Angered, Göteborg

Malörtsgatan 139

Såld, 2017-03-22
Slutpris
1 710 000 kr
Avgift
4 377 kr
Antal rum
3
Boarea
108 kvm
Typ
Bostadsrättsradhus
Terrass/uteplats
Ja

Mäklare

  • Extra kontaktperson

    Sofia Johansson

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 031-336 78 75

Alla bilder

Karta

Malörtsgatan 139

Området

Mäklaren om Angered

Angered är en naturskön stadsdel, belägen cirka tio kilometer från centrala Göteborg. Invånarna i Angered har omedelbar närhet till fantastisk natur med många stora fina friluftsområden. Angered Centrum är stadsdelens knutpunkt, med ett stort utbud av butiker och restauranger. Angered växer hela tiden och det är många unga familjer som väljer att flytta hit.

FRITID
Utbudet av aktiviteter är många. Med Vättlefjäll precis runt knuten finns en mängd alternativ, här kan ni vandra i naturen, fiska, paddla kanot längs någon av kanotlederna eller ta ett dopp, det finns både iordningställda och naturliga badplatser bland annat i Surtesjön. Ett flertal vindskydd finns uppställda i området.
D
e flesta idrotter finns representerade i närområdet och den nya sportanläggningen Angered Arena står redo med simhall, sporthall, ishall samt gym.
Angereds Stadspark har renoverats och stod klar vintern 2013. Här finns en utflyktslekplats med cirkustema för både barn och vuxna samt utegym, grillplatser, picknickmöbler och pingisbord bland annat.
I närområdet finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt även Angereds gymnasium.

KOMMUNIKATION
Med bil tar du dig från Angered till Göteborg på 15 minuter. Med spårvagn tar du dig från Angered centrum och in till Göteborg och Korsvägen på mindre än 30 minuter. Samtliga linjer passerar knutpunkten Gamlestaden som tar dig vidare till andra delar av staden.

Köpa eller sälja bostad i Angered? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar