Hoppa till innehåll

Ditt drömhem väntar

Funderar du på att köpa bostad i Marbella? Våra mäklare hjälper dig gärna!

Miami i Malaga

Picasso Towers, ett ultra-high-end projekt direkt vid stranden i Malaga, kommer att bestå av tre bostadstorn och kommer sätta en ny nivå gällande lyx för staden.

Tornen byggs av Metrovacesa och lyxfastighetsföretaget Sierra Blanca Estates Developments. De designas av den berömda spanska arkitektfirman Estudio Lamela och den prisbelönta inredningsarkitekten Jaime Beriestain.

Huvudarkitekt Maria Chocarro säger att de "tre tornen kommer att förändra Malagas skyline för alltid".

Varje torn kommer att bestå av 21 våningar med 71 lyxiga bostäder som sträcker sig från ett till fyra sovrum och det kommer att finnas två takvåningar i varje block med sina egna privata pooler.

Tornen kommer att ha tre våningar uteslutande avsedda för bekvämligheter och service såsom t.ex utomhus och inomhus pool, gym, kontorslokaler, biograf och 24-timmars conciergeservice.

Bostadsutvecklarna säger att det första tornet kommer att vara klart under 2021.

Projektets varumärkesambassadör är Hollywood-skådespelaren Antonio Banderas, som ryktas har reserverat en lägenhet i Picasso Towers själv.

Det finns också en naturlig länk till konstnären Pablo Picasso, som föddes i staden och spelar en enorm roll i dess kulturarv.

Picasso Towers kommer att byggas på den "sista tillgängliga marken direkt vid stranden" i Malaga, vilket borgar för en exklusiv och intressant möjlighet för investerare.

Det genomsnittliga priset för en bostad här är över €1 miljon, men lägenheter med ett sovrum finns från ca €400.000, och det genomsnittliga priset per kvadratmeter vid Picasso Towers är för närvarande mellan €5 000 och €6 000.

Bostadsutvecklarna räknar med att det kommer blir en blandning av lokalbefolkning som vill uppgradera sin livsstil, såväl som människor som flyttar från andra spanska städer som Madrid och Barcelona.

Utöver detta så har vi den internationella aspekten med köpare från USA, Storbritannien, Skandinavien och Mellanöstern.

Förhoppningen är att projektet kommer att tilltala "digitala nomader" som letar efter en lyxig livsstil och en plats att få kalla hem.

I närheten finns också Andalusia Technology Park, en stor IT park där globala företag som Oracle, Accenture och Ericsson finns.

Bjurfors är en av mäklarna som kommer sälja projektet och mer information kan du finna här

Jag vill prenumera på nyhetsbrevet!

Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy.

}