Johanneberg - Almedal, Göteborg

Almedals Terrasser

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
71
Boarea
37 kvm - 115 kvm
Rum
1 - 4

Preliminär inflyttning

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Beskrivning

Anmäl ditt intresse så får du en inbjudan till säljstarten via epost!

Våren 2014 byggstartar Sverigehuset i Almedal. Den exakta placeringen på det nya kvarteret är mellan Helmutsrogatan, Milpålegatan och Mölndalsvägen. Här planerar vi att bygga 140 bostadsrätter i moderna flerbostadhus med en grönskande terrass på taket. Lägenheterna kommer att bli ljusa, öppna och ha smarta planlösningar. Målet är att de ska passa alla som vill ha ett riktigt lättskött hem. Förutom takterrassen kommer vi också att lägga mycket arbete på att göra innergården till en blommande grön oas. Dessutom är det nära till skog och naturen på Safjället. Blir suget efter en egen täppa för stort, så ligger den idylliska Örgrytekolonin bara ett par hundra meter bort.

Söndagen den 2 februari 2014 kommer vi att säljstarta första etappen i Almedal Terrasser. Etappen innehåller 71 lägenheter. Alla lägenheter har balkong och lägenheterna på översta planet har privata terrasser.
Lägenheterna kommer genomgående att hålla hög kvalitet med en särskild satsning på kök och badrum. Du kan bekvämt ta dig med hiss till alla lägenheter.

Följande lägenheter kommer att finnas till försäljning:
35 stycken lägenheter har 1 rok på 39 kvm
23 stycken lägenheter har 2 rok på 62-64 kvm
3 stycken lägenheter har 3 rok på ca 80 och 108kvm
10 stycken lägenheter har 4 rok på ca 100 kvm

Priser, avgifter och storlekar är preliminära. Mer information lämnas vid säljstarten.

Karta