Alla bilder

Runby, Upplands Väsby

Trädgårdsvägen 15, 2 tr

Såld, 2017-08-04
Slutpris
1 995 000 kr
Avgift
5 622 kr
Antal rum
3
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3

Mäklare

  • Ansvarig mäklare

    Annika Walcott

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 0732-67 67 13

Alla bilder

Karta

Trädgårdsvägen 15, 2 tr

Området

Att bo i RunbyAtt bo i Runby – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Runby är ett charmigt bostadsområde som ligger väster om järnvägen i Upplands Väsby. Här bor du nära naturen men också med tillgång till all tänkbar service.

I närheten finns Runbyskogen, ett fint strövområde med belyst skid- och motionsspår. I Runby centrum finns Runby torg med fler butiker. Med buss tar du dig på några minuter till Väsby centrum, du kan också promenera till Väsby C. Där finns ett stort utbud med butiker, banker, restauranger med mera och annan service som vårdcentral, folktandvård, närpolis och kommunhus.

I Runby finns förskolor, skola och fritidshem. Närmaste gymnasieskola finns i Väsby centrum.

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Promenadavstånd till pendeltågstation och det tar 30 minuter in till Stockholm city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby.

Köpa eller sälja bostad i Upplands Väsby? Kontakta våra mäklare i Upplands Väsby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar