Böste Fiskeläge, Trelleborg

Böste Strandväg 52

Såld, 2016-06-03
Antal rum
3
Boarea
70 kvm
Typ
Kedjehus
Tomtarea
1510 kvm
Biarea
10 kvm

Mäklare

Alla bilder

Karta

Böste Strandväg 52

Området

Att bo på Söderslätts sydkustAtt bo på Söderslätts sydkust – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Byarna på Söderslätts sydkust erbjuder många fantastiska upplevelser. I Smygehamn hittar du all tänkbar service och varje år anordnas dessutom olika evenemang som skånsk matfestival, jazzfestivaler samt en stor spelmansstämma. Omedelbart väster om Smygehamn ligger Skandinaviens sydligaste udde, Smygehuk. Orten sjuder av liv sommartid och här finns också ett mycket rikt kultur – och fritidsliv.

I Beddingestrand finns många vackra äldre sommarbostäder som renoverats. Många av dem är unika i sitt slag. I närheten av bostadsområdet ligger Granhyddans danspalats samt Bedinge golfklubb med en av Sveriges få seasidebanor.

Böste är sydkustens största och mest välbevarade fiskeläge. Här finner du en idyll med välrenoverade hus och underbart vackra miljöer. På Äspö har de flesta av de små husen fortfarande kvar sina vasstak. Den genuina skånska charmen lever verkligen kvar på Söderslätt. Här finns historia, kultur, skönhet och intryck för alla sinnen.

Köpa eller sälja bostad på Söderslätts sydkust? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar