Alla bilder

Kirseberg, Malmö

Vattenverksvägen 27F

Budgivning pågår
Utgångspris
695 000 kr
Avgift
2 806 kr
Antal rum
2
Boarea
42,2 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud: 680 000 kr
BudBudgivareDatumTid
680 000 krBudgivare 32017-01-2013:11
670 000 krBudgivare 42017-01-2011:11
650 000 krBudgivare 32017-01-1718:27

Lägg ett bud

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Beskrivning

Välplanerad bostad på lugnt läge på Kirseberg

Beskrivning

I hjärtat av Kirseberg med lugnt läge på toppen av kullen erbjuds nu denna fina tvårummare på våning ett i direkt anslutning till föreningens fina och inhängande innergård. Hissen eller trappan tar oss ner till lägenheten där vi möts av en ljus och trevlig hall. Bostaden är på 42,2 välplanerade kvadratmeter. Genomgående ljusa ytskikt och laminatgolv. Badrum i originalutförande och uppfräschat kök i originalutförande. Runt hörnet finns flera livsmedelsbutiker och matställen. Området bjuder även på härliga Beijers park med promenad- och joggingstråk. En busshållplats utanför porten tar dig snabbt till centrum.

Varmt välkomna!

Rumsbeskrivningar

Hall

Ljust laminatgolv, ljusa väggar och hatthylla. Här finns bra förvaring i de tre garderoberna. Bra med plats för att sätta in skjutdörrar och få en gigantisk garderob.

Vardagsrum

Eekparkett, vitmålade väggar. Stora fönsterpartier ut mot innergården. Vardagsrummet är mycket ljust och hemtrevligt. Öppen planlösning in mot köket och matplatsen.

Kök

Charmigt och funktionellt kök i originalutförande som har blivit delvis renoverat. Nyare vitvaror och bra med förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum

Ljust laminatgolv, ljusmålade och frostad glas in mot vardagsrummet gör rummet ljust. Ett välplanerat sovrum med plats åt större säng och t.ex. skrivbord.

Badrum

Halvkaklat badrum med inkaklat badkar. Vitt kakel och beige klinker. Ett välhållet och fräscht badrum med en bra yta. Här finns även wc, handdukstork och spegelskåp.

Fakta

Bostadsrättsförening

Föreningen består av 94 lägenheter och 8 lokaler. Här finns 2 bostadshus med totalt 9 trapphus med adresserna Vattenverksvägen 27A-G och Sperlingsgatan 10A-B. I föreningen finns även 24 garageplatser och 23 parkeringslpatser. Föreningen bildades år 1956. Föreningen äger fastigheten.

Gjorda renoveringar:

Fönster.

Tak och fasad ca år 2000.

Tvättstugor på Vattenverksvägen 27C-D år 2011.

Kommande renoveringar/förändringar:

Balkonger 2016-2017

Målningsarbete 2016-2017

Asfaltering 2017-2018

Brf Skölden har god ekonomi och har därför kunnat erbjuda oförändrade månadsavgifter för medlemmarna de senaste 7 åren.

För mer information se gärna föreningens hemsida www.brfskolden.se

Tillsyn av lägenheten bokas innan tillträdet genom Rulle och hans telef är 0703337348

Slutliga köparen uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningen.

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Bredband. Leverantör: Ownit.

Energiprestanda

Energiprestanda 128 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Tillhörande lägenheten finns ett förråd som är beläget på bottenplan. I föreningen finns flera tvättstugor, närmast lägenheten finns två nyrenoverade tvättstugor med totalt 4 tvättmaskiner och två torkrum. Tvättstugorna är belägna på bottenplan. Man bokar tvätt-tid genom ett modernt tagg-system alt. på föreningens hemsida. I källaren finns ett cykelförråd. I föreningen finns även en festlokal att hyra för 400 kr. Lokalen finns på Sperlingsgatan för mer info se föreningens hemsida under fritidslokal.

Bilplats/parkering

24 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 23 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det är snabb omsättning av parkeringsplatserna så kötiden ska inte vara alltför lång.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 806 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
0,76129%
Årsavgift i föreningen
33 672 kr
Andel av årsavgiften är
0,76129%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
695 000 kr
Lägenhetsnummer
12
Våningsplan
1 av 3 *
Rum
2
Boarea
42,2 kvm **
Byggår
1957
*

Våningsplan 1 av 3.

**

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Planskiss

Planlösning

Karta

Vattenverksvägen 27F

Området

Att bo på KirsebergAtt bo på Kirseberg – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

På Kirseberg bor du på landet och i stan på samma gång. Här blandas äldre lantlig egnahemsbebyggelse med flerfamiljshus, vilket ger området en unik karaktär. Stadsdelen omges av stora grönytor och här finns flera koloniområden. Längs den norra stadsdelsgränsen slingrar sig Segeå i det natursköna landskapet.

Kirseberg kallas även ”Backarna” och är en av Malmös äldsta arbetarförstäder. Mitt i området finns en tydligt markerad kulle och vackra Kirsebergs kyrka. Stadsdelen består av nio delområden. Namnet tros härstamma från de stora fruktträdsplanteringar som länge fanns på området.

I Kirsebergsstaden blandas flerfamiljshus med småhus, som byggdes när landsortsbor flyttade in till Malmö i början av 1900-talet. Kirseberg är välbevarat och undgick de rivningsplaner som fanns från 1930-talet och fram till 1980-talet. Även det gamla vattentornet från 1879 hyser bostäder. Att bo på Kirseberg är lite som att bo på landet men ändå i stan, med bekvämt cykelavstånd till centralstationen och Malmö City. På bara några minuter med cykel befinner du dig på Värnhemstorget där stadens köpcentra Entré med affärer och restauranger. Här finns även biograf och träningscenter. Skånetrafiken har en av sina pendelstationer vid torgets utkant vilket gör att det är lätt att pendla både till Lund och andra orter.

Bulltofta bjuder på den vackra Bulltoftaparken på en del av det gamla flygfältet. Här finns stora möjligheter till rekreation och friluftsliv. Malmö strävar efter att Bulltofta ska bli en så kallad miljöskuldfri park. Bland annat genom att bedriva en ekologiskt uthållig parkskötsel. Varje år släpps till exempel ett antal kor ut på grönbete i parken. Att hela området präglas av grönområden är lätt att se. På nära håll finns Sperlings hage och Garnisonsplanteringen, även kallad ”Tjyvaparken”, samt Gröningen i Segevång.

Segevång är ett stort delområde i Kirseberg. Här finns mycket att göra då det i området återfinns både friluftsbad, hotell och golfbana. Områdets karaktär är speciell med sin långa bostadslänga men den unika planeringen av området gör att det får en intim känsla trots sin stora skala.

Köpa eller sälja bostad på Kirseberg? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Ränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Solgatan 28I
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  2 411 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 22 januari kl 13:30

 • Bostadsrättslägenhet

  Kirseberg, Malmö

  Adress
  Vattenverksvägen 17 A
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  2 834 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,5 kvm

  Visning: 22 januari kl 13:00