När i vinter är det bäst att köpa bostad?

8-14 januari om du frågar oss! För femte gången arrangerar vi nu Bjurfors Stora Visningsvecka runt om i Halmstad - vinterns bästa köptillfälle med massor av visningar och kringaktiviteter. Förhoppningsvis är det här du kommer hitta din drömbostad och göra en lyckad bostadsaffär!

Under en intensiv vecka bjuder vi dig som köpare på inspiration och användbar kunskap. Experter från våra samarbetspartners finns med på många av visningarna. Detta för att du som köpare ska få möjligheten att ställa alla dina frågor som rör ditt bostadsköp.

Ska du köpa bostad?

Ta chansen och bli en bättre köpare under Bjurfors Stora Visningsvecka. Boka in dig på visningar genom att ringa Bjurfors Halmstad på 035-18 80 20.

Ska du sälja din bostad?

Prata med din Bjurforsmäklare, ring oss på tel 035-18 80 20, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Bokar du en kostnadsfri värdering av din bostad i Halmstad får du dessutom en Linas Matkasse värd 609 kr.

Erbjudandet om kostnadsfri värdering gäller för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Befintliga kunder hos Linas Matkasse får ett avdrag på 299 kr på nästkommande faktura. Bjurfors lagrar dina uppgifter för framtida information.