Ursvik, Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 116

Såld, 2017-01-25
Slutpris
6 450 000 kr
Antal rum
6
Boarea
124 kvm
Typ
Friliggande villa
Biarea
84 kvm
Tomtarea
819 kvm

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Sevim Demir

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 05

 • Extra kontaktperson

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Alla bilder

Karta

Gamla Enköpingsvägen 116

Området

Att bo i UrsvikAtt bo i Ursvik – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Ursvik är ett barnvänligt villaområde men här finns även en del bostadsrätter. Det är nära till flertalet förskolor, skolor och lekplatser. På andra sidan Enköpingsvägen ligger stora matvaruaffärer såsom Willys och Coop. Ursvik ligger vid Järvafältet med stora grönområden och Igelbäckens naturreservat som inrättades 2004 för att skydda och bevara ett tätortsnära naturområde. Igelbäcken ska samtidigt bevaras som ett levande vattendrag. I bäcken lever den sällsynta fisken grönlingen. Området är ett populärt frilufts- och rekreationsområde med eljusspår för löpning och längdskidåkning på vintern.

I närheten finns också Golfängarnas naturområde samt Lötsjön och Råstasjön med den fem kilometer långa ”Hälsans stig” som tar dig runt sjöarna. Lötsjön är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. I närheten finns också den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

Ursviks aktivitetspark invigdes hösten 2008 och ligger utmed Milstensvägen i Ursvik. Parken innehåller bland annat basketplan, skateboardramp och lekplats.

Den senaste stadsdelen som är under uppbyggnad är Järvastaden som binder ihop Solna och Sundbyberg med närhet till både natur och city.

Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre i takt med att Ursviksområdet byggs ut i sin helhet. Närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen som ligger på gångavstånd. Därifrån tar det 13 minuter till t-centralen. Du kan också åka buss till Sundbybergs station där pendeltåg finns.

Köpa eller sälja bostad i Ursvik? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar