Alla bilder

Gråbo - Aggetorp, Lerum

Aggetorpsvägen 31B

Såld, 2017-01-18
Slutpris
2 095 000 kr
Avgift
4 948 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Balkong
Ja

Mäklare

Alla bilder

Interiörbild. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors
Entrén med trevlig uteplats. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors
Det största sovrummet med fräcka fondväggar. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors
Badrummet har golvvärme och tvättmöjligheter. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors
Rostfria vitvaror och skåpinredning i vitt. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors
Interiörbild. Aggetorpsvägen 31B - Bjurfors

Karta

Aggetorpsvägen 31B

Området

Att bo i GråboAtt bo i Gråbo – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Gråbo är ett litet samhälle som ligger i Lerums kommun. I och omkring Gråbo hittar du underbar natur med djupa skogar och över 200 sjöar.

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser. Gråbo är beläget vid sjön Mjörn. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om. Säveåns naturreservat, mellan Floda och Stenkullen, bjuder på vacker natur, en spännande fauna och många kulturminnen.

I Gråbo centrum finns service som vårdcentral, apotek, bank, bibliotek etc. I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Trygghet, utveckling och inspiration ligger till grund för verksamheten inom kommunen och man lägger särskilt fokus på att förbereda eleverna för kommande studier och vuxenliv.

Lerums kommun erbjuder fina golfanläggningar. På t.ex. Öijared, Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay and play-bana, slår du ut från taket på det unika klubbhuset.

Vill man hålla sig inomhus är Vattenpalatset ett välbesökt utflyktsmål. Här finns bland annat vattenrutschbanor, bubbelpooler och vattengeisrar. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Du hittar också fina tennishallar i Gråbo och Floda.

Namnet Gråbo härstammar från sekelskiftet och kommer från en gård med samma namn som tidigare låg i området. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle. År 1900 öppnade Västgötabanan som då trafikerade orten. 1967 upphörde dock tågtrafiken.

Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt. Bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt. Från Göteborg går Orange Express som trafikerar kommunen via Gråbo med slutstation Sjövik.

Köpa eller sälja bostad i Gråbo? Kontakta våra mäklare i Lerum! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.