Utgångspris
3 295 000 kr
Tomtareal
1044 kvm
Typ
Tomt

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Ej angivet. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Ej angivet. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Exteriörbild. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Exteriörbild. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Exteriörbild. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Exteriörbild. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Fastighetskarta. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Fastighetskarta
Strandtorget. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Strandtorget
Tyresö kyrka. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Tyresö kyrka
Slottsområdet. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Slottsområdet
Strandtorget. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Strandtorget
Notholmen. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Notholmen
Tyresö Slott. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Tyresö Slott
Områdesbilder Tyresö 023 - Kopia. Ollonstigen 6 - Bjurfors
Områdesbilder Tyresö 023 - Kopia

Beskrivning

Fin villatomt i lugnt område

Beskrivning

Med ett lugnt läge i ett trivsamt område med stort naturreservat runt hörnet ligger denna villatomt om 1044 kvm. VA-kostnad tillkommer med ca 207.000 kr. Vägavgiften är betald. Fastigheten får bebyggas med en huvudbyggnad och ett uthus. Total byggnadsarea för huvudbyggnad och uthus får vara max 200 kvm eller 1/7-del av tomtytan, uthusets byggnadsarea får vara högst 40 kvm. (De två små bodarna som står på tomten ingår ej, de kommer att flyttas.)

Tyresö Strand är ett attraktivt villaområde där närheten till havet och naturen är kännetecknande. Området ligger i en kulturhistorisk miljö nära Tyresö slott och kyrka. Inom några kilometer når man både ridskola, golfbana, Alby friluftsområde med bondgård och Tyresö Centrum där många stora butikskedjor finns representerade. Närhet till busshållplats där direktbussar i rusningstrafik tar dig till T-centralen på ca 25 min.

Planbestämmelser

Detaljplan (1994-03-03) , Fastighetsplan (1993-04-15)

Servitut

Rättigheter-last:

Avtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Vattentäkt; Avtalsservitut Villa och Årlig Avgäld; Officialnyttjanderätt Tele

Fakta

Tomt

Tomtarea ca 1 000 m² (friköpt).

Övrigt

Familjevänligt och lugnt område med närhet till slottsmiljö, hav, sjö och fin natur. Tyresö Slott med sin fina park är ett populärt utflyktsmål med fina omgivningar. Notholmen är en halvö intill slottsparken där du kan bada från klippor eller äta en god lunch i caféet.

Alby Friluftsgård har en levande bondgård med kaffestuga och lanthandel. Här kan du även bada vid sandstranden i Albysjön som även har hopptorn, jogga eller promenera i underbar natur eller träna på utomhusgymmet. Vintertid kan du åka pulka i fin backe, eller åka längsskidor i preparerade skidspår.

Nordea samarbete

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Information

Typ
Tomt
Utgångspris
3 295 000 kr
Tomtareal
1044 kvm

Byggnadsuppgifter

Avlopp
Avlopp saknas
Vatten
Enskilt vatten

Ekonomi

Fastställt
2015
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark

Karta

Ollonstigen 6

Området

I Tyresö Strand bor du vid havet i skärgårdsmiljö med småbåtshamnar och havsbad. Trädgårdsstaden är ett av Stockholmstraktens attraktivaste områden som erbjuder modernt boende i småhus och lägenheter. Bostäderna är byggda med kvalitetsmaterial och utformade med en arkitektur som knyter an till det historiska arvet kring Tyresö slott. Vid Strandtorget hittar du flera småbutiker och restauranger. Strandbadet har en fin sandstrand och även Alby friluftsområde har badplats och flera motionsspår samt bastu. I närheten ligger Uddby gård, en levande bondgård med kafé och museum.

I östra Tyresö finns förskolor och grundskola. Kommunikationerna är bra med fem minuters bussresa till Tyresö centrum där du kan välja mellan flera linjer till bland annat Stockholm city.

Köpa eller sälja bostad i Tyresö? Kontakta våra mäklare i Tyresö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.