Stor villa med svensk stil och standard
Reduced price
Renovated
Price
399,000 €
Total rooms
7
Bathrooms
3
Constructed area
196 m²
Plot area
717 m²
Ref.
PF823
Type
Detached house
Terrace
Yes
item/roofterrace
Yes
Pool
Yes
 • Responsible estate agent

  Carolina Klaive

  Languages: Swedish, English and Spanish

  :
  Telephone: +34 673 468 054

Video/Pictures

Description

Description

Här erbjuds en möjlighet att förvärva en unik fastighet som ger dig den unika hemmakänslan interiört medan du njuter av 300+ soldagar per år.

Bostaden består av ett entréplan på ca 147kvm som blev totalrenoverat år 2016, en lägenhet på andra plan med separat ingång där kök och badrum renoverades 2016. Det finns ett garage på den stora tomten och fantastiska uteplatser kring den stora poolen. Från kök och vardagsrum är det en härlig utsikt genom det stora sittfönstret över Torreviejas saltsjö och Medelhavet. Givetvis finns denna utsikt ocksåfrån grill / uteplatsen såsom takterrassen utanför andra våningens ingång.

Ägaren har låtit installera många finesser vilket bidrar till en bekväm inomhusmiljö under hela året. Vattenburen golvvärme finns på hela entréplan och det finns även central A/C med 4 separat zoner för att kunna trimma in temperaturen över hela huset.

Entréplan består av 3 sovrum, 2 badrum (varav ett som är ensuite), hall, tvättstuga, och nästan 60kvm av öppen yta där köket, matplatsen och vardagsrummet flyter ihop. Denna feature ger fina entertaining möjligheter. Vardagsrummet präglas av en inbyggd braskamin samt ett stort sittfönster. Över hela denna ytan finns LED spotlights med dimmer för att kunna skapa den perfekta ljus miljön.

Master sovrummet har en rymlig walk-in garderob. Utsikt över poolområdet och de gröna omgivningarna i Ciudad de las Comunicaciones. De övriga 2 sovrummen har även de inbyggda garderober och ett av rummen erbjuder ytterligare ett sittfönster med utsikt över Torreviejas saltsjö och Medelhavet.

I anslutning till den stora saltvattenpoolen finns en härlig uteplats med inbyggd grill och landscaping med automatbevattning. Här kan många måltider avnjutas på såväl ljumna sensommarkvällar som soliga vinterdagar.

Via en extern trapp nås takterrassen och ingång till andra våningen / lägenheten. På detta plan finns det ett komplett kök, badrum, 2 sovrum och vardagsrum. Perfekt när familjen eller vänner kommer på besök, eller kanske även för uthyrning.

Bostaden säljs möblerad enligt överenskommelse med nuvarande ägare.

Du som önskar något unikt och extra, tag kontakt med oss, denna bostad måste ses.

Facts

Information

Type
Detached house
Price
399,000 €
Rooms
7
Bedrooms
5
Maximum number of bedrooms
5
Bathrooms
3
Constructed area
196 m²
Plot area
717 m²

Distance

Sea
10800 m
Centre
2500 m
Shopping centre
3200 m
Golf course
6000 m
Airport
57600 m

Construction method

Year of construction
1994

Exterior

Pool
Yes
Terrace
Yes

Links

Contact

Register or ask one of our agents

Submit a request

Contact information

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Responsible estate agent

  Carolina Klaive

  Languages: Swedish, English and Spanish

  :
  Telephone: +34 673 468 054