Utgångspris
2 000 000 kr
Tomtareal
1500 kvm
Typ
Tomt

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

Alla bilder

Välkommen till Höga Hallar 38, ett expansivt ormåde i Mölnlycke!. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Välkommen till Höga Hallar 38, ett expansivt ormåde i Mölnlycke!
Inbäddad i grönska finner vi denna fastighet om totalt 1.500 kvm. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Inbäddad i grönska finner vi denna fastighet om totalt 1.500 kvm
På tomten står idag en stuga om 24 kvm. Höga Hallar 38 - Bjurfors
På tomten står idag en stuga om 24 kvm
Djupborrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration finns idag. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Djupborrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration finns idag
Exteriörbild. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Här bor man naturskönt i ett sjörikt område med gångavstånd till flera sjöar så som Yxsjöns badplats. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Här bor man naturskönt i ett sjörikt område med gångavstånd till flera sjöar så som Yxsjöns badplats
En rogivande plats för ett svalkande bad en het sommardag. Höga Hallar 38 - Bjurfors
En rogivande plats för ett svalkande bad en het sommardag
Båtplats finns att hyra för boende i området. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Båtplats finns att hyra för boende i området
I Mölnlycke centrum finns ett brett serviceutbud. Höga Hallar 38 - Bjurfors
I Mölnlycke centrum finns ett brett serviceutbud
Ett levande centrum med trevlig torghandel. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Ett levande centrum med trevlig torghandel
Exteriörbild. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Råda Säteri ett trevligt utflyktsmål med en vacker trädgård och fin mat. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Råda Säteri ett trevligt utflyktsmål med en vacker trädgård och fin mat
Fastighetskarta. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Fastighetskarta
Varmt välkommen på visning!. Höga Hallar 38 - Bjurfors
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en fastighet belägen i expansiva Höga Hallar

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en fastighet belägen i expansiva Höga Hallar i Mölnlycke. Här bor man naturskönt i ett sjörikt område med gångavstånd till flera sjöar så som Yxsjöns badplats med bryggor, Långetjärn och Örtjärn med dess sandstrand. Inbäddad i grönska finner vi denna fastighet om totalt 1.500 kvm, på tomten står idag en byggnad om ca 24 kvm. Djupborrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration finns idag.

Via de nya gång- och cykelbanorna tar du dig med ca 10-15 minuters promenad till förskolor, skola samt ICA-nära. Med Grön Express tar man sig in till centrala Göteborg på ca 30 minuter och med knappt 10 minuters bilväg når man Mölnlycke centrums serviceutbud.

Höga Hallar är ett utvecklingsområde på kortsikt, ett planarbete har påbörjats men är förnärvarande vilande. Troligen kommer området att detaljplaneras och eventuellt förses med kommunalt vatten och avlopp, eventuellt tar kommunen över ansvaret för vägarna. Fastigheten ligger utanför planlagt område. För mer information kontakta Härryda Kommun.

Servitut

Rättigheter-förmån:

Avtalsservitut Infiltrationsavlopp

Fakta

Tomt

Tomtarea 1 500 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, trädgårdstomt.

Övrigt

Säljaren har för avsikt att sälja fastigheten med en så kallad friskrivningsklausul, vilket innebär att köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

För frågor till Härryda Kommun, ring 031-724 61 00.

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Information

Typ
Tomt
Utgångspris
2 000 000 kr
Tomtareal
1500 kvm

Byggnadsuppgifter

Avlopp
3-kammarbrunn med infiltration -06
Vatten
Djupborrad brunn

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 040 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Karta

Höga Hallar 38

Området

Att bo i MölnlyckeAtt bo i Mölnlycke – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Mölnlycke är centralort i Härryda kommun. Många familjer väljer att bo i tätortens vackra bostadsområden, där naturen finns precis utanför dörren och storstaden bara en bit bort. De ypperliga kommunikationerna i kommunen gör det enkelt att ta sig till Göteborg eller vidare ut i Sverige och världen - Landvetters flygplats ligger endast 1,5 mil bort.

Härryda kommun består till hälften av skog och vildmark som kan erbjuda dig många vandringsleder och motionsspår i naturskön miljö. Det finns tre sporthallar i Mölnlycke och även tennishall. Flera olika föreningar erbjuder sportaktiviteter i form av bl.a. gymnastik, innebandy och ridning.

Rådasjön är en av många sjöar i Härryda kommun, och här finner man Säteribadet som är en mycket populär badplats. I Mölnlycke ligger också Wendelsbergsparken. Här finns nästan alla svenska löv- och barrträd representerade. Dessutom är parken magnifik med alla sina dammanläggningar.

Förskoleverksamheten i Härryda kommun bedrivs i form av förskola, familjedaghem och öppen förskola. Det finns totalt 19 grundskolar och man arbetar utifrån ett 0-16 årsperspektiv. Det innebär bl.a. att förskola och grundskola arbetar tätt ihop med gemensamma mål. Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke har elever från hela kommunen i sitt upptagningsområde.

Samhället Mölnlycke växte fram som bostäder för arbetare vid Mölnlycke fabriker. Fabrikerna grundades 1849 och här tillverkades textilier och diverse textilprodukter ända fram till slutet av 1990-talet. En stor del av produktionen gick på export och efterfrågan krävde en ny fabrik – Hulebäcksfabriken, som byggdes år 1875. 1995 invigdes Hulebäcksgymnasiet, som är byggt kring den gamla fabriksbyggnaden. Idag har området runt Mölnlycke fabriker renoverats och hyser restauranger och företag.

Råda Säteri i Mölnlycke är känt redan från 1300-talet. De byggnader vi ser idag är från 1700-talet och mycket välbevarade.

Det går snabbt att ta sig med bil eller kollektivtrafik till alla orter i kommunen. Bussar går till och från Göteborg och från Mölnlycke, Hindås och Rävlanda kan man åka tåg. Med bil når man Göteborgs centrum på ca 15 minuter och med buss tar det ca 20 minuter. Förutom buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger även Landvetters flygplats mitt i kommunen med flyg vidare ut i Europa och världen.

Köpa eller sälja bostad i Mölnlycke? Kontakta våra mäklare i Härryda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder