45 A-C - 61 A-C. Inflyttning skedde under 1971.

De generösa ytorna mellan husen är välskötta. Här finner du vackra planteringar, välgjorda stenpartier, uppväxta träd, mötesplatser och trevliga gångstråk.

Planerade avgiftshöjningar: Inom de närmsta åren kommer föreningen att höja avgifterna med runt 3-4%, i samband med att bland annat balkongerna ska renoveras, även porttelefoner ska installeras, m.m. Ställningstagande blanketten gällande balkongrenovering skall alla nya medlemmar fylla i. Bygglovet är inte inlämnat och inget exakt utförande är satt i nuläget enligt information från kontaktperson på HSB.

Föreningen har uppdaterat sin underhållsplan. Under 2016 har bland annat garagerenovering pågått. Besiktning av balkongnosar har genomförts. Ventilationsprojekt har pågått under 2016.

För de närmsta tio åren planerar styrelsen bland annat trapphusmålning, takbyte, stambyte, fönsterbyte, byte av balkongfronter och reperation av balkongnosar och balkongplattor.

Byggnaderna har varit fullvärdesförsäkrade i Folksam, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.hsbkjellstorp.se/

Ovanstående information är inhämtad från styrelsen, representant från HSB samt årsredovisningen (2017-01-18). Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningen.

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband.

Energiprestanda

Energiprestanda 168 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns festlokal (kan bokas för 700 kr), övernattningslägenhet (mot avgift), förråd, samlingslokal och tvättstuga i angränsande fastighet. Extra förråd finns att hyra mot viss agift. Föreningens medlemmar har även tillgång till gym mot viss avgift.

Uteplats/balkong

Balkong.

Parkering

158 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Kostnaden för garage ligger mellan 328-473 kr..

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 028 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
Com Hem basutbud ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,33372%
Årsavgift i föreningen
60 336 kr
Andel av årsavgiften är
0,33372%
Pantsatt
Ja
Pantavgift
448 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 150 000 kr
Lägenhetsnummer
10
Våningsplan
2 av 2 *
Rum
3
Boarea
80 kvm **
Byggår
1971
*

Våningsplan 2 av 2.

**

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Karta

Dalhemsvägen 43B

Området

Att bo i östra HelsingborgAtt bo i östra Helsingborg – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I denna östra del av Helsingborg är du alltid nära naturen, samtidigt som du befinner dig endast ett par kilometer från stadens puls. Flertalet av östra Helsingborgs stadsdelar domineras av miljonprogrammets bebyggelse från 1965-1974.

Fredriksdal är en stadsdel med kultur och natur. Förutom bostäder finns det flera parker, teater, odlingar, bondgårdar och museum. Fredriksdals museer och trädgårdar är byggt kring Fredriksdals herrgård och har botanisk trädgård, fruktträdgård och engelsk park. Fredriksdalsteatern är en känd friluftsteater som har varit verksam sedan 1932, med Nils Poppe i spetsen mellan 1966-1993. Året därpå tog Eva Rydberg över rollen som teaterdirektör.

I östra delen av Helsingborg ligger Filborna skogspark med Barnens skog, som är ett naturområde med olika typer av miljöer. Västra delen av Filborna är mer som en park med exotiska träd, örter och perenner. I öster hittar du den traditionella svenska naturen och skogen med öppna gläntor, beteshagar och blomsterängar.

Bruces skog är ett naturreservat med våtmarker, betesmarker, äng och skog. Här finns bland annat anpassade skogsstigar för rörelsenedsatta och barnvagn samt en lång cykelled och ridstig.

Den golfintresserade har nära till Vasatorps golfklubb som ligger i riktning mot Mörarp.

Köpa eller sälja bostad i östra Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.