Alla bilder

Hildedal, Göteborg

Fruktträdsgatan 9

Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
2 420 kr
Antal rum
1
Boarea
33 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Visning

17 dec

17 dec

Kl 14:30-15:00

Välkommen på visning! Anmälan krävs.

18 dec

18 dec

Kl 18:15-18:45

Välkommen på visning! Anmälan krävs.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Alla bilder

Beskrivning

Nyproducerad 1,5:a med sovalkov i naturnära Hildedal

Beskrivning

Nyproducerad 1,5:a om ca 33 kvm på våning 2 med en yteffektiv och smart planlösning. En härlig balkong med fri utsikt om ca 5 kvm vetter mot ett soligt sydostläge. Kvadratsmart lägenhet med gott om förvaring. Sovalkoven är smart avskild med en halvvägg som skärmar av från resten av lägenheten. Lägenheten präglas av genomarbetade materialval och hög komfort. Fullutrustat kök med integrerad diskmaskin och mikro samt kombinerad kyl och frys. Vardagsrum ligger med en öppen planlösning mot köksdelen. Badrummet är rymligt och erbjuder tvättmöjligheter i form av en kombimaskin.

I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd. Här bor du med hög standard och nära till grönområden. Byggnationen av Brf Vildapeln pågår och husen byggs med total Svanenmärkning vilket innebär att man är miljövänlig bara genom att bo och det ger dessutom en skön inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet. Preliminär inflyttning december 2017. I Brf Vildapeln bor man med bekväm närhet till Göteborgs stadskärna. Bara på några minuter med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort ligger en nybyggd, välsorterad saluhall och mysiga caféer. Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort.

Interiör

Välkommen in i en välplanerad 1,5:a med sina 33 kvadratmeter och med en härlig balkong i soligt söderläge. I hallen finns förvaring i form av skjutdörrsgarderober. På golvet ligger ett parkettgolv i ek som sträcker sig igenom hela lägenheten och väggarna i lägenheten är vitmålade.

Från hallen når du badrummet. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med lysrörsbelysning, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finner du stilrena val, grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna.

Vidare in i lägenheten kommer du in i vardagsrummet som rymmer soffa och det är säkrat för en vägghängd tv på väggen mot köket. Det är en öppen planlösning mot köksdelen där ett mindre matbord får plats. Kökets maskinella utrustning består av en induktionshäll, diskmaskin, ung, inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys, samtliga vitvaror i rostfritt. Köket har vita luckor från Marbodal och ovanför bänkskivan i laminat sitter ett svart kakel.

Innanför vardagsrummet finner du lägenhetens sovalkov, Här får du plats med en större säng. Här sover du lugnt och avskilt från resten av lägenheten.
Tillbaka till vardagsrummet så har du utgången till den härliga balkongen om ca 5 kvadratmeter. Inred med sköna möbler och njut av årets finare dagar här. Balkongen vetter mot ett soligt sydostläge och ligger i ett fritt läge med fin utsikt.

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 420 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2622%
Årsavgift i föreningen
29 040 kr
Andel av årsavgiften är
1,26%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
9-1204
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
33 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
180 kr
Försäkring
120 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Karta

Fruktträdsgatan 9

Området

Att bo i Centrala HisingenAtt bo i Centrala Hisingen – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

I Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn. Göteborg City Airport ligger vid Säve och härifrån når man flera destinationer ute i Europa.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hildedal, Göteborg

  Adress
  Fruktträdsgatan 9
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 473 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Visning: 2017-12-17 13.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hildedal, Göteborg

  Adress
  Fruktträdsgatan 11
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 311 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hildedal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 9
  Utgångspris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  2 472 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!