Planetstaden, Lund

Vintergatan 7A

Såld, 2017-04-26
Slutpris
1 700 000 kr
Avgift
3 455 kr
Antal rum
2
Boarea
57 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Karlsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 046-273 26 49

Alla bilder

Karta

Vintergatan 7A

Området

Att bo i Södra LundAtt bo i Södra Lund – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I Södra Lund samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Området är ett blandat kontors- och bostadsområde med trevlig atmosfär. På banvallen längs den upprivna järnvägen mellan Lund och Harlösa går det så kallade Hardebergaspåret, en populär gång- och cykelväg.

Järnåkra ligger bara några hundra meter från Stadsparken och det är ett blandat kontors- och bostadsområde. Precis intill ligger villa- och radhusområdet Nilstorp som är ett av de mest attraktiva villaområdena i Lund. Stampelyckan, eller ”Planetstaden” som området ibland kallas, ligger sydost om centrum. Här finns många vackra hus, mest villor. Några av dem är ritade av den danske arkitekten Jörn Utzon som även ritat operahuset i Sydney.

Klostergården byggdes i början av 1960-talet. Här finns mängder med grönområden och i närheten Lunds stora sportarena, Färs och Frosta Sparbank Arena.

Köpa eller sälja bostad i Södra Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Planetstaden, Lund

  På förhand
  Adress
  Vintergatan 3A
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 369 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!