Alla bilder

Sävedalen, Partille

Eriksvägen 20

Såld, 2017-03-02
Slutpris
5 400 000 kr
Antal rum
6
Boarea
113 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
768 kvm
Biarea
65 kvm

Mäklare

Alla bilder

Välkomna till Eriksvägen 20. Eriksvägen 20 - Bjurfors
Plan härlig trädgård med vindskyddat uterum. Eriksvägen 20 - Bjurfors
Exteriörbild. Eriksvägen 20 - Bjurfors
Rymlig entréhall med praktiskt golv av klinkers. Eriksvägen 20 - Bjurfors
Från entréhall löper en halvtrappa upp till bostadsplan samt en halvtrappa till källarplan. Eriksvägen 20 - Bjurfors
Köket. Eriksvägen 20 - Bjurfors

Karta

Eriksvägen 20

Området

Mälkaren om SävedalenAtt bo i Sävedalen - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad!

Sävedalen ligger i Partille kommun, precis intill Göteborgs stadsgräns. Området består av blandad bebyggelse med allt ifrån äldre villor till moderna radhusområden och bostadsrätter. Det är ett populärt och attraktivt område att bo i, med naturen i nära anslutning.

SERVICE OCH SKOLOR
Sävedalens köpgata är en levande affärsgata som löper genom hela dalen. Här finner man all tänkbar service, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikation mot både Göteborg och Partille. Saluhallen är väl värd ett besök, liksom Triumfglass härliga café eller Oves populära gatukök. Varje vår och höst arrangeras en trevlig marknad längs köpgatan.
Det är inte långt till Partille Centrum och här finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik. Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda. Det finns även en gymnasieskola.

FRITID
För den motionssugna finns det elbelysta motionsspår och fina vandringsleder bland annat i Delsjöreservatet och Skatåsområdet. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Vallhamra Idrottsplats ligger i centrala Sävedalen, här finns något för alla, till exempel fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från området är goda, E20 ligger i anslutning och tar er enkelt mot både Göteborg och Alingsås. Det finns även bra bussförbindelser för den som pendlar.

Köpa eller sälja bostad i Sävedalen? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.