Utgångspris
6 195 000 kr
Avgift
7 083 kr
Antal rum
5
Boarea
125 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Katrine Tryti Amanius

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 49

Alla bilder

. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
Namnlös bild. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
Namnlös bild
planritning. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors
planritning
. Starrbäcksgatan 11 - Bjurfors

Beskrivning

Fantastisk lägenhet högst upp och i etage

Beskrivning

Välkommen till detta nyproducerade penthouse-radhus som verkligen är något utöver det vanliga. I projektet Duvboet omvandlas den alldagliga kontorsbyggnaden till ett modernt och formstarkt bostadshus i ett utmärkt läge i centrala Sundbyberg.

Radhuset erbjuder ett exklusivt boende med välgenomtänkta planlösningar i två etage och stor terrass i sydost. På entréplanet finns en rymlig hall med gott om förvaring. Från hallen nås ett badrum med stilrent vitt kakel lagt i halvförband och hexagonklinker. I badrummet finns badkar, handfat, spegel, toalett tvättmaskin och torktumlare. Välutrustat kök med inredning från Vedum i vitt och fin bänkskiva. Köket ligger i öppen lösning med det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier. En stilren trappa leder upp till övervåningen. På det övre planet finns 4 rymliga sovrum samt en generös klädkammare med 6 garderober. Två av sovrummen har magnifik utsikt mot Duvbos takåsar Här finns även ett rymligt badrum med kakel vitt lagt i halvförband och hexagonklinker. I badrummet på övre plan finns wc, handfat med kommod spegel och dusch med infällbara glasdörrar. Denna unika etagelägenhet måste upplevas. Välkommen!

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Sundbybergs centrum som idag har över 120 butiker och över 35 restauranger samt caféer, en teater och allmän service. Det finns en härlig mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar.

I en nära omgivning finns det många vackra grönområden att välja mellan. Närmast ligger en fin liten park som heter Tornparken, inte särskilt mycket längre bort hittar du de stora Golfängarna och Lötsjön som lämpar sig alldeles förträffligt för picknick, promenader och en skön joggingrunda. Om du vill ha ännu lite mer finns en av Sveriges absolut finaste parker bara runt hörnet, Marabouparken.

Kollektivtrafiken
Fastigheten ligger väldigt strategiskt placerad om du reser ofta med kollektivtrafiken för du har verkligen stora valmöjligheter. Det är mindre än hundra meter till tunnelbanan, station Duvbo och går du bara några meter till når du ett antal busslinjer som tar dig såväl in till city eller längre åt norr. I Sundbybergs C stannar pendeltåget som tar dig mot Bålsta eller direkt in till Centralstationen på mindre än 10 minuter.
Tvärbanan från Sundbybergs Centrum tar dig till Solna Station eller Alvik.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kanan 19

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Duvboet
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Duvboet består av 104 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt, varav 21 är etage/radhus, samt två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser. Byggbolaget ALM Equity är byggbolag för projektet. Byggnadsår för fastigheten är 1989, renovering ombyggnad samt påbyggnad 2015-2017.

Månadsavgift

Avgift/hyra
7 083 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,47%
Årsavgift i föreningen
84 996 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
6 195 000 kr
Lägenhetsnummer
A-1410
Våningsplan
6 av 6*
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
125 kvm**

* Våningsplan 6 av 6.

** enl. ekonomisk plan

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
250 kr
Summa
550 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1986/2017

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Karta

Starrbäcksgatan 11

Området

Att bo i Centrala Sundbyberg

I centrala Sundbyberg som utgör den äldsta och ursprungliga delen av Sundbyberg finns trevliga Signalfabriken samt smågator med butiker, restauranger, bank och annan service. Närheten, småskaligheten och fördelen att ha promenadavstånd till det mesta, såväl kommunal som kommersiell service bidrar till trivsel och ökad möjlighet till möten mellan människor. Du har också promenadavstånd till Sturegatans stora utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Sundbybergs kultur- och friluftsliv präglas av mångfald och närhet till invånarna. Här finns flera parker och gröna oaser. Sundbybergs kulturverksamhet erbjuder en mängd upplevelser och möjligheter till aktiviteter. Här finns också ett rikt föreningsliv och studieförbunden har ett stort utbud. Här finns också ett museum som drivs av Sundbybergs hembygdsförening.

Sundbyberg har ett flertal frilufts- och idrottsanläggningar som Sundbyberg IP, Ursviks motionsspår och simhall.

Järvafältet har stora grönområden och Igelbäckens naturreservat inrättades 2004 för att skydda och bevara ett tätortsnära naturområde. Igelbäcken ska samtidigt bevaras som ett levande vattendrag. I bäcken lever den sällsynta fisken grönlingen. Området är ett populärt frilufts- och rekreationsområde med eljusspår för löpning och längdskidåkning på vintern.

Här ligger också Lötsjön som är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. Vid sjön finns den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

I Sundbybergs finns flera familjedaghem, förskolor, skolor samt gymnasium både kommunala och fristående.

Pendlingen underlättas av att Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Här finns två tunnelbanelinjer med fem stationer samt pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och ett antal busslinjer vilket gör att det går snabbt och enkelt att ta sig in till Stockholm city.

Köpa eller sälja bostad i Centrala Sundbyberg? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

  Adress
  Starrbäcksgatan 11
  Utgångspris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 590 kr
  Antal rum
  3,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  83 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

  Adress
  Starrbäcksgatan 11
  Accepterat pris
  4 100 000 kr
  Månadsavgift
  4 420 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

  Adress
  Starrbäcksgatan 11, 2 tr
  Accepterat pris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 363 kr
  Antal rum
  3,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  78 kvm