Alla bilder

Eriksberg, Göteborg

Monsungatan 98

På förhand
Pris
5 395 000 kr
Avgift
3 681 kr
Antal rum
3
Boarea
86 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Kommer snart ut till försäljning!

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Se båtarna glida förbi utanför fönstret. Monsungatan 98 - Bjurfors
Se båtarna glida förbi utanför fönstret
Känslan av vattnet närhet är påtaglig. Monsungatan 98 - Bjurfors
Känslan av vattnet närhet är påtaglig
Längst fram med utsikt överälven och in mot city. Monsungatan 98 - Bjurfors
Längst fram med utsikt överälven och in mot city
Härligt ljus och läge. Monsungatan 98 - Bjurfors
Härligt ljus och läge
Mycket trevlig kvällstid. Monsungatan 98 - Bjurfors
Mycket trevlig kvällstid
Magiskt vy kvällstid. Monsungatan 98 - Bjurfors
Magiskt vy kvällstid
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Den inglasade balkongen är på ca 10 kvm. Monsungatan 98 - Bjurfors
Den inglasade balkongen är på ca 10 kvm
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Modernt och påkostat. Monsungatan 98 - Bjurfors
Modernt och påkostat
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob. Monsungatan 98 - Bjurfors
Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob
Sovrum 2 med vattnet som närmsta granne. Monsungatan 98 - Bjurfors
Sovrum 2 med vattnet som närmsta granne
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Hör vågskvalp och se ut över båtlivet. Monsungatan 98 - Bjurfors
Hör vågskvalp och se ut över båtlivet
Magiskt gryningsljus. Monsungatan 98 - Bjurfors
Magiskt gryningsljus
Badrum med dusch och tvättdel. Monsungatan 98 - Bjurfors
Badrum med dusch och tvättdel
Gästwc. Monsungatan 98 - Bjurfors
Gästwc
Skjutdörrsgarderob och klädkammare vid entrén. Monsungatan 98 - Bjurfors
Skjutdörrsgarderob och klädkammare vid entrén
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Kajpromenaden utanför ditt fönster blir snart även bryggor. Monsungatan 98 - Bjurfors
Kajpromenaden utanför ditt fönster blir snart även bryggor
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors
Planskiss. Monsungatan 98 - Bjurfors
Planskiss
Läs bostadsprospektet under Länkar. Monsungatan 98 - Bjurfors
Läs bostadsprospektet under Länkar
Interiörbild. Monsungatan 98 - Bjurfors

Beskrivning

Magiskt läge alldeles vid älven

Beskrivning

Här bor du i ett nytt hus från 2015 vid kajkanten och du har vattnet alldeles utanför ditt fönster. Ett magiskt boende där man får känslan av att vara på havet i en båt. Närmaste granne är båtarna på älven. Vardagsrum och ett av sovrummen vetter mot vattnet och du har en stor inglasad balkong om ca.10 kvm, som gör att du kan njuta koppla av och verkligen njuta av båtlivet samt blcka in mot city. Modernt och nytt med fantastiskt läge. Lagom högt ovan vattnet för att inte tappa känslan av vattnets närhet innifrån bostaden.

Tänk dig att vakna upp en morgon när solen går upp över vattnet och Göteborg. Bättre kan det knappast bli. Älskar du havet är detta bostaden för dig.

Denna får du inte missa.

Interiör

Välkommen till denna fantastiska gavelbostad alldeles vid vattnet. Ny från 2016 med smakfulla materialval. Genomgående vitmålade väggar och golvet har vitlaserad ekparkett.

Entrén erbjuder dig avhängning i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Dessutom finns här en klädkammare med Elfa hyllsystem samt ett städskåp.

Rakt fram öppnar bostaden upp i ett underbart vardagsrum med stora fönsterpartier mot vattnet. Bostadens läge gör känslan av vattnets närhet påtaglig. Känns nästan som att vara ute på havet i en båt. Här kan du njuta med vattnet som närmsta granne och se alla båtar glida förbi alldeles utanför fönstret.

Vardagsrummet är förenat med köket i öppen planlösning. Öppenheten, gavelläget och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde i bostaden.

Köket från Marbodal har gott om lådor och skåp med vita klassiska luckor. En massiv stenbänkskiva av grå kvartskomposit, som ger ett mycket exklusivt intryck. Ovan arbetsbänken sitter stora liggande vita kakel och dimbara spotlights. Diskhon är extra bred och är nedsänkt och underlimmad. Vitvarorna består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och micro. Kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd helintegrerad diskmaskin.

Från vardagsrummet når du den stora balkongen om ca 10 kvm. Balkongen är inglasad. Perfekt att koppla av och beundra utsikten över båtlivet på älven.

Med direkt vy mot älven ligger också sovrum 2. Din egna lilla kabyss där du kan vinka åt alla båtar som glider förbi.

Till vänster om entréhallen ligger master bedroom. Här ryms bred säng och det finns en stor skjutdörrsgarderob med Elfa hyllsystem.

Vid entréhallen ligger också badrummet. Kaklat med stora liggande vita kakel på väggarna och på golvet ligger ljusgrå klinker som har värmeslingor. I badrummet finns förutom wc, duschhörna bakom duschväggar i klarglas. Duschen är påkostad med takdusch. Tvättställ med underskåp och spegelskåp med belysning. I badrummet finns även en tvättdel. Tvättmaskin och torktumlare under en bänk för klädvård. Här finns också 2 förvaringsskåp samt handdukstork.

Gäst-wc lite längre in i bostaden har motsvarande kakel och klinker som badrummet.

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Kajpromenaden äger fastigheten Sannegården 70:2. Föreningen består av 61 bostadsrättslägenheterna som är fördelade på två hus. Husen har byggs av NCC och blev klara för inflytt precis.

TV/Internet-anslutning

Triple-Play ingår i månadsavgiften och inkluderar tv, internet 100/10 mbit/s och telefoni via fiber.

Övriga utrymmen

I huset finns barnvagsrum och det finns cykelförvaring. I källaren finns källarförråd om c.a 3 kvm och på översta våningen finns ett gästrum med dusch som man kan hyra.

Uteplats/balkong

Stor inglasad balkong om ca 10 m² med underbar vattenutsikt

Parkering

51 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kösystem och kan finnas någon plats ledig för närvarande. Pris 1500 kr/månad.

4 MC-platser. Till MC-platsen är det separat kö.

Övrigt

NÄROMRÅDET OCH KOMMUNIKATIONER

Välkommen att bo och trivas i detta havsnära område. Västra Eriksberg präglas av nya bostäder, närheten till vattnet med kajpromenader längst vattnet samt sköna grönområden att koppla av och njuta i. Varför inte en picknick med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. Ett uppskattat inslag är även möjligheten att köpa färsk fisk och skaldjur direkt från en fiskebåt som lägger till vid Eriksbergs färjeläge på fredagar. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum med bank och apotek, matbutiker, caféer, småbutiker, restauranger, Friskis & svettis etc. Inom gångavstånd ligger lummiga Färjenäsparken. Perfekt för picnic eller en skön promenad. Här finns även det populära aktivitetsområdet med lekplats, utegym och fotbollsplan. I anslutning till Färjesnäsparken finns också en helt ny grundskola för årskurs 1-6 och även förskoleklasser.

Med buss eller färja tar du dig smidigt och enkelt in till city. Busslinjerna 16, 33, 45 och 99 trafikerar området. Nya linje 33 går från Bockkranen alldeles intill. Dessutom finns färjan Älvsnabben som lägger till vid Dockepiren, Eriksbergs Färjeläge.

DRIFTSKOSTNADER

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el och hemförsäkring. Uppgivna kostnader är en uppskattning av säljaren. Här bor 3 vuxna idag.

LÅNELÖFTE

Vid budgivning så önskar vi besked om att finansieringen är ordnad. Antingen via skriftligt lånelöfte från din bank eller genom lämnad kontaktperson på banken. Sök lånelöfte här.

BUDGIVNING

Bjurfors tillämpar öppen budgivning vilket innebär att vi redovisar alla bud vanligen här på hemsidan. När köpet är klart och genomfört får köpare en kopia av budförteckningen över samtliga budgivare.

FINANSIERING

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea Lindholmen på 010-1564945.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 681 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
Triple-play (bredband, tv och IP-telefoni)

Ekonomi

Andel i föreningen
1,5986%
Årsavgift i föreningen
44 172 kr
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
5 395 000 kr
Lägenhetsnummer
A1001 / 1001
Våningsplan
1 av 9 *
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
86 kvm
Byggår
2015-2016
*

Våningsplan 1 av 9.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
416 kr
Försäkring
208 kr
Summa
624 kr

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Karta

Monsungatan 98

Området

Mäklaren om EriksbergAtt bo i Norra Älvstranden - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad!

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV
Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR
I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I/runt Färjenäsparken finns tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn.

FRITID
På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning, vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE
Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER
Cityfärjan Älvsnabben går i tät trafik mellan hållplatser på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden och Frölunda Torg. Bland annat går stombusslinje 16. Det är även möjligt att cykla hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 66
  Månadsavgift
  4 603 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Barken Storegrunds gata 1
  Utgångspris
  4 290 000 kr
  Månadsavgift
  6 400 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  109 kvm

  Visning: 2017-07-02 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 54
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 292 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Visning: 2017-06-26 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Astris gata 98
  Utgångspris
  3 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 624 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2017-06-29 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 80
  Månadsavgift
  5 305 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  96 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Ostindiefararen 55
  Utgångspris
  6 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 762 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  107 kvm

  Visning: 2017-06-29 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Bratteråsgatan 44
  Pris
  3 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 047 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 46
  Utgångspris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  3 732 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2017-06-26 17.00 Boka här