Utgångspris
2 475 000 kr
Avgift
7 511 kr
Antal rum
4
Boarea
99,3 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Fint kök. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Fint kök
Trevlig matplats. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Trevlig matplats
Välkomnande hall. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Välkomnande hall
Stort vardagsrum. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Stort vardagsrum
Vardagrsum. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Vardagrsum
Vardagsrum. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum mot hall. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Vardagsrum mot hall
Master bedroom. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Master bedroom
Trappan till plan 2. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Trappan till plan 2
Master bedroom mot vardagsrum. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Master bedroom mot vardagsrum
Sovrum plan 2. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Sovrum plan 2
Sovrum/allrum plan 2. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Sovrum/allrum plan 2
Del av badrum plan 2. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Del av badrum plan 2
Del av badrum plan 2. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Del av badrum plan 2
Badrum med dusch plan 1. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Badrum med dusch plan 1
Mysig entré under tak. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Mysig entré under tak
Välkommen åter!. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Välkommen åter!
Framsida. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Framsida
Baksida med balkong. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Baksida med balkong
Mäklaren. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Mäklaren
Planlösning entréplan. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Planlösning entréplan
Planlösning övre plan. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
Planlösning övre plan
På Förhand. Lilleby Ås 5 - Bjurfors
På Förhand

Beskrivning

Fräck etagelägenhet

Beskrivning

Här finns ett perfekt boende för er som vill ha ett lättskött hem med känslan av att bo i hus. En fräck etagelägenhet med mycket ljusinsläpp. Här finns köket med matplats som passar fint för familjens vardag. Vardagsrummet, rikligt med fönster och utgång till balkongen i söderläge. Allrum och två-tre fina sovrum. Två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Egen tvättmaskin och torktumlare. Förråd i anslutning till lägenheten. I månadsavgiften ingår en carportplats. Ja här finns allt man kan önska sig, varmt välkomna!

Rumsbeskrivningar

Välkommen in till ett hemtrevligt hem. Ni möts av en hall med avhängning för ytterkläder. Ekparkett på golvet och ljusa väggar.

Köket ligger direkt till höger med fönster mot loftgången på framsidan. Köket är praktiskt planerat. Vita skåpluckor från 2013. Svart kakel vid arbetsbänkarna. Samtliga vitvaror är från 2013. Matplatsen är placerad vid fönstret.

Ekparkett på golvet och ljusa väggar.

Vardagsrummet är öppet och ljust med fönster på hela ena sidan som vetter mot baksidan och har utgång till balkongen. Ekparkett på golvet och ljusa väggar med en fin fondvägg.

Stort rymligt sovrum innanför vardagsrummet. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande möbler. Hel garderobsvägg för ordning och reda. Ekparkett på golvet och ljusa väggar med fin fondvägg.

Då går vi vidare ut i hallen till det ena badrummet som erbjuder dusch. Badrumsskåp med belysning. WC och handfat. Kaklade väggar i vitt med grå badrumsmatta på golvet.

Efter badrummet har vi den fina vita trappan som tar oss upp till "top floor".

Här uppe finns lite olika möjligheter! I dag så är det ett allrum, ett sovrum samt badrum. Möjlighet finns att göra två sovrum häruppe eller ta bort väggen och

göra ett stort rum. På golvet är det ekparkett och väggarna är vitmålade.

Stort badrum med badrumsmöbel och hörnbadkar. Tvättdel med tvättmaskin, 2013 och torktumlare, 2003. Kaklade väggar i vitt med grå badrumsmatta på golvet.

Föreningen ligger fint med direkt närhet till bra bussförbindelser/svart express till centrala Göteborg och Torslanda. Den vackra naturen och havet finns på gång och cykelavstånd.

Kök. Golv: ekparkett (2013). Köksfabrikat: Marbodal (2003). Köksluckor: Stilkök (2013). Färg: Vita. Utrustning: spishäll (2013), inbyggnadsugn (2013), fläkt (2013), kakel (2013), kyl-fullhöjd (2013), frys-fullhöjd (2013), diskmaskin (2013), microugn (2013).

Badrum. Golv: plastmatta (2003). Väggar: kakel (2003). Utrustning: toalett, dusch och tvättställ.

Badrum. Golv: plastmatta (2003). Väggar: kakel (2003). Utrustning: toalett, badkar, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin (2013) och torktumlare (2003).

Fakta

Bostadsrättsförening

I föreningen finns 30 st lägenheter i 5 st huskroppar med vardera sex bostadsrätter i varje huskropp. Till varje bostadsrättslägenhet ingår en carport i länga. Byggnaderna är uppförda 2002.

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Itux. basutbud tv-kanaler,

Fiber.

Energiprestanda

Energiprestanda 146 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns separat varmförråd i anslutning till lägenheten samt barnvagnsförråd och cykelförråd i markplan.

Uteplats/balkong

Mysig balkong i söderläge med tak.

Parkering

1 carportplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
7 511 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
Carport

Ekonomi

Andel i föreningen
4,06648%
Årsavgift i föreningen
90 132 kr
Andel av årsavgiften är
4,03535%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 475 000 kr
Lägenhetsnummer
34920.000.0622
Våningsplan
2 av 2 *
Rum
4
Boarea
99,3 kvm **
Byggår
2002
*

Våningsplan 2 av 2 (2 trappor).

**

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad

Hushållsström
200 kr
Summa
200 kr

Planskiss

Planlösning
Planlösning entréplan
Planlösning
Planlösning övre plan

Karta

Lilleby Ås 5

Området

Att bo i TorslandaAtt bo i Torslanda – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut.

Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år.

Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar.

Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats.

Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård.

Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle.

Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

För närvarande byggs väg 155/Öckeröleden ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten. Projektet är positivt för en fortsatt utveckling av området.

Köpa eller sälja bostad i Torslanda? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.