Alla bilder

Mölndal - Åby, Mölndal

Ridspögatan 6 D

Såld, 2017-01-16
Slutpris
2 150 000 kr
Avgift
3 082 kr
Antal rum
2
Boarea
60 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej

Mäklare

Alla bilder

Stilrent kök som går i vitt och svart. Ridspögatan 6 D - Bjurfors
Goda arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Ridspögatan 6 D - Bjurfors
Här finns plats för matbord. Ridspögatan 6 D - Bjurfors
Vy åt andra sidan. Ridspögatan 6 D - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Ridspögatan 6 D - Bjurfors
Interiörbild. Ridspögatan 6 D - Bjurfors

Karta

Ridspögatan 6 D

Området

Att bo i MölndalAtt bo i Mölndal – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i.

I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man finns ett stort utbud av dagis, förskolor och grundskolor. I centrala Mölndal finns Fässbergsgymnasiet som förutom de traditionella programmen erbjuder många specialiserade utbildningar.

Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Museerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter.

Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra, Santa Maria och Ericsson.

Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken är väl utbyggd och 4:ans spårvagn går till Mölndals Centrum. Pendeltåget mot Kungsbacka stannar i Mölndals C, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.