Vi tar din bostadsaffär ett steg upp.

Nu öppnar Bjurfors här i Östersund. Men även om kontoret är helt nytt har våra mäklare mångårig erfarenhet av bostadsaffärer just här. Vi kan Östersund och har koll på såväl gator, torg och hus som prisutveckling, köpare och säljare.

Men varför ska du välja just Bjurfors när du funderar på att flytta? Det finns ju redan en rad andra mäklare i Östersund. Svaret på den frågan är: för att vi är ett steg upp. Vårt aktiva spekulantregister gör att många bostäder säljs redan innan visning. Vi tar fram exklusiva och proffsiga prospekt som presenterar ditt hem på ett attraktivt sätt. Och så har vi branschens mest dedikerade mäklare. Allt det tillsammans gör att du får maximalt betalt för ditt boende. Det kan skilja hundratusentals kronor – som du kan lägga på ditt nya drömboende.

Ta ett steg upp och kontakta oss för ett digitalt eller personligt möte.

Boka ett möte!

  • Det är helt kostnadsfritt
  • Du förbinder dig inte till något
  • Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Erbjudandet gäller muntlig värdering och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy