Pris
5 995 000 kr
Antal rum
4
Boarea
151 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
709 kvm
Biarea
34 kvm

Visning

27 jun

27 jun

Kl 17:00-17:30

Bokad visning.

Mäklare

Alla bilder

Beskrivning

På lugnt läge i mysiga Bunkeflostrand!

Beskrivning

Välkommen till ett helt ljuvligt boende med tre fina sovrum, stor sällskapsavdelning med kamin och öppen planlösning mot köket och en helt underbar trädgård med pool och gott om plats för matbord, solstolar och grill! Det bjuds även på ljusinbringande orangeri med skjutdörr från vardagsrummet. Stort garage och uppställningsplats för 2-3 bilar!

Interiör

Välkommen till lugna Vresalmsgatan där detta fina hem öppnar upp med klinkergolv,vita väggar och inbyggd garderob. Takhöjden och ljuset imponerar och känslan är inbjudande och trevlig. Vattenburen golvvärme ger ett behagligt inomhusklimat.

Grovkök med tvättmaskin och torktumlare ,vask och vita förvaringsskåp med bänkskiva av ek.

Här finns även ett utav hemmets två badrum med kaklade väggar i sand och terracottafärgad klinker. Vask,wc och dusch.

Det första sovrummet bjuder in med ekparkettgolv och klassiskt vita väggar. Två fönster ger ett fint ljusflöde.

Sovrum två används idag som master bedroom med vackert ekparkettgolv, cremeväggar och skjutgarderob. Det stora fönstret med ovalt fönster ovanför skänker ett generöst ljusflöde och bjuder utsikt mot den fina trädgården. Takhöjden ger en luftig och härlig känsla.

Sovrum tre erbjuder även detta fint ekparkettgolv och sobert vita väggar. Skjutgarderob ger bra förvaring.

Badrum nummer två är generöst till storleken och bjuder in med kaklade väggar i sand och klinker i terracottaton. Här erbjuds både dusch, stort bubbelbadkar och dubbelvask. Stort runt fönster med frostat glas ger karaktär och ett fint ljusinsläpp.

Sällskapsrummet går rakt in i hjärtat med sin öppna planlösning och fantastiska takhöjd. Hemmets hjärta är den gasstyrda och sprakande kaminen där man gärna samlas året runt. Här finns plats för två sittgrupper och intill köksdelen bjuds matplats för 6-8 personer. Köksinredningen av ek från Ballingslöv har väl tilltaget med köksskåp och erbjuder en fin arbetsyta. Full maskinell utrustning med hel vinkyl. Skjutdörr till ett mindre uterum eller orangeri inbjuder till avkoppling och ro med sina glasade fönsterpartier mot trädgården.

Även från vardagsrummet erbjuds skjutdörrar mot den privata och fina trädgården med stenläggning, gräsmatta och stor, härlig pool.

Ett helt underbart boende med högkvalitativa materialval, massor av ljus och härlig planlösning. Lättskött trädgård med plats för umgänge och avkoppling.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ljustret 3

Tomt

Tomtarea 709 m² (friköpt). Tomten: häckar, mur, staket och pool.

Fantastisk trädgård med sol från morgon till kväll.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

TV/Internet-anslutning

Bredband via fiber från Telia.

Centraldammsugare finns.

Planbestämmelser

Detaljplan (2005-11-17)

Parkering

Bilplats 1: Garage om ca 34 m² med plats för 1 bil. Bilplats 2: Uppfart med plats för 2 bilar.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 393 000 kr
Byggnadsvärde
2 190 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Friliggande villa
Pris
5 995 000 kr
Tomtareal
709 kvm
Rum
4
Byggnadstyp
1 plan
Boarea
151 kvm
Biarea
34 kvm
Byggår
2007
Energiklass
E

Driftskostnad (per år)

Hushållsström
20 000 kr
Värme
12 000 kr
Renhållning
2 800 kr
Vatten/Avlopp
5 000 kr
Summa
39 800 kr

Byggnadssätt

Avlopp
Kommunalt avlopp
Fasad
Puts
Grund
Betong
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Hängrännor
Plåt
Uppvärmning
Gaspanna
Takbeklädnad
Plåt
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Ventilation
Mekanisk frånluft
Vatten
Kommunalt vatten
Fönster
3-glasfönster

Planskiss

Planlösning

Karta

Vresalmsgatan 6

Området

Att bo i Klagshamn och BunkeflostrandAtt bo i Klagshamn eller Bunkeflostrand – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Klagshamn är ett delområde i stadsdelen Limhamn. Området består av ett tidigt industrisamhälle som även omfattar landsbygd samt kustområden kända för sin rika fauna och sitt fågelliv. Tidiga planer på bostadsbebyggelse stoppades just med hänsyn till det unika växtlivet. Grunden för samhället i Klagshamn var kalkbrytning och cementtillverkning. Nu när denna tillverkning är nedlagd har man byggt fina hus längs kanten till det vattenfyllda kalkbrottet. Vingården i Klagshamn (som tidigare hette Nangijala Vingård) planterade sina första vinrankor 2001 och den första skörden togs 2003. Resultatet blev det vita vinet Silex som nu finns på Systembolaget. Silex är det latinska namnet för flinta, en bergart som det finns gott om i vingårdens jordmån.

I stadsdelen Limhamn ingår Bunkeflostrand, området som ligger söder om Öresundsbron. En del av Bunkeflostrand består av villor medan en annan del fortfarande huvudsakligen är landsbygd som så smått bebyggs. Ängslätt centrum ligger mitt i samhället. Här bor du nära havet med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn. Annestad är ett trivsamt och tryggt område nära den framväxande stadsdelen Hyllie.

Vintrie är ett annat litet område nära Bunkeflo norr om Yttre Ringvägen mellan Trelleborgsvägen och Lorensborgsgatan. Nu när Citytunneln är klar förbättras kommunikationerna eftersom det finns en närliggande station i angränsande stadsdelen Hyllievång. Med hjälp av Citytunneln kan du till exempel ta dig direkt in till Köpenhamn helt utan tågbyten.

Tygelsjö ligger en liten bit in från kusten strax väster om E6. Tygelsjö by härstammar från medeltiden och redan i slutet av 1800-talet byggdes en station vid järnvägen mellan Trelleborg och Malmö.

Västra Klagstorp är en liten tätort med medeltida anor som ligger strax norr om Tygelsjö. Västra Klagstorps kyrka byggdes också i slutet av 1800-talet.

Köpa eller sälja bostad i Bunkeflostrand? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Malmö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.