Alla bilder

City, Malmö

Mäster Nilsgatan 8

Utgångspris
2 795 000 kr
Avgift
4 429 kr
Antal rum
3
Boarea
78 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

22 jan

22 jan

Kl 14:15-14:45

Öppen visning, välkommen. Föranmäl gärna ditt intresse.

Mäklare

Alla bilder

Beskrivning

Fräsch lägenhet på bästa läge!

Beskrivning

Perfekt cityläge, ett stenkast från Centralen och stadens myller, ligger denna fräscha trerummare om 78 väldisponerade kvadratmeter med genomgående ekparkettgolv.

Köket erbjuder stilfull vit inredning och stor matplats för minst 6 personer. Sällskapsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Här finner du även utgången till den härliga österbalkongen. Två stora sovrum med lyxiga detaljer och närhet till bra förvaring i form av walk-in-closet samt det fräscha badrummet. I hallen finner man även en gästtoalett!

Hissen från markplan tar dig upp till lägenheten på våningen 6. Garagemöjligheter finns i källaren under huset. Utöver värme och vatten ingår el, bredband och kabel-tv i månadsavgiften. Detta är ett unikt tillfälle för citymänniskan att förvärva ett boende nära nöjesliv, shopping och restauranger. Närheten till Centralstationen och Citytunneln underlättar för pendlaren.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar

Hall:

Välkomande hall med god avhägningsmöjlighet. Vackert parkettgolv leder oss vidare in i lägenheten.

Gäst-WC:

Praktisk gäst-wc i anslutning till hallen. Stilfull grå klinker pryder golvet och väggarna är målade i vitt.

Här finns möjlighet att renovera till en tvättstuga modell mindre.

Kök:

Väldiponerat och fräscht kök från 2012. Vita härliga luckor och med en snyggt kontrasterande bänkskiva i mörkt. Rymligt kök med möjlighet för matbord till cirka 6 personer gör att man verkligen kan trivas. Köket är stort och rymligt, väggarna är vita och bredspacklade och på golvet finner vi parkettgolv.Här finner vi kyl/frys, ugn, micro, induktionshäll, fläkt samt kockens bästa vän diskmaskinen.

Badrummet:

Snyggt och stilsäkert badrum i ljusa färger. Grått klinker ger en snygg kontrast till de vita helkaklade väggarna. Badrummet gjordes av föreningen 2012 i samband med renoveringen av stammarna.

Här finner vi wc, dusch samt vask.

Balkong:

Stor balkong med ingång från sällskapsrummet. Härligt österläge och trall på golvet. Här sitter man många och njuter av morgonsolen!

Vardagsrum:

Stort och rymligt med underbar ekparkett och vita bredspacklade väggar. En naturlig del rymmer stort soffmöblemang och den andra rymmer stort matsalsmöblemang!

Sovrum:

Fantastiskt sovrum som är både stort, ljust och rymligt med vita bredspacklade väggar samt det genomgående parkettgolvet. Här har man en direkt anslutning till walk-in-closet och det stora badrummet. Bra förvaring i form av garderober.

Sovrum:

Härligt sovrum med vita bredspacklade väggar samt stilsäkert parkettgolv. Plats för en stor säng och arbetshörnan om så önskas då här är gott om plats.

Fakta

Bostadsrättsförening

Föreningen bildades hösten 2009 och består av 87 lägenheter, varav 15 hyresrätter, fördelade på adresserna Mäster Nilsgatan 2, 8, 14 och 24. Källare med garage, innergård och lokaler i markplan förvaltas av Wihlborgs Fastigheter. Föreningen har dock servitut att bl a nyttja innergården. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Skånes Redovisningstjänst.

Planerade avgiftshöjningar:

För närvarande finns inga beslut tagna för kommande avgiftshöjningar (2017-01-09).

Planerade renoveringar:

En underhållsplan som sträcker sig fram till 2020 finns upprättad och budgeterad för fastigheten. Det finns inga planerade renoveringar utöver sedvanligt underhåll.

Utförda renoveringar:

Under 2012 blev föreningen färdig med en omfattande renovering som avser vatten- och avloppsstammarna. Vattenstammarna har bytts ut och avloppsstammarna har relinats. I samband med detta renoverades samtliga badrum i föreningen. Under samma år renoverades tak, ventilation och tvättstugor. Man började även att renovera hissarna under 2012 (en hiss per år). Nya hissar på Mäster Nilsgatan 2 och 8 under 2016.

Då föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Trygg Hansa behöver den enskilda medlemmen inte teckna bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring.

Föreningen accepterar delat ägande, den boende ska dock äga del av bostaden. Juridisk person accepteras ej.

Spekulanter uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningen. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.erikmenved.se

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. För ytterliggare information och utbud se: www.comhem.se

Bredband via Com Hem. Hastighet: 50/10 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg som är inräknat månadsavgiften

Energiprestanda

Energiprestanda 161 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Till samtliga lägenheter i föreningen finns tillhörande vindsförråd.

I föreningen finns det totalt fyra tvättstugor med torkrum. Utöver detta finns även cykel-, miljö- och barnvagsrum i föreningen.

Föreningens medlemmar har tillgång till en stenbelagd innergård med grillmöjligheter som förvaltas av Wihlborgs Fastigheter. Ett servitutavtal ger medlemmarna rätt att nyttja gården.

Uteplats/balkong

Balkong, läge öster.

Bilplats/parkering

Garageplats finns att hyra för ca 1125 kr/mån i S:t Petri-garaget under fastigheten. Förvaltningen sköts av Wihlborgs Fastigheter. Kommunal boendeparkering finns i området.

Mellan 2016-2019 har föreningens medlemmar 25 % rabatt på P-Malmö/Wihlborgs ordinarie pris för parkering i garaget under fastigheten.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 429 kr
El ingår
Ja
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
bredband samt bostadsrättstillägg

Ekonomi

Andel i föreningen
1,53%
Årsavgift i föreningen
53 148 kr
Andel av årsavgiften är
1,53%
Pantavgift
400 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 795 000 kr
Lägenhetsnummer
363
Våningsplan
6 av 6 *
Rum
3
Boarea
78 kvm
Byggår
1972-74
*

Våningsplan 6 av 6.

Karta

Mäster Nilsgatan 8

Området

Att bo i Malmö CityAtt bo i Malmö City – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Öresundsregionen och Malmö är attraktivt som bostadsort och populariteten fortsätter att stiga. Framförallt märks det på antal invånare som i de centrala delarna hela tiden ökar. I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping och nöjen, samtidigt som det finns trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

Malmö har anor så långt tillbaka som från 1250-talet. Den äldsta delen ligger kring
Norra Vallgatan och Hamngatan. I det gamla Malmö blev Adelgatan och delar av
Östergatan den viktiga Torggatan i staden. Förr fanns befästningar runt den medeltida stadskärnan. Men i början av 1800-talet revs dessa ner och nya stadsdelar började sakta att växa fram.

Slussen är en del av Östra Förstaden som började bebyggas under slutet av 1700-talet. Namnet kommer från slussen i en kanal som förr fanns i anslutning till hamnkanalen. I dag finns här främst flerfamiljshus från början av 1900-talet uppblandat med nyare bebyggelse. Längs Östra Förstadsgatan finns även flera mysiga butiker och restauranger.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min. Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning. i gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg som är en naturlig samlingsplats och Drottningtorget som är ett litet mecka för ekologiska och rättvist tillverkade produkter.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart
i mitten av 1500-talet. Det är Nordens äldsta bevarade renässansslott och som sedan 1937 är en del av Malmö Museer. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.

Gamla Väster är bland de charmigaste och mest välbevarade kvarteren i de äldre
delarna av Malmö City. Omgivningarna är fantastiska och området är verkligen en oas mitt i storstaden vilket g��r att bostäderna här är mycket eftertraktade.

Köpa eller sälja bostad i Malmö City? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Ränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  City, Malmö

  Adress
  Södra Förstadsgatan 38B
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 163 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm

  Visning: 25 januari kl 17:00 Boka här