Mölndal, Mölndal

Algots Scotts gata 44-96

Slutsålt
Status
Avslutat
Bostäder
21
Preliminär inflyttning
Kvartal 1, 2014
Boarea
93 kvm - 150 kvm
Rum
3 - 6

Preliminär inflyttning Kvartal 1, 2014

Mäklare

Beskrivning

Detta projekt är slutsålt!

Preliminär inflyttning

Kvartal 1, 2014

Beskrivning

Ängslyckan på Stallbacken ligger centralt i Mölndals nya stadspark. Här växer ett nytt grönt bostadsområde fram mellan villaområden, hästhagar och nybyggda flerbostadshus på bekvämt avstånd från Mölndals centrum. Från Åby allé börjar ett stråk som utgörs av Frölundagatan och Storgatan. Stråket passerar stadskärnan och binder samman västra och östra Mölndal.

På Stallbacken får du det bästa av två världar. Trygghet och lugnet i Solängens grannskap och det sköna stadslivet runt hörnet. Förskola, skola. resturanger och bra kommunikationer tillhör basutbudet, som förgylls av många möjligheter för fritidens alla aktiviteter. Åbybadet, ishallen, travbanan, flera idrottsanläggningar och ridhus finns alldeles i närheten. Dessutom är det gångavstånd till flera fina naturområden, som Åbybergsparken, Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat.

Sverigehuset bygger 48 välplanerade radhus, 27 säljs i etapp 1. De moderna radhusen i Ängslyckan finns i tre storlekar, från 93 till 150 kvm och passar med andra ord perfekt för alla som vill ha ett nytt och lättskött boende. Oavsett hur många man är i familjen. Välj mellan enplanshus, tvåplanshus eller treplanshus.

För mer information besök Sverigehusets hemsida: www.sverigehuset.se

Karta