Alla bilder

Landskrona - Centrum, Landskrona

Storgatan 15

Såld, 2017-06-15
Antal rum
8
Boarea
241 kvm
Typ
Radhus
Biarea
48 kvm
Tomtarea
181 kvm

Mäklare

  • Ansvarig mäklare

    Michael Henriksson

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 0418-48 44 04

Alla bilder

Karta

Storgatan 15

Området

Att bo i Landskrona - CentrumAtt bo i Landskrona centrum – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Landskrona är en tätort vid Öresund med utsikt över Ven och norra Själland i Danmark. En klar dag ser man tydligt Öresundsbron och Köpenhamn. På denna vackra plats inledde nobelpristagaren Selma Lagerlöf sin författarbana. Omgivningarna kännetecknas främst av sina långgrunda sandstränder, både på Ven och fastlandet med bland annat en nyanlagd strand nära centrum. Här finns också två friluftsbad; Citadellbadet med hopptorn samt äventyrsbadet Karlslund.

Andra sevärdheter är Citadellet som är Nordens bäst bevarade fästning från 1500-talet och Landskronas slott. Citadellområdet är numera ett fantastiskt rekreationsområde mitt i staden med museiutställning, hantverksbutik, kafé och kryddgård. Här finns också Sveriges äldsta koloniområde. Landskrona har Sveriges enda golfmuseum samt två 18-hålsbanor i naturskön miljö. Stadens huvudtorg, Rådhustorget, omges av flera vackra byggnader samtida med Rådhuset, från slutet av 1800-talet.

En av godbitarna med att bo i Landskrona är närheten till Ven. På en halvtimme befinner du dig på denna underbara ö som ligger mitt i Öresund, mellan Landskrona och norra Själland i Danmark.

Köpa eller sälja bostad i Landskrona kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar