Alla bilder

Sickla, Nacka

Atlasvägen 45

Utgångspris
2 950 000 kr
Avgift
2 624 kr
Antal rum
2
Boarea
60 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Nej
Balkong
Ja

Visning

22 jan

22 jan

Kl 12:00-12:45

Öppen visning, välkommen!

23 jan

23 jan

Kl 18:00-18:30

Öppen visning, välkommen!

Mäklare

Alla bilder

Ljuset strömmar in.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Ljuset strömmar in...
Ett rum i harmoni.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Ett rum i harmoni...
Välkommen hem.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Välkommen hem...
Inglasad balkong i söderläge. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Inglasad balkong i söderläge
Fri utsikt.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Fri utsikt...
Planritning. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Planritning
Vilsamt sovrum. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Vilsamt sovrum
Fina originaldetaljer. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Fina originaldetaljer
Njut i köket.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Njut i köket...
Vackra detaljer. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Vackra detaljer
Såpat trägolv.... Atlasvägen 45 - Bjurfors
Såpat trägolv...
1950-tal. Atlasvägen 45 - Bjurfors
1950-tal
Charmiga originaldetaljer. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Charmiga originaldetaljer
Med gott om plats för vännerna. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Med gott om plats för vännerna
Med utgång till den stora balkongen. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Med utgång till den stora balkongen
Inred ett mysigt uterum. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Inred ett mysigt uterum
Balkong i soligt söderläge. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Balkong i soligt söderläge
Hall mot sovrum. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Hall mot sovrum
Hall samt klk/arbetsrum. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Hall samt klk/arbetsrum
Stambytt badrum. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Stambytt badrum
Föreningens grillplats i vinterskrud. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Föreningens grillplats i vinterskrud
Vinter på gården. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Vinter på gården
Sandstrand nedanför huset. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Sandstrand nedanför huset
Hammarbybacken på kort avstånd. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Hammarbybacken på kort avstånd
Bo nära naturen. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Bo nära naturen
Tennisbanor i området. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Tennisbanor i området
Fina parker. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Fina parker
Bryggor vid Sicklasjön. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Bryggor vid Sicklasjön
Sickla köpkvarter runt knuten. Atlasvägen 45 - Bjurfors
Sickla köpkvarter runt knuten
I Sickla finns bl a populära Urban Deli. Atlasvägen 45 - Bjurfors
I Sickla finns bl a populära Urban Deli

Beskrivning

Bo mitt i händelsernas centrum!

Beskrivning

Mitt i naturen vid kanten av stadens puls är denna trivsamma lägenhet belägen. Lugnt och soligt läge med stor inglasad balkong i söderläge. Smakfullt renoverad med charmiga detaljer från 1950-tal bevarade. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt middagsbord. Fint originalkök med modern utrustning samt såpat trägolv. Sovrum med lugnt och ostört läge. Stambytt badrum med tvättmaskin. Välskött förening med god ekonomi. Nära till mycket goda kommunikationer, Sickla köpkvarter samt bad vid sandstrand utmed Sicklasjön. Här är det bara att flytta in och möta våren och sommaren i Sickla!

Rumsbeskrivningar

I mötet mellan natur och storstad inbäddad i härlig grönska är denna varsamt renoverade lägenhet belägen. Här möter fina originaldetaljer modern inredning och den stora inglasade balkongen blir ett härligt uterum att njuta av stora delar av året. Lägenheten ligger i soligt söderläge i suterränghus som våning ett av fem från balkongsidan och två trappor ner från entrésidan. Närmsta busshållplats finns precis nedanför huset och till Slussen tar det knappa 10 minuter. Nedanför huset breder Sicklasjön med dess natur ut sig och här finns härliga strövområden, sandstrand samt parker att njuta av åtet om. På kort gångavstånd finns även Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker, restauranger, träning och nöjen. Lägenheten ha en trivsam planlösning och härligt ljusinsläpp. Mycket god förvaringslösning i garderober, klädkammare samt i två tillhörande förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten.

Välkomnande hall med gott om utrymme för ytterkläder samt skor. Vid entrédelen ligger ett svart klinkergolv. Ljus tapet på väggar med smalrandigt mönster. Hatthylla i massiv ek. Säkerhetsklassad ytterdörr.

Hallen öppnar upp mot en möblerbar del som på ett trivsamt sätt öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet. I den möblerbara delen av hallen ligger ett ekparkettgolv. Här finns ingång till en klädkammare med linneskåp. Klädkammaren används idag som arbetsrum.

Stambytt badrum med dusch samt ny tvättmaskin. Wc, handfat samt väggskåp med spegel. Ljust kaklade väggar med dekorlist. Ljusblått klinkergolv.

Sovrum med lugnt och insynsskyddat läge. Gott om plats för dubbelsäng. Dubbelgarderob med skjutdörrar i vitt. Ljus sandfärgad tapet med diskret mönster. Ekparkettgolv.

I det mysiga köket möter gammal charm modern inredning. Fint bevarade originalskåp från 1950-tal med ljusgrå skåpluckor. Stort skafferi med ventil. Vitt kakel ovan klassiskt mönstrade bänkar som är belysta med spottar. Inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, samt ny diskmaskin och kyl/frys. Massivt, ljust såpat trägolv och vitmålade väggar. Väggfast barbord vilket lämnas kvar om så önskas. Ett riktigt charmigt och trivsamt kök med fri utsikt mot gården på den södra sidan.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med stort fönsterparti mot den inglasade balkongen. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp samt middagsbord med gott om plats för familj och vänner. Väggarna är råputsade och vitmålade med en lavendeltonad fondvägg. Ekparkettgolv.

Den inglasade balkongen är ca 7 kvm och ligger i soligt söderläge med utsikt mot gården. På balkongen finns det plats för utemöbler och växter. Fint trägolv som lämnas kvar.

För de boende finns en entré en trappa ner från lägenheten med utgång mot Sickla Strand samt busshållplats och parkering. Huvudentrén ligger från Atlasvägen och från den ingången ligger bostaden två trappor ner. Det finns ej hiss i huset.

Ett attraktivt, natur- och stadsnära läge som måste upplevas på plats. Varmt välkommen!

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Diametern äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 266:1 i Nacka med adresser Atlasvägen 45-59. Föreningens byggnad är uppförd 1957 och byggt i suterräng om 4 våningar och innefattar 63 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen innehar 10 stycken lokaler samt 7 stycken garageplatser. Det finns ej hiss i byggnaden.

Det finns en gemensam tvättstuga vid Atlasvägen 47 som är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 centrifug, 2 torkrum samt mangelrum.

Medlemmarna har även tillgång till en samlingslokal med pentry, bord, stolar samt porslin. Det finn även ett hobbyrum/snickarrum. Cykelrum finns vid Atlasvägen 45. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och till en del av lägenheterna hör även ett mindre förråd som tidigare varit matkällare.

På södra sidan av huset finns en fint arrangerad uteplats med utegrill. Det finns en trappa som leder ner till vattnet och stranden vid Sicklasjön.

Kabel-TV via Com Hem (basutbudet ingår i avgiften). Bredband går att beställa via Com Hem eller Bredbandsbolaget som har dragit in fiber i huset.

Föreningen genomförde ett stambyte av badrummen 2007/2008. I samband med stambytet totalrenoverades badrummen. Köksstammarna är kontrollerade samt spolade 2014/2015. Trapphusen renoverades 2012. Föreningen har genomfört en godkänd OVK-besiktning.

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. (basutbudet ingår i avgiften)

Bredband via Com Hem eller bredbandsbolaget.

Energiprestanda

Energiprestanda 116 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, Hobbyrum, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Uteplats/balkong

Inglasad balkong om ca 7 m², läge söder.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en stor uteplats i soligt söderläge. Här finns utegrill för sommarens grillkvällar. Nedanför huset finns en längsträckt strandpromenad utmed vattnet med badryggor samt sandstrand vid Sicklasjön.

Bilplats/parkering

Boendeparkering gäller. Boendeparkering ger boende möjlighet att parkera på särskilt anvisade platser till en lägre avgift. Avgiften för boendeparkering på västra Sicklaön är 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn. För att få parkera till den lägre taxan krävs först ett godkänt boendeparkeringstillstånd. Fri parkering på kvällar och helger.

Övrigt

Närområdet - Inte långt från Stockholm city ligger Sickla, ett naturnära läge med gångavstånd till Sickla köpkvarter med butiker för alla behov.

Här finns ett perfekt boende för den som vill kombinera närhet till staden med den avkoppling som naturen och vattnet ger. Området kring Sicklasjön erbjuder bad vid badbryggor och kajakpaddling sommartid samt skridskoåkning och skidåkning vintertid. Längs strandkanten finns långa promenadstråk, tennis- och boulebanor. På andra sidan Sicklasjön breder Nackareservatet ut sig och lite längre bort finns friluftsområdet Hellasgården på behagligt avstånd.

Sickla köpkvarter ligger bara ca fem minuters promenad bort med alla butiker och bekvämligheter du kan tänkas behöva, som gym (SATS, Friskis & Svettis m.fl.), delikatessbutiker, mataffärer, systembolag, apotek, klädbutiker samt bowlinghall. I kulturhuset Dieselverkstaden finns biograf, bibliotek, musik, konsthall och klätteranläggning. Hammarby Sjöstad når du på ca 15 minuters promenad. Här finns ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker och här når du även tvärbanan som trafikerar sträckan Sickla Udde - Alvik via Gullmarsplan. I övrigt finns det goda kommunikationer i området med Saltsjöbanan samt flertalet busslinjer. Restiden till Slussen är ca 8 min.

Pågående i området - Just nu håller tvärbanan på att förlängas med slutstation Sickla och beräknas vara klart hösten 2017. Det planeras också att tunnelbanan ska förlängas och ha en hållplats i Sickla ca 2025. Nacka kommun planeras att förtätas och det finns stadsbyggnadsprojekt för byggnationer av flerbostadshus i närområdet. För mer information om detta kontakta Nacka kommun.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 624 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
1,37%
Årsavgift i föreningen
31 488 kr
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 950 000 kr
Lägenhetsnummer
02
Våningsplan
1 av 5 *
Rum
2
Boarea
60 kvm
Byggår
1957
*

Våningsplan 1 av 5 (5 trappor). Huset är byggt i sutteräng så lägenheten ligger som våning 1 av 5 från balkongsidan och två trappor ner från entrésidan vid Atlasvägen.

Driftskostnad

Hushållsström
228 kr
Försäkring
242 kr
Summa
470 kr

Driftskostnaden är beroende på antal personer i hushållet samt vanor och avtal. Driftskostnaden är en uppskattning av ungefärliga kostnader för den/de som bor i bostaden. Kontakta gärna kommun och leverantörer för att beräkna driftskostnaden utifrån egna förutsättningar.

Planskiss

Planlösning
Planritning

Karta

Atlasvägen 45

Området

Att bo på SicklaönAtt bo i Sickla – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Sicklaön i Nacka har många kulturhistoriskt intressanta platser, bland annat de traditionsrika gårdarna Erstavik och Nyckelviken. Nacka har även en rik industrihistoria eftersom det geografiska läget vid Stockholms inlopp var gynnsamt vid etableringen av fabriker. Flera gamla industriområden som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand är i dag charmiga bostadsområden.

Sicklaön erbjuder flera mysiga badplatser längs Saltsjöns stränder, den största är Erstabadet med en stor sandstrand och fina badklippor. Saltsjöbadens friluftsbad har två vackra kallbadhus från tidigt 1900-tal. Ett av de större insjöbaden är Källtorpsbadet med sandstrand, bryggor, klippor och fina gräsmattor. Här finns 38 insjöar och de flesta är badbara.

På Vintern plogar Nacka kommun slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.

För den som är shoppingsugen finns Forum Nacka som invigdes 1989 och byggdes ut 2009. Centrumet rymmer cirka 150 butiker i fyra plan och här finns även annan service som post och bank samt sjukvård. Sickla köpcentrum invigdes 2005 och även här finns 150 butiker och restauranger samt bowlinghall, gym, biograf och Dieselverkstaden.

Köpa eller sälja bostad på Sickla? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Ränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Sickla, Nacka

  Adress
  Atlasvägen 61, vån 4
  Pris
  3 290 000 kr
  Månadsavgift
  2 619 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63,5 kvm

  Visning: 22 januari kl 12:30