Har din bostad ökat i värde?

Tusentals spekulanter letar nytt boende runt om i Göteborg.
Vi har rekordmånga köpklara spekulanter från Stora Visningsveckan, vilket innebär ett riktigt bra utgångsläge för dig som vill sälja din bostad. Kanske är det just din bostad köparna vill ha!

Med våra dedikerade mäklare och köpklara kunder i Boagenten får du maximalt betalt.
När du väljer att sälja din bostad via oss på Bjurfors får du tillgång till branschens bästa mäklare som ger allt vid varje försäljning i kombination med ett stort spekulantregister. Dessutom har vi ett dedikerat team av skickliga stylister och erfarna fotografer. Med fingertoppskänsla tar vi fram professionellt material som presenterar just din bostad på det sätt som passar den bäst. Allt för att du skall få maximalt betalt.

Under Stora Värderingsveckan 20-26 januari erbjuder vi kostnadsfri värdering, dessutom skänker vi 200 kr till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus för varje genomförd värdering.

Förbered dig och din bostad inför försäljning
- missa inte Bjurfors Stora Värderingsvecka 20-26 januari.

Ja, jag vill värdera min bostad!

  • Det är helt kostnadsfritt
  • Jag förbinder mig inte att sälja

Erbjudandet gäller muntlig värdering, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy