Alla bilder

Skegrie, Trelleborg

Skegrie byaväg 18

Utgångspris
500 000 kr
Typ
Tomt
Tomtarea
540 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Ekelund

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0410-72 46 04

Alla bilder

. Skegrie byaväg 18 - Bjurfors
Fastighetskarta. Skegrie byaväg 18 - Bjurfors
Fastighetskarta

Beskrivning

Tomt i centrala Skegrie med nära till skola och förskola

Beskrivning

Tomten ligger mitt emot en av Skegries förskolor och Skegrie skola ligger inom promenadavstånd. Ni har nära, promenadavstånd, upp till busshållplatsen som lätt och smidigt tar er till Malmö eller Trelleborg. Även linje 181 trafikerar Skegrie
Det finns vatten och avlopp i tomtgränsen.

Tomten är idag taxerad som idrottsanläggning varvid ni som köpare själv ansvarar för att taxera om tomten samt söka gällande bygglov med mera utifrån de behov ni har!

Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för vidare frågor!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skegrie 6:66

Tomt

Tomten är taxerad med taxeringskod 824 Idrottsanläggning mm.
Köpet gäller underförutsättning att köparen erhåller förhandsbesked att få bygga.

Planbestämmelser

Tomten ligger utanför kommunen detaljplanerade område.

Ekonomi

Fastställt
2013
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
500 000 kr
Tomtarea
540 kvm

Besiktning

Besiktigad
Nej

Vatten/Avlopp

Kommunalt va ligger i tomtgränsen ej betald

Karta

Skegrie byaväg 18

Området

Att bo på SöderslättAtt bo på Söderslätt – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

På Söderslätt, landet mellan Malmö och Trelleborg, kan du uppleva Skåne när det är som allra vackrast. Här kan du njuta av de guldgula rapsfälten och besöka de vackra små byarna som ligger utspridda över slätten ända ner till sydkusten.

Smygehamn är Sveriges sydligaste samhälle som ligger precis vid kusten i Trelleborgs kommun. Orten byggdes upp med hjälp av fiske, handel och kalkindustri. Här finns idag all tänkbar service som skola, bibliotek, servicelägenheter och äldreboende, hotell, restaurang, affärer och idrottsplats.

Omedelbart väster om Smygehamn ligger Skandinaviens sydligaste udde, Smygehuk. Orten sjuder av liv sommartid och här kan du uppleva en mängd utställningar och musikevenemang. Smygehuk är också välkänt för sina många kaféer och matställen, där du kan njuta av typisk skånsk husmanskost såväl som andra menyer.

Beddingestrand är beläget strax öster om Smygehamn. Den gamla fiskebyn har blivit tätort genom att allt fler fritidshus längs kusten har gjorts om till permanentboende. De äldre sommarbostäderna är mycket charmiga och många är unika i sitt slag.

Böste är sydkustens största och mest välbevarade fiskeläge. I Böste finner du en verklig idyll med välrenoverade hus och underbart vackra miljöer. Husen är ofta byggda av putsad och kalkad flintsten. Flintstenen tillsammans med kalkberg utgör berggrunden här.

Äspö lär ha fått sitt namn efter en nu försvunnen aspskog. Särskilt utmärkande för Äspö är att de flesta av de små charmiga husen fortfarande har kvar sina vasstak.

Bodarp är en av Söderslätts minsta och charmigaste byar, bestående av fyra gårdar och lika många gatehus samt en medeltida kyrka och en gravhög. Byn ligger högt i ett vägkors och härifrån har du en fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Bland de trevligaste sevärdheterna i byn kan nämnas Hallongården. Hammarlöv är en genuin by med områdets enda rundtornskyrka. Från Skegrie finns utmärkta förbindelser med Trelleborg, Malmö och Öresundsbron. Området är perfekt om du vill bo ”på landet” men samtidigt ha nära till storstadens alla bekvämligheter.

Köpa eller sälja bostad på Söderslätt? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.