Alla bilder

Husie, Malmö

Vallbogatan 11

Utgångspris
3 995 000 kr
Antal rum
4
Boarea
120 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
992 kvm

Visning

26 nov

26 nov

Kl 14:15-15:00

Bokad visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 040-608 30 74

 • Extra kontaktperson

  Annika Nessvold

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 040-608 30 84

Alla bilder

. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
. Vallbogatan 11 - Bjurfors
Planlösning. Vallbogatan 11 - Bjurfors
Gustav Cagmo. Vallbogatan 11 - Bjurfors
Gustav Cagmo
Fastighetskarta. Vallbogatan 11 - Bjurfors
Fastighetskarta

Beskrivning

Fint enplanshus med stor friköpt tomt

Beskrivning

På bästa läge finns nu Smålandsvillan ett friliggande enplanshus med mycket karaktär och modern planlösning ute till försäljning. Huset är byggt 1998 av nuvarande ägare. Huset har varsamt renoverats genom åren med bl.a. uterum med gjuten platta och golvvärme, renoverat badrum, nytt kök, förbättrad ventilation och mycket mer därtill. Huset fungerar såväl till den moderna småbarnsfamiljen som till det äldre paret. I detta hem kan du njuta av en gemytlig bostad med luftig atmosfär, på ett lugnt och insynsskyddat läge och med en bred carport och förråd.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor så som den eftertraktade Bäckagårdsskolan i ett lugnt område av staden där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Näraliggande Toftanäs kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna.
Varmt välkommen

Interiör

Interiör: Varmt välkommen till ett unikt hus på bästa läge i Husie. Huset är från Smålandsvillan och har endast en ägare. Huset erbjuder en optimal planlösning fördelat på ett plan.

Hall
När vi kliver in genom ytterdörren möts vi av ett magnifikt hus med stora öppna sociala ytor. På golvet vilar slitstarkt klinker och 14 mm ekparkett från Kährs. Väggarna är tapetserade. Här finns gott om plats för avhängning av era ytterkläder. I hallen finns också en rymlig klädkammare som sväljer mkt kläder.

Vardagsrum
När vi står i hallen ser vi rakt fram in till vardagsrummet med en stor öppen planlösning. Stora fönsterpartier ut mot baksidan. Här finns gott om plats för sociala ytor för nära och kära. Plats för stor soffgrupp och matsalsbord för er som även önskar det. På golvet vilar en slitstark ekparkett som aldrig har blivit slipat och väggarna är tapetserade. Från vardagsrummet når vi husets vackra uterum.

Master bedroom
Stort och rofyllt sovrum med plats för era sängmöbler. I anslutning till sovrummet finns en rymlig walk-in-closet som rymmer mycket kläder. På golvet vilar ekparkett och väggarna är självklart släta och målade i en behaglig kulör som passar alla och med en fin fondvägg.

Badrum
Några meter från sovrummet hittar vi ett stort inbjudande badrum som är helkaklat i ljusa färger med vitt kakel på väggarna och lite mörkare klinker på golvet med vattenburen golvvärme. Badrummet är från 2005. Badrummet är utrustat med toalett Gustavsberg (2005), badkar Ifö (2005), handfat Svedbergs (2005), badrumsskåp Svedbergs (2005).

Sovrum 1-2
Här finns idag två bra sovrum med plats för sängar och andra möbler och förvaring som kan tänkas behövas. Vackra fönster i alla rummen som bidrar till ett skönt ljusinsläpp och samtliga väggar är tapetserade. På golvet vilar ett ekparkett.

Kök
För er som gillar att laga mat är detta kök något för er! Ett stort inbjudande kök från Ballingslöv med otroligt mycket förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom plats för ett stort matbord för 8-10 personer. Köksluckor i tidlöst utförande med genomgående vita luckor och bänkskiva i påkostad Granit. Ovanför bänken sitter kakel som smälter in på ett bra sätt. Utrustat med spishäll Husqvarna (2016), ugn Siemens (2016), mikro Siemens (2016), kyl/frys Siemens (2016), mekanisk frånluft Fjäråskupan (2010), diskmaskin Siemens (2010). På golvet vilar ekparkett. Ett kök att trivas i helt enkelt.

