Helsingborg - Centrum, Helsingborg

Hälsovägen 9

Såld, 2017-01-26
Slutpris
3 100 000 kr
Avgift
6 736 kr
Antal rum
4
Boarea
111 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 1
Terrass
Ja

Mäklare

Alla bilder

Karta

Hälsovägen 9

Området

Att bo i centrala HelsingborgAtt bo i centrala Helsingborg – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Helsingborgs centrum ligger alldeles intill havet och är den äldsta delen av staden. Centrum sträcker sig mellan Margaretaplatsen i norr och Stadsparken i söder. Här sjuder det av liv året om. Restauranger, caféer och barer ligger tätt både inne bland husen och i Norra hamnen vid Öresund.

Butikerna är centrerade till shoppingstråket Kullagatan som sträcker sig från Stortorget till S:t Jörgens plats. Här finns allt från de stora klädkedjorna till de mindre specialiserade butikerna och matställen. På tvärgatorna från Kullagatan och runt Mariakyrkan söderut ligger det många mysiga fik, restauranger och personliga butiker.

En av de större kulturella mötesplatserna i centrum hittar du på Dunkers Kulturhus som ligger nära Norra Hamnen. Här finns utställningar, musik, teater, dans, pedagogisk verksamhet för barn och mycket annat.

På sommaren solar och badar du nästan mitt inne i stan. Här finns det flera badplatser att välja på utifrån väder och humör; Tropical beach, Järnvägsmännens bad och Fria Bad. Gröningen är ett populärt grönområde med stora gräsytor, lekplats, promenadstråk, trädäck och badbrygga.

Köpa eller sälja bostad i centrala Helsingborg? Kontakta våra mäklare i Helsingborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Förslag på andra bostäder