Utgångspris
3 850 000 kr
Avgift
4 514 kr
Antal rum
4
Boarea
91 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

28 jan

28 jan

Kl 13:00-13:30

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

29 jan

29 jan

Kl 17:00-17:30

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Emelie Vestin

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-706 83 58

Alla bilder

. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
Välkommen till Toltorpsgatan 133!. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors
Välkommen till Toltorpsgatan 133!
Planlösning. Toltorpsgatan 133 - Bjurfors

Beskrivning

Nyproducerad med badrum och gästtoalett!

Beskrivning

Välkomna till en mycket ljus och fin lägenhet från 2013 med exklusiva tillval. Centralt men lugnt beläget i kvarteret Stiernhielm. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket. Här finner vi utgång till den ombonade balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Vidare är bostaden planerad med tre rymliga sovrum, klädkammare, gästtoalett, helkaklat badrum med tvättdel och en stor och ombonad balkong. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in! Hiss går ner till varmgaraget som går att hyra. Bredband ingår i månadsavgiften.

Interiör

Välkomna till denna moderna lägenhet från 2013 med stora fönsterpartier och mycket ljusinsläpp. Lägenheten håller hög kvalitet och har ljus interiör med genomgående vita väggar och fönster i tre väderstreck. Här finns alla önskvärda moderniteter. Vi kliver in genom ytterdörren och när vi stänger säkerhetsdörren bakom oss känner vi hur tyst det är i lägenheten, trots det centrala läget och att både buss och spårvagn finns någon minut bort.

Entrén är öppen och välkomnande med plats för ytterkläder direkt till vänster bakom den rymliga skjutdörrsgarderoben. Utrymme för ytterligare förvaring finns i klädkammaren ett par kliv in. I anslutning till hallen nås gästtoaletten med grått klinkergolv och vita väggar. Här finns toalett, handfat samt spegelskåp.

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt och bostadens öppna planlösning ger möjlighet till flera olika sätt att möblera på. Rummet får gott om dagsljus via de stora och höga fönsterpartierna som gärna släpper in eftermiddagssolen. De vita väggarna gör det enkelt att inreda efter egen smak och tycke! Från vardagsrummet finner vi utgången till den stora balkongen där det ryms utemöbler och annat för den som önskar. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssolen.

Bostadens påkostade kök kommer från HTH där förvaringen göms både stilrent och praktiskt bakom vit köksinredning som snyggt bryts av mot den mörka arbetsbänken och med god punktbelysning. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnads ugn och mikro, häll samt fläkt. Samtlig utrustning är från 2013 och Siemens förutom fläkten som är från Bosch. Matplatsen är rymmer bord för hela familjen och är trevlig planerad intill fönstret.

Två av rummen för nattlig sömn nås från vardagsrummet och rymmer säng och kompletterande förvaringsmöbel. Här finns också garderober för klädvårdsförvaring som sväljer det mesta. Precis som i de andra rummen är det ett parkettgolv och väggarna är vitmålade.

Föräldrarummet andas lugn och ger känsla av välbehag. Här finns gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Badrummet nås såväl från sovrummet som från hallen.

Stilrena färg- och materialval genomsyrar badrummets karaktär. Vita kakelplattor klär väggarna och det värmeförsedda klinkergolvet går i en ljusgrå nyans. Utrustning i badrummet är rymlig duschhörna, wc, spegel, handfat med vit kommod (Svedbergs). Här finns det även tvättmaskin och torktumlare från Bosch med praktisk ovanliggande avlastningsyta och förvaringsskåp. Ytterligare attribut som finns att tillgå är värmeförsedd handdukshängare.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge nordväst.

Bostadsrättsförening

Namn
Hercules i kvarteret Stiernhielm
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

I det helt nybyggda området ligger föreningen Brf Hercules som omfattar totalt 51 lägenheter fördelat på 3 stycken punkthus. Bostadsrättsföreningen Hercules i kvarteret Stiernhielm registrerades 2011 och fastigheterna Stiernhielm 8 och 9 färdigställdes under hösten 2013. Föreningen förvaltas av Sveriges BostadsrättsCentrum AB (SBC).

Husen i Stiernhielm är planerade och ritade av White Arkitekter med visionen om hållbar utveckling.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Föreningens hemsida:
http://www.brfhercules.n.nu

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd, gästrum/gemensamhetslokal, barnvagnsförråd, miljöhus.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia Triple Play. Ingår i månadsavgiften.

Bredband. Leverantör: Telia Triple Play. Ingår i månadsavgiften.

Parkering

42 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrigt

OMRÅDE
Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls lika mycket som skogens lugn. Området ligger i Mölndal men det är lika nära till Göteborg som till Mölndals centrum. Här finns avkoppling och upplevelser på bekvämt cykelavstånd. Busshållplats runt hörnet och med närhet till både spårvagn och tåg. I närområdet finns livsmedelbutiker, sjukhus, natturreservat, butiker, restauranger och caféer runt hörnet.

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 514 kr

inkl. värme och bredband, TV och IP-telefoni genom Telia Triple Play.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,024%
Årsavgift i föreningen
54 168 kr
Andel av årsavgiften är
2,0269%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 850 000 kr
Lägenhetsnummer
31101
Våningsplan
1 av 5*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
91 kvm**

* Våningsplan 1 av 5 (1 trappa).

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
200 kr
Vatten/Avlopp
270 kr
Summa
720 kr

Byggnadssätt

Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenradiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation och värmeåtervinning

Planskiss

Planlösning

Karta

Toltorpsgatan 133

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner duAtt bo i Mölndal - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad! allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

Att bo i Mölndal - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad!NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.