Alla bilder

Kista, Stockholm

Kotkagatan 9

Budgivning pågår
Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
4 228 kr
Antal rum
3
Boarea
73 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5

Budgivning pågår

Nuvarande bud: 2 100 000 kr
BudBudgivareDatumTid
2 100 000 krBudgivare 22017-02-2013:09
2 050 000 krBudgivare 12017-02-1717:14

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Kök. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Kök
Kök. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Kök
Kök. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Kök
Från hall. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Från hall
Vardagsrum. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Vardagsrum
Sovrum 1. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Sovrum 1
Sovrum 2. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Sovrum 2
Sovrum 2. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Sovrum 2
Entré. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Entré
Hall. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Hall
Duschrum. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Duschrum
Duschrum med tvättpelare. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Duschrum med tvättpelare
Inglasad balkong. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Inglasad balkong
Detalj balkong. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Detalj balkong
Fastigheten. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Fastigheten
Planritning. Kotkagatan 9 - Bjurfors
Planritning

Beskrivning

Välplanerad 3:a med inglasad balkong!

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga 3 rum och kök med mycket bra planering. Rymligt kök med utgång till en inglasad balkong. Två bra sovrum och ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Lägenheten ligger nära kommunikationer och Järvafälten med sin underbara natur och bilfria gångvägar.

Rumsbeskrivningar

ENTRÉ

Välkomnande entré med plats för kläder och skor. Städskåp samt garderob.

Linoleumgolv samt tapet.

KÖK

Rymligt kök med utgång till en perfekt inglasad balkong i bästa solläge. Gott om förvaring samt bra med arbetsytor. Plats för matbord 4-6 personer. Rostfri bänk samt kakel ovan bänkskiva med belysning. Kyl/frys, spis samt diskmaskin.

Linoleumplattor på golv samt tapeter

VARDAGSRUM

Ljust och fint vardagsrum med snyggt parkettgolv och tapeter. Här ryms både en soffgrupp och en matgrupp.

SOVRUM 1

Det mindre sovrummet rymmer en säng alternativt en bäddsoffa med tillhörande sängbord. Två garderober. Linoleumgolv samt tapeter.

SOVRUM 2

Masterbedroom med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Garderober efter en vägg samt ett fristående väggskåp. Ljus och fint med genomgång till både kök och vardagsrum. Ekparkett på golvet samt tapeter.

DUSCHRUM

Snyggt renoverat duschrum med klinker på golv och helkaklade väggar. Duschväggar i glas. Tvättkommod samt spegel med belysning. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

BALKONG

Med ett högt ovch fritt läge ligger denna trevliga inglasade balkong. Ett extrarum under den varmare delen av året.

Fakta

Bostadsrättsförening

Föreningen bildades den 6 juni 2002 och består i dagsläget av 182 lägenheter varav 16 lägenheter finns i 4 st radhus.

32 lägenheter är i dagsläget hyreslägenheter.

Vår föreningslokal är öppen alla udda veckor (1,3,5, osv) på tisdagar kl 18.30 - 19.30, för er som bor på Kotkagatan.

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Energiprestanda

Energiprestanda 159 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och tvättstuga.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 228 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
0,6523%
Årsavgift i föreningen
50 736 kr
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
776
Våningsplan
3 av 5 *
Rum
3
Boarea
73 kvm
*

Våningsplan 3 av 5 (3 trappor).

Driftskostnad

Hushållsström
325 kr
Försäkring
325 kr
Summa
650 kr

Schablonberäknad driftskostnad för en person

Karta

Kotkagatan 9

Området

Att bo i KistaAtt bo i Kista – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Kistas historia går till stor del hand i hand med Spångas. De låglänta markerna låg länge under Mälarens nivå och blev med tiden bördig jordbruksmark. Här fanns ett antal gårdar som givit namn till omgivande stadsdelar; Norgården i Sollentuna socken ingick till exempel i byn Ärvinge. Namnet Kista går tillbaka på samma gård som under 1700-talet började kallas Kista. Under medeltiden grundlades gårdarna i Spånga, Akalla, Tensta, Rinkeby m fl och under stormaktstiden lade familjerna Bonde, Torstensson, de la Gardie och Axelsson stora delar av dessa gårdar under sina slott i Hässelby, Åkeshov och Ulvsunda.

Stora delar av Järvafältet var, fram till 1965, militärt övningsområde och det hände att landminor upphittades under projekteringen av Tensta, Rinkeby, Hjulsta och Akalla i slutet av 1960-talet.

Spånga utgjorde tidigare ett fristående municipalsamhälle i Sollentuna härad i Stockholms län. Den 1 januari 1949 delades häradet in i Sundbyberg, Solna, Sollentuna och Stockholms kommuner där Spånga inkorporerades i den sistnämnda.

Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd och har Kista som postadress. Det är lätt att känna igen en gata i Kista – gatunamnen utgår från platser i Danmark, Färöarna, Island och Grönland!

Spånga kyrka är en av Stockholms äldsta kyrkor, ursprungligen en katolsk kyrka från 1100-talet. Kista kyrka har ett modernare snitt och invigdes 1978. Den 1 januari 2010 slogs Spånga och Kista församlingar ihop och heter nu Spånga-Kista församling. Här finns ett stort utbud av verksamheter för barn, ungdomar och äldre samt ett flertal körer för alla åldrar som berikar musiklivet för församlingsborna.

På Järvafältet finns ett stort utbud av kyrko- och samlingslokaler för anhängare av olika religioner och samfund, bland annat kommer en moské att byggas vid E18.

Kista Centrum är ett litet köpcentrum i anslutning till torget där kyrkan ligger. Men, de allra flesta drar sig in mot Kista Galleria som växer organiskt över tid. Här finns 59 000 kvadratmeter med all service och alla typer av butiker, frisörer, banker etc man behöver och med generösa öppettider. Filmstaden är populär i hela närområdet, liksom Mattorget med sina restauranger från alla världens hörn! I anslutning till Kista Galleria finns även Kista Science Tower som med sina 32 våningar blir Nordens högsta kontorsbyggnad och Sveriges näst högsta skyskrapa. Här finns även 2500 parkeringsplatser i garage.

Vill man storhandla finns fler köpcentrum i Vällingby, Bromma Flygplats, Veddesta och Jakobsberg där även IKEA m fl varuhus ligger i anslutning till Barkarby Outlet. I Vällingby och Rinkeby finns närsjukhus för barn och vuxna.

Kista Science City har växt till Sveriges största ITC-kluster och sysselsätter 2010 ca 67 000 anställda. Kistamässan i närheten av E4:an, invigdes 2008 och får snart ett eget hotell i Scandis Hotels regi.

Kistas utbud av förskolor och skolor är stort. Kommunala grundskolor finns ett flertal över Järvafältet och i Spånga, Tensta och Kista finns även gymnasieskola. På Campus Kista har KTH förlagt vissa av sina utbildningar, främst inom IT. För utförlig information se www.stockholm.se och välj information om förskolor och skolor i det området som är av intresse.

Från Kista till Stockholms C tar det ca 20 minuter med tunnelbanans blå linje 11 (Kungsträdgården - Akalla). I framtiden kommer även Tvärbanan att anknyta till Kista. Under tunnelbanestationen finns bussterminal för lokalbussar men även för buss till Arlanda Airport. För utförligare information, se www.sl.se Med bil är det lätt att ta sig till Kista eftersom området gränsar till E4:an och E18.

Spånga, med omnejd, erbjuder många slags fritidssysselsättningar. Ett urval:

Tennis/bordtennis-, badminton- och golfhallar ligger inom gångavstånd från Spånga centrum. Spånga IP - mellan Solhöjden och Tensta, är en stor fotbolls-, hockey och friidrottsanläggning

Ridskolor finns i Grimsta (Vällingby), Åkeshov och Jakobsberg samt utåt Sollentuna.

4H-gård för den som vill lära sig djurvård, finns i vid Spånga kyrka, men även Akalla Gård har djur.

Golfbanor av varierande storlek finner man i i Hässelby/Lövsta (9 hål), Drottningholm, och Viksjö

Inomhusbad finns i Vällingby, Tensta, Hjulsta samt Åkeshov. Utomhusanläggningen i Nälstabadet håller öppet maj-september. Vill man hellre bada i Mälaren är det inte långt till Kaanan-, Maltesholms-, eller Ängbybadet.

I närområdet finns ett flertal gym såsom SATS, World-Class, 24Seven m fl samt rehabgym i Vällingby och Åkeshov

Friluftsområden ligger runt knuten och om man korsar Järvafältet finns även naturreservatet vid Säby Gård i Järfälla att utforska.

Köpa eller sälja bostad i Kista kommun? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.