Alla bilder

Limhamn, Malmö

Birger Jarlsgatan 28b

Budgivning pågår
Utgångspris
1 395 000 kr
Avgift
3 173 kr
Antal rum
2
Boarea
47 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3

Budgivning pågår

Nuvarande bud: 1 250 000 kr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Beskrivning

Genomgående 2:a på gamla Limhamn

Beskrivning

Ljus och välplanerad genomgående 2:a med balkong i bästa västerläge på 3:e våningen. Fin grön innergård samt tillgång till takterass. Belägen på ett attraktivt läge nära Limhamns centrum.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar

På Limhamns sjösida kan vi nu presentera ett väldisponerat boende på tredje våningen. Planlösningen är genomgående med fönster i väster och öster.

Innanför dörren väntar entrén som är placerad i mitten av lägenheten så ni har en direkt vy över vardagsrummet och in mot köket. I entrén har ni plats för avhängning av kläder och skor.

Till höger om entrén har vi vardagsrummet med utgång till balkong i väster. Rummet har avdelats till en sovalkov men kan enkelt bli bara ett vardagsrum igen. Ekparketten i original och ljusa väggar.

Köket har ljusa luckor, här finns möjlighet för ett mindre bord för 2 personer. Med spishäll, kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Original trägolv. Fönster mot innergården.

Sovrummet har ljusa väggar samt trägolv. Lugnt placerat in mot innergården.

Badrummet är placerat mittemot entrén och är helkaklat i ljusa färger. Med toalett, tvättställ samt dusch.

Förvaring i lägenheten sker i klädkammare och inbyggd garderob.

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Strandgården är en förening som består av 25 lägenheter och 1 lokal med adresserna Birger Jarlsgatan 28 A-C samt Västra Bernadottesgatan 22. Föreningen bildades 1945 och föreningens tomt är friköpt. SBC har hand om föreningens ekonomiska förvaltning.

Föreningen vill utföra tillsyn av lägenheten innan tillträdet, denna skall bokas av säljaren med representat ifrån föreningen. Tillsynen skall vara genomförd efter avslutad affär men innan planerat tillträdesdatum.

Gjorda renoveringar:

1992/93 nya vattenstammar

2004 ny el i fastigheten och lägenheterna

2008 renovering av balkongerna

2009/10 relining avloppsstammarna

2012 besiktning av fasad och rensning av stuprör

2013 byte av värmecentral och termostater

2014 renovering av fastighetens södra gavel

Kommande renoveringar:

Föreningen planerar att byta fönster och tak på fastigheten. Renoveringen kommer att påbörjas hösten 2017.

Kommande avgiftshöjningar:

Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (2017-02-20)

Föreningen tillåter delat ägande och juridisk person som köpare under förutsättning att man har för avsikt att nyttja lägenheten som permanentboende. Den boende måste vara medlem i föreningen.

För mer information om föreningen kontakta gärna ordförande Maria Ekdahl 076-897 66 27.

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

TV/Internet-anslutning

Comhem.

Comhem.

Energiprestanda

Energiprestanda 176 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga (finns i källaren med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare och 1 st torkskåp) och vindsförråd.

Uteplats/balkong

Balkong i västerläge. Även en mindre takterass som föreningens medlemmar kan utnyttja.

Parkering

Parkering sker på kringliggande gator och är gratis.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 173 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0397%
Årsavgift i föreningen
38 076 kr
Andel av årsavgiften är
3,93007%
Pantavgift
448 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 395 000 kr
Lägenhetsnummer
22
Våningsplan
3 av 3 *
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
47 kvm
Byggår
1945
*

Våningsplan 3 av 3.

Planskiss

Planlösning

Karta

Birger Jarlsgatan 28b

Området

Att bo på LimhamnAtt bo på Limhamn – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. På många sätt känns Limhamn mer som en egen liten stad än en del av Malmö. Här finns flera butiker, restauranger, delikatessbutiker och bibliotek. I småbåtshamnen finns Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk och rökt fisk med dig eller äta i restaurangdelen.

Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. Mittpunkten här är Limhamns Torg som har en stor gräsplätt, populär lekplats, boulebana och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad, skördemarknad och loppmarknad här varje år. I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp Soldattorpet som är ett museum med idyllisk trädgård och populärt midsommarfirande.

Vid Kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger det omtalade Victoria Park – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Områdets grundare ville integrera servicetänkandet från bland annat hotellvärlden i en ny typ av boendeform. Här kan du bo och leva i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. En reception är alltid bemannad för de boende här.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. En mycket populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil har öppet somnmartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets Hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllieby och Djupadal. Hyllieby ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie Park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Köpa eller sälja bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Rabygatan 69
  Pris
  875 000 kr
  Månadsavgift
  1 957 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  29 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Ansgarigatan 95E
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 633 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Kommer snart ut till försäljning!