• Film: Bjurfors Nerjas bästa bostadstips

  Låt oss guida dig på vägen till din drömbostad. Vi finns där före, under och efter ditt bostadsköp.

  Se filmen

 • Torrecilla, Costa del Sol Öster

  Penthouse med oslagbar utsikt!

  Torrecilla

 • Bostäder till salu

  Sök och filtrera bland våra bostäder

  Till söksidan

 • Las Lomas, Costa del Sol Öster

  Uppvärmd saltvattenpool!

  Las Lomas

Till innehållet

Bjurfors Nerja

Bjurfors Nerja hjälper dig gärna att hitta din bostad längs med Costa Del Sols kust, och vi täcker hela kuststräckan öster om Málaga stad. Vårt område erbjuder allt, från solkustens mest exklusiva hem till bostäder med genuin spansk charm. Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Nyinkommet

Våra mäklare

 • Christian Csóka

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 695 399 899

  Christian har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher i både Sverige och utomlands. Han har, efter flera egna bostadsaffärer i Spanien, lätt för att sätta sig in i köparens situation samt har ett stort kontaktnät av experter att vända sig till för att underlätta för en trygg process. Han ser fram emot att hjälpa andra hitta just sin egen drömbostad.

 • Kristina Solbreck

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 656 881 689

  Kristina har ett stort engagemang för sina medmänniskor samt stor vana av att vara lyhörd och lösningsfokuserad från sin tidigare erfarenhet som HR-chef i olika internationella företag. Hon känner väl till området och hjälper dig att hitta just ditt drömboende efter dina individuella önskemål. Kristina förmedlar bostäder i Nerja samt närliggande kustorter.

 • Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 697 823 811

  Annica har många års erfarenhet inom försäljning och kommer senast från Bjurfors i Sverige. Hon kommer på ett tryggt och professionellt sätt hjälpa dig igenom din affär.

 • Christian Nilsson

  Franchisetagare/IT-ansvarig

  Språk: Svenska och Engelska


  Mobil: +34 695 594 198

  Efter att ha arbetat många år inom IT-branschen som affärsystemkonsult driver idag Christian eget företag i Spanien med inriktning på affärssystem. Han har sedan några år bostad i södra Spanien och bor numera permanent i Nerja. På Bjurfors Nerja ansvarar och samordnar han Teknik och IT.

 • Emma Holmgren

  Marketing/Admin

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Mobil: +34 635 708 584

  Emma är väl integrerad i den spanska kulturen sedan länge och har ett brett nätverk i Nerja. Emma tog en journalistexamen i New York och har internationell erfarenhet inom PR och bostadsannonsering. Hon ansvarar för marknadsföring och administration.