Grovkök
I anslutning till köket finns ett stort grovkök med egen ingång. Linoleummatta på golvet och målad glasfiberväv på väggarna. Utrustat med Bosch (2013), torktumlare Bosch (1998), handfat, förvaringsskåp och torkstreck.

Detta är ett hus som verkligen måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hörntofta 11

Uteplats/balkong

Uterum om ca 22 kvm med golvvärme.

Ombyggnad, Renoveringar

2002 Tillbyggnad uterum
2004 Plattsättning byasten
2005 Renovering av badrum
2008 Tak vid två ingångar
2008 Renovering farstu
2010 Byte av kök (Ballingslöv)
2010 Målning av tak, tapetsering
2010 Inbyggd garderob
2014 Byte av markiser
2015 Renovering uterum
2016 Taktvätt
2017 Renovering ventilation vind
2017 Nymålat

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd i anslutning till carport.

Tomt

Stor inbjudande trädgård i soligt och skönt läge. Här finns häckar, trädgårdsland, staket och fruktträd. I trädgården finns även egen brunn. På tomten finns också en odlingslott som bidrar till mycket glädje i skördetider.

TV/bredband

Telia öppen fiber

Telia öppen fiber, 250/100

Planbestämmelser

Tomtindelning (1961-05-02) Stadsplan (1960-02-12)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Samfällighet: Malmö Husie S:118, Samfällighet: Malmö Husie S:122

Parkering

Carport om ca 13 kvm
Bilplats för två bilar
Fri parkering på gatan

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 157 000 kr
Byggnadsvärde
1 261 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
120 kvm*
Tomtarea
992 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Värme
16 200 kr
Renhållning
1 284 kr
Vatten/Avlopp
2 976 kr
Summa
20 460 kr

I posten uppvärmning ingår även kostnad för hushållselen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1998
Fasad
Trä
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Uppvärmning
Vattenburen el med återvinning Nibe F370 (2017)
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
3-glasfönster

Det finns egen brunn på tomten. Perfekt för bevattning i trädgården.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Det finns egen brunn på tomten. Perfekt för bevattning i trädgården.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2017-11-16

Planskiss

Planlösning

Karta

Vallbogatan 11

Området

Att bo i HusieAtt bo i östra Malmö – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I Husie bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Här finner du områden som Jägersro med travbana och stort köpcenter och gemytliga Kvarnby med vackra hus och golfbana med 18 hål. Området är perfekt för pendlare då du på kort tid tar dig ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. Tack vare Östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här. Även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

Bosätter du dig i Kvarnby får du verkligen njuta av naturen på nära håll. I direkt anslutning till bostadsområdet finns Kvarnby GK. En 18-hålsgolfbana som är väldigt populär bland Malmöborna. I gamla Kvarnby by finns också Kvarnby folkhögskola. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och nära till kommunikationer. Med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

I stadsdelen Husie ligger områdena Röda Höja, Vita Höja och Gula Höja. Här bor du högt över havet eftersom Höja är Malmös högsta naturliga punkt. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Södra Sallerup som ligger öster om yttre ringvägen består till största delen av landsbygd och gårdar. Här finns också Wowragården, en gammal korsvirkesgård som numera är museum, samt Södra Sallerups kyrka från 1100-talet.

Riseberga och Virentofta är två populära bostadsområden. Här finner du bra skolor i ett lungt och skönt område. Dina grannar består av barnfamiljer blandat med äldre personer. Från Riseberga och Virentofta kan du utan problem cykla till jobbet i centrala Malmö.

Jägersro är inte bara en trav- och galoppbana. Strax intill finns ett idylliskt villaområde samt en del nyare småindustrier och kontorslokaler. Jägersro Center erbjuder omväxlande shopping med en mängd olika butiker under samma tak. Precis intill Jägersro ligger villaområdet Stenkällan. Området består i huvudsak av friliggande villor från 1960–1970-talen. Området är döpt efter en äng på Västra Skrävlinge bys mark.

Köpa eller sälja bostad i Östra Malmö? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.