7 punkter: Så ger vi dig max betalt för din bostad

Bjurfors är tveklöst det största och bästa skyltfönstret ut mot marknaden. Här presenterar vi sju viktiga punkter som ger dig max betalt för din bostad.

1. Styling och konsultation

Konkreta tips och rådgivning ingår i arvodet (värde 2 495 kr). Homestyling av hela ditt hem köper du genom oss till ett förmånligt pris. Att göra ett hem levande inför en fotografering lockar fler till visningen. Våra stylister på Bjurfors Home lyfter varje hem till en ny nivå.

2. Alltid proffsfotograf

Våra egna engagerade fotografer gör ditt hem rättvisa och lite till. Bara en proffsfotograf kan göra ditt hem rättvisa. Bilderna som landar i en unik bostadspresentation är nyckeln till en välbesökt visning.

3. Unik bostadspresentation

Ger känslan av ett exklusivt inredningsmagasin. Snyggt och proffsigt.

4. Våra nätverk

Vårt eget register Boagenten har cirka 36 000 intresserade köpare. Vi matchar även din bostad i HittaHems nätverk.

5. Matchning i sociala medier

Sociala medier spelar en allt större roll på bostadsmarknaden. Med en ny smart funktion matchar vi våra bostäder till salu med både aktiva och passiva spekulanter på nätet. Din bostad visas automatiskt i de sociala medier spekulanterna besöker, Facebook och Instagram till exempel.

6. Digitala kanaler

Din bostad presenteras på de fem största och viktigaste bostadssajterna: Bjurfors egen, Hemnet, Blocket Bostad, Booli och HittaHem.

7. Lokal annonsering

Med lokal annonsering på nätet och i tidningen exponerar vi din bostad för alla intresserade på din ort.

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad i Skåne. Klicka här!