Alla bilder

Kobjer, Lund

Slåttervägen 9A

Såld, 2017-07-29
Slutpris
1 645 000 kr
Avgift
3 652 kr
Antal rum
2
Boarea
56 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 046-273 26 52

Alla bilder

Karta

Slåttervägen 9A

Området

Att bo i Lunds Norra CentrumAtt bo i Lunds norra centrum – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Strax norr om Lunds centrum ligger Sofiaparken, ett av stadens mest populära bostadsområden. Stadsdelen kännetecknas av sin vackra grönska och lugna stämning. Här ryms både villabebyggelse och bostadsrätter. Härifrån tar det inte mer än fem minuter på cykel till centrum. Sofiaparken har också mycket bra kommunikationer till Malmö, Staffanstorp och Södra Sandby.

Möllevången är en stadsdel direkt norr om centrala Lund. Området avgränsas av Norra Ringen i norr, Södra stambanan i väster, Norra kyrkogården i söder och Ideon i öster. Området Smörlyckan finns omnämnt första gången i slutet av 1600-talet. ”Lyckan” anger att det var ett uppodlat, inhägnat område och ”smör” att det var ovanligt fruktbart.

Kobjer är en grön och lummig stadsdel nordväst om centrum som avgränsas av trafiklederna samt Västkustbanan. I början av 1950-talet byggdes här ett av Lunds första funktionalistiska flerbostadsområden. Vid nybyggnationer har man tagit hänsyn till de äldre fruktplanteringarna och trädbestånden i området, vilket lett till att det finns ovanligt många gamla träd i parkerna runt om husen.

Köpa eller sälja bostad i Lunds Norra Centrum? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Länkar

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kobjer, Lund

  På förhand
  Adress
  Slåttervägen 7A
  Pris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 937 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!