Stora Visningsveckan 6-12 januari 2020

Funderar du på att sälja din bostad? Den 6-12 januari arrangeras Stora Visningsveckan, med hundratals visningar runt om i Göteborg, Bohuslän, Halmstad och Jönköping. Under Stora Visningsveckan finns med andra ord alla möjligheter till en lyckad bostadsaffär, hitta sitt drömboende och ta ett steg upp i boendekarriären.

Under en intensiv vecka i början av året bjuder vi både köparna och dig som säljare på inspiration och användbar kunskap. Experter från våra samarbetspartners finns med på flera av veckans visningar. De svarar på frågor, engagerar och hjälper köparna att bli förberedda på att ta ett snabbt köpbeslut när det är dags att köpa.

Kraftfull marknadsföring, intressanta kringaktiviteter och hundratals visningar får tusentals köpare att leta efter sitt drömboende. I Bjurfors spekulantregister finns över 60.000 aktiva köpare som väntar på rätt läge. Kanske är det just din bostad de väntar på.

I januari 2020 är det tionde gången vi arrangerar Stora Visningsveckan och det är en succé varje år. Köptrycket är massivt i början av året.

Ja, jag vill värdera min bostad!

  • Det är helt kostnadsfritt
  • Du förbinder dig inte till något
  • Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Erbjudandet gäller muntlig värdering, t o m 31 mars 2020, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna.
Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy