Alla bilder

Västra Kattarp, Malmö

Jägersrovägen 8C

På förhand
Utgångspris
695 000 kr
Avgift
2 626 kr
Antal rum
1
Boarea
40 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4
Balkong
Ja

Kommer snart ut till försäljning!

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Föreningens trevliga innergård. Jägersrovägen 8C - Bjurfors
Föreningens trevliga innergård
Interiörbild. Jägersrovägen 8C - Bjurfors

Beskrivning

Renoverad 1:a med balkong på våning 2

Beskrivning

På andra våningen finner vi en väldisponerad 1:a om 40 m² med balkong i soligt västerläge! Perfekt för studenten, singeln eller övernattaren!

Fakta

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Malmöhus 7 är en mellanstor förening bestående av ca 187 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 28 lokaler och byggnaderna uppfördes år 1955. Föreningen känns oerhört stabil med mycket låg belåning. Installation av fiberoptik för bredband samt IP-telefoni är gjort om 100 mb. Detta ingår i månadsavgiften. Marken innehas med tomträtt. Blev omförhandlat 2015-01-01. Nya avgälden är 484 792 kr från tidigare 198 170 kr. Föreningen har drabbats av både stormskador och vattenskador.

Utförda renoveringar:

1978 - Renoverades fönster.

1977 - Fasad.

1986/1987 - Fönster 3-glas med utvändig plåtbeläggning gjordes.

2000 - Renoverades tvättstuga.

2005 - Lades taket om och värmeväxlaren byttes.

2011 - genomfördes en uppfräschning av innergården.

2013 – Värmeanläggning.

2016/2017 - Byte av avloppsstammar och vattenstammar. Samtliga badrum har renoverats.

Avgiftshöjning

2018 höjning med 5 % p.g.a. stambytet.

2019 3% p.g.a. stambytet.

I samband med överlåtelsen önskar föreningen utföra en tillsyn av lägenheten där både köpare och säljare ska närvara.

Uppgifterna är hämtade från föreningen vicevärd och årsredovisning. Vill du komma i kontakt med föreningen, 0706-62 16 46.

Den slutlige köparen uppmanas att kontrollera uppgifterna med föreningen.

Energiprestanda

Energiprestanda 138 kWh/m² år.

Uteplats/balkong

Balkong, läge väster.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 626 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
Bredband/TV

Ekonomi

Andel i föreningen
0,42439%
Årsavgift i föreningen
31 512 kr
Andel av årsavgiften är
0,42433%
Pantsatt
Ja
Reparationsfond
192 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
695 000 kr
Lägenhetsnummer
37
Våningsplan
2 av 4 *
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
40 kvm
Byggår
1955
*

Våningsplan 2 av 4.

Karta

Jägersrovägen 8C

Området

Att bo i Östra MalmöAtt bo i östra Malmö – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Perstorp och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad i Östra Malmö? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Kattarp, Malmö

  Adress
  Botildenborgsvägen 11B
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  3 424 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56,5 kvm

  Visning: 2017-06-26 17.00 Boka